pirate79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 το oculus δειχνει σαν φτωχος συγγενης μπροστα στο vive Θα χασει και κανενα κιλο ο μπουλης με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 επιτελους καποιος το αναφερει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 επιτελους καποιος το αναφερει! Βασικά είχα αυτό το πρόβλημα όταν ανέβαζα video και νόμιζα ήταν from my end, αλλα όταν ανεβάζεις 2GB video και στο κάνει 150MB τι περιμένεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 forza 6 apex Διάβαζα το μεσημέρι μια συνέντευξη του Phil στο pc gamer και έλεγε για το apex.Και λέω, τι διάολο, δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω;Υπήρχε καπνός καιρό τώρα, αλλά πίστευα ότι εν τέλει δε θα βλέπαμε φωτιά!Εξαιρετικό νέο για μένα πάντως!Θα ήθελα πολύ να βλέπαμε και ένα horizon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 το oculus δειχνει σαν φτωχος συγγενης μπροστα στο vive θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα το oculus και έμεινα *** βλέπω αυτό κ σκέφτομαι τι θα δούμε του χρόνου ... που θα κάνει αυτό να μοιάζει φτωχός συγγενής (όχι απαραίτητα άλλη συσκευή αλλα ίσως η εξελιγμένη έκδοση της!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλα νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει εδω και καιρο το Forza για το PC!! Nαι ρε φιλε forza στο pc!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλα νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει εδω και καιρο το Forza για το PC!! Nαι ρε φιλε forza στο pc!! Τα καλυτερα νεα θα ειναι αν σταματησει το ολο Windows store exclusive πραγμα. Επισης να αναφερω κατι που επισης εχει αναφερθει στο θεμα των κονσολων και συγκεκριμενα του Xbox καθως απο οτι φενεται η MS το γυρναει σιγα σιγα στα παντα γυρω απο το PC ακομα και στο Xbox http://www.eurogamer.net/articles/2016-03-01-it-sounds-like-xbox-one-will-get-hardware-upgrades 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ενταξει το store ειναι αστειο τουλαχιστον, αλλα δεν μπορω να συγκρατησω τον ενθουσιασμο μου. Τωρα σοβαρα σκεφτομαι πλεον την αγορα μιας σοβαρης τιμονιερας οταν βγει και ισως παω σε fanatec.. Πωω ζημια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλα νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα νεα που εχω ακουσει εδω και καιρο το Forza για το PC!! Nαι ρε φιλε forza στο pc!! Λέει free, είδα καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Λέει free, είδα καλά? Free και καλα για να προωθησουν το store κανονικα θα εχει αγορες γιατι το Forza 6 δεν ειναι ποδοσφαιρακι να πεις οτι μονο θα μπαινεις στις 6 πιστες και απλα θα τρεχεις.Εχει και παρα πολλα events και Challenges αλα Gran Tourismo. Παντως προσωπικα απο την μια μου αρεσουν οι εξελιξεις μεταφορας των παιχνιδιων σε pc(κλαμα οι Xbox κατοχοι)απο την αλλη βλεπω οτι η MS παει να περασει μονοπωλειο αφου τα παιχνιδια ως τωρα αγοραζονται μονο απο το store της αρα καταργουνται και τα retail παιχνιδια με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Λέει free, είδα καλά? Ναι και αυτο ειναι καλο εν μερει.. Αλλα δεν θα το κανουν για την ψυχη της μανας τους, θα μας ταραξουν στα car packs,exclusive stages και ισως και tournaments φανταζομαι. Παντως απο την 60αρα στο xb1 συν τα εξτρα που σκας μετα δεν νομιζω να ειναι χειροτερα. Αλλα και να ειναι προσωπικα μονο και μονο που θα δω για πρωτη φορα το forza να τρεχει στο pc και να το παραμετροποιω οπως θελω με εξιταρει ηδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ναι και αυτο ειναι καλο εν μερει.. Αλλα δεν θα το κανουν για την ψυχη της μανας τους, θα μας ταραξουν στα car packs,exclusive stages και ισως και tournaments φανταζομαι. Παντως απο την 60αρα στο xb1 συν τα εξτρα που σκας μετα δεν νομιζω να ειναι χειροτερα. Αλλα και να ειναι προσωπικα μονο και μονο που θα δω για πρωτη φορα το forza να τρεχει στο pc και να το παραμετροποιω οπως θελω με εξιταρει ηδη! Ας μου το βγαλει retail(ειδικα και με καμια ωραια steelbook εκδοση)και εχω σκασει την 50-60αρα στο νερο για τον ιδιο λογο γιατι οπως και στους περισσοτερους απο μας λειπουν τετοια παιχνιδια απο την pc συλλογη. Αλλα γιατι μας τα χαλαει και δεν το βγαζει το παιχνιδι μια και καλη επι πληρωμη αλλα θα πρεπει να το αγοραζουμ σε κομματια???και γιατι μονο digital απο Windows store???? Η αληθεια ειναι παντως οτι μονο και μονο στην ειδηση εχω να χαρω τοσο απο εποχη αρχικου Xbox με το πρωτο Forza ή και στο Ps2 με το Burnout 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ας μου το βγαλει retail(ειδικα και με καμια ωραια steelbook εκδοση)και εχω σκασει την 50-60αρα στο νερο για τον ιδιο λογο γιατι οπως και στους περισσοτερους απο μας λειπουν τετοια παιχνιδια απο την pc συλλογη. Αλλα γιατι μας τα χαλαει και δεν το βγαζει το παιχνιδι μια και καλη επι πληρωμη αλλα θα πρεπει να το αγοραζουμ σε κομματια???και γιατι μονο digital απο Windows store???? Η αληθεια ειναι παντως οτι μονο και μονο στην ειδηση εχω να χαρω τοσο απο εποχη αρχικου Xbox με το πρωτο Forza ή και στο Ps2 με το Burnout 3 Στο πρωτο μερος εχει να κανει με το franchise ετσι το ειχε λανσαρει ουτως ή αλλως και στις κονσολες που και τα σκανε χοντρα στην αρχη και συνηθως περνουν μετα ολα τα car/stage packs που συνηθως αξιζουν. Φανταζομαι οτι θελει να το κανει σαν το Driveclub στο pc ακομη περισσοτερο, και να σου πω δεν με χαλαει ουτε και ετσι..Αν αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιας δεκαρας ενα driving game αυτο ειναι το forza imho.. Τωρα για το digital dl φανταζομαι για τον απλουστατο λογο οτι θελει να προωθησει τα 10αρια ακομη περισσοτερο και το store φυσικα. Σε κανα χρονο το πολυ θα ειναι μονοδρομος τα 10αρια οπως το βλεπω για τους gamers αν μεχρι τοτε δεν εχουν αναβαθμισει ολοι υποχρεωτικα οπως το παει ;p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλα για ποιον χρονο μιλας.Τελη Ιουλιου αλλιως μετα πρεπει να ΠΛΕΡΩ και μαλιστα τα 10ρια ειναι και πανακριβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις