Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κυριο δισκο στον υπολογιστη εχω εναν ssd. Θελω και εναν δευτερο για να αποθηκευω αρχεια. Αξιζει ο green, ή θα εχω θεματα, λογω μειωμενης αποδοσης; Θελω να εχω το mtorrent συνδεδεμενο με τον δισκο. Επισης εαν θα εχει θεματα με αναπαραγωγη βιντεο.

Και τι διαφορες θα βλεπω εαν εγκαταστω παιχνιδια, σε σχεση με τον ssd.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.304592

Δημοσ.

Καλύτερα βασικά αν μπορείς αν θέμα χρημάτων να πας σε καποιο blue ή red γιατι απο οτι διαβάζω οι green δεν ειναι για πολλά πολλά και ειδικά αν θέλεις να τρέχεις παιχνίδια απο εκει μακριά.

Οι διαφορές αν εχεις τα παιχνίδια στον ssd ειναι οτι απλα θα έχεις λιγο ποιο γρήγορο loading (δεν θα τρέχουν ποιο γρήγορα) σε σχέση με την μηχανικό διαφορά ομως μεγάλη δεν θα δεις , προσωπικά για τα παιχνίδια και μονο εχω παρει εναν black western

Δημοσ.

Πιο πολυ για δεδομενα τον θελω. Και καλυτερα να παρω εσωτερικο απο εξωτερικο.

Δημοσ.

για αποθηκευση , αναπαραγωγη ταινιων και κατεβασματα δεν θα εχεις κανενα προβλημα..

εχω 3 τετοιους και ξερω..ασε που ειναι και πολυ αθορυβοι αλλα και κρυοι !

αν τον θες για 2ο και να αποθηκευεις αρχεια και torrents ειναι οτι πρεπει...

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνω με τον  Vasilis 07 ... και γω πλεον τους γυρναω ολους σε 3αρηδες, ειναι πιο διαχειρισιμοι...

εγω βεβαια εχω πολλους...

αλλα και αν δεν θες 3αρη και παλι ειναι αριστη επιλογη και κρατας και συμβατοτητα με xp (0αχ0αχ0)

Δημοσ.

οι green έχουνε ακόμα κακή φήμη λόγω της πρώτης σειράς τους που είχε βγει πριν χρόνια και είχε κάποια ψιλοπροβληματάκια και ακόμα πολλοί λένε μην τον πάρεις και να πας σε άλλη σειρά.

Εγώ πήρα πράσινο 3άρι το περσινό καλοκαίρι καθαρά για αποθηκευτικούς λόγους και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα σε υπολογιστή που δουλεύει 24/7.

Δημοσ.

καλησπερα
αν και ειμαι off topic θα ηθελα την συμβουλη σας
μολις αγορασα εναν green 500gb απο cosmodata, και μου τον εδωσαν χωρις συσκευασια και οταν ρωτησα εαν εχει κουτι μου ειπαν οτι δεν εχει ενα σε αλλα site εξωτερικου τον εδιναν με συσκευασια... ξερεις κανεις εαν τους δινουν ετσι ? ουτε ενα προστατευτικο κουτι, δισκος ειναι

Δημοσ.

Και εγω οτι δίσκους εχω πάρει σε bulk συσκευασία μου τους έχουν δώσει σε αντιστατικό σακουλάκι χωρις κουτί οποτε με σου κανει περιέργεια , την απόδειξη για την εγγύηση να εχεις μονο 

• Like 1
Δημοσ.

Αν κανεις μια αναζήτηση και εδω για τους green θα δεις απο πολλα παιδιά που έχουν προβλήματα γενικα με την χρήση τους ή ψοφάνε εύκολα , εγω προσωπικά τους εχω και τους 2 για αποθήκη

• Like 1
Δημοσ.

green μονο για αποθηκη ειπαμε..

αν θελετε γκαζια και boot παρτε καποιον απο την black σειρα...

για την blue εχω ακουσει εσκαγαν καποτε πολλα bad sectors ειδικα στους 2,5" μεσα στα acer notebooks,

τωρα για τους 3,5" , τα πανε αρκετα καλα οι τελευταιες εκδοσεις που εχω δοκιμασει,

σε συστηματα dell που τους εχουν μεσα ...

εχουν περασει απο τα χερια μου καμια 50αρια μηχανακια τετοια και δεν

εχει σκασει ουτε ενας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...