ilove3dmax Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 καλησπερα στο room εχω δυο cisco 2811 στην διαθεση μου και οι δυο ειναι για lab κατασταση προσπαθω να στησω τον cme 8.6 αλλα δεν μπορω ετσι οπως τον εχω αυτη τη στιγμη ουτε να δεχτω αλλα ουτε και να κανω κλησεις στην ουσια θελω να δεχωμαι κλησεις στο hunt group που εχω φτιαξει και να μπορω να καλω χωρις 9 η 0 παρακατω ειναι το config μου παρακαλω αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω RunningConfig_192.168.0.2-w.txt
cb_papi Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Έχεις δοκιμάσει να το κάνεις μέσω GUI με το cisco configuration professional;
ilove3dmax Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 φιλέ μου τα περισσότερα που βλέπεις στο configuration είναι με cisco configuration pro
cb_papi Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Πάντως και εγώ που είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να τον κάνω register στη Viva δεν τα είχα καταφέρει, ενώ με κάρτες FXO δούλευε κανονικά.
ilove3dmax Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 αν πας conf t και μετα γραψεις τα ακολουθα sip-ua credentials username 30tonoumerosou password okodikosvivasoutoutilefonousou realm odnstouprovidersou registrar dns:voip.viva.gr expires 60 authentication username 30tonoumerosou password okodikosvivasoutoutilefonousou sip-server dns:voip.viva.gr θα κανεις register το νουμερο σου κανονικα ενω απο τον configurator pro δεν το κανει register απο cli το κανει αν γραψει στο enabled mode μετα show sip-ua register status θα δεις οτι το νουμερο σου ειναι registered
ilove3dmax Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τελικα μετα από την πολυτιμη βοηθεια του Rapican το πρόβλημα ηταν στο εδώ voice translation-rule 1 rule 1 /^.*/ /300/ < ------------- το 300 στην ουσια επρεπε να γινει ο αριθμος του hunt group!voice translation-rule 2 rule 1 /.*/ /302117703xxx/ <------ εδώ βαζετε το νουμερο σας για απλα εχω βαλει 3 χ για να μην φανει ο αριθμος μου μετα από αυτή την ρυθμιση τοτε μπωρειτε να δεχτείτε κανονικα εισερχομενες αλλα και να κανετε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα