Προς το περιεχόμενο

ADATA UV128 32GB USB3.0 Flash Drive Black/Blue 13.29€ Crazy Sundays [ΤΕΛΟΣ-crazy monday νεα τιμη 26.50]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα την πω την καφριλα μου παντως.τοσο που εχουν ξεφτιλιστει αυτα τα usb 3 στικακια αλλα και ο ssd των crazy sunday,αναρωτιεμαι περα απο την φορητοτητα εαν θα αξιζε να εχεις εναν ssd για φορητο :P

Δημοσ.

Δεν είναι κακή σα σκέψη αλλά δε θα είναι ιδιαίτερα βολικό από πλευράς φορητότητας. Φαντάσου στα κλειδιά σου να κρέμεται αντί για το φλασάκι μια θήκη με τον εξωτερικό ssd!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι κακή σα σκέψη αλλά δε θα είναι ιδιαίτερα βολικό από πλευράς φορητότητας. Φαντάσου στα κλειδιά σου να κρέμεται αντί για το φλασάκι μια θήκη με τον εξωτερικό ssd!!!!

στα κλειδια μου κρεμονται 6-7 φλασακια :P

• Like 3
Δημοσ.

στα κλειδια μου κρεμονται 6-7 φλασακια :P

Εγω κρέμασα ένα 32αρι κ ηρέμησα! :P

H κατηφόρα των τιμών είναι ελπιδοφόρα πάντως... Πήρα προχθές 8αρι USB 3 Kingston με 4€... Αντε να πανε και οι ssd στα 40€ να πάρω έναν, παραπάνω δε τους δίνω

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω ενα 64αρι στην τσεπη και τελος........εχω και μερικα αλλα απο 4gb - 16gb για διαφορες δουλειες και για back up μεταξυ τους. :-D

Δημοσ.

H κατηφόρα των τιμών είναι ελπιδοφόρα πάντως... Πήρα προχθές 8αρι USB 3 Kingston με 4€... Αντε να πανε και οι ssd στα 40€ να πάρω έναν, παραπάνω δε τους δίνω

δε βολευει το ενα και μεγαλο,θελω ενα με καθε πιθανη εκδοση των windows για φορματ

και μετα αλλο ενα για ολα τα αρχεια/προγραμματα :P

• Like 1
Δημοσ.

δε βολευει το ενα και μεγαλο,θελω ενα με καθε πιθανη εκδοση των windows για φορματ

Ε τα bootable τα έχω στο συρτάρι, κάθε εκδοχή των windows + 2 Mac OS! :P

Δημοσ.

Ε τα bootable τα έχω στο συρτάρι, κάθε εκδοχή των windows + 2 Mac OS! :P

Εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω USB flash drives για πειράματα εγκατάστασης λειτουργικών συστημάτων, κυρίως διαφόρων διανομών linux, ώστε να αποφύγω το partitioning και formatting εσωτερικών σκληρών δίσκων. Εκτός από κάποια απλά πειράματα δημιουργίας MBR με partition table και 1-4 primary partitions αντί του Super Floppy mode, για δημιουργία bootable live USB flash drives διαφόρων διανομών linux, τα οποία είναι πάντα πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα bootable live CDs ή και DVDs, αλλά όπως και να το κάνουμε σέρνονται στη χρήση του λειτουργικού συστήματος, ποτέ δεν έκανα κανονική εγκατάσταση σε USB flash drives, κυρίως επειδή δεν υπήρχε ακόμα το USB 3.0, και τα USB flash drives ήταν έτσι και αλλιώς πάρα πολύ αργά, και δεν έφταναν σε ταχύτητα ούτε καν το όριο του USB 2.0.

Μιας και αναφέρεις ότι χρησιμοποιείς bootable USB flash drives με διάφορα λειτουργικά συστήματα, είναι η αίσθηση χρήσης καλή; Προφανώς ένας εσωτερικός (ή ακόμα και εξωτερικός) SSD θα ήταν πολύ καλύτερος σε κάθε περίπτωση, αλλά σε σχέση με οποιοδήποτε εσωτερικό μηχανικό σκληρό δίσκο, μήπως θα μπορούσε ένα εξωτερικό USB flash drive με αρκετά καλό 4K read/write (π.χ. SanDisk Extreme) να αντικαταστήσει πλήρως οποιοδήποτε εσωτερικό μηχανικό σκληρό δίσκο για απλή καθημερινή χρήση, χωρίς να σέρνεται το σύστημα;

Ένα USB flash drive με όχι και τόσο καλό 4K read/write, όπως αυτό του θέματος, θα ήταν καλό για χρήση λειτουργικού συστήματος, ή σκέτη απογοήτευση;

Προφανώς και πρέπει να το δοκιμάσω μόνος μου για να το δω με τα ίδια μου τα μάτια, αλλά μια εμπεριστατωμένη άποψη κάποιου που το έχει ήδη δοκιμάσει δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Δημοσ.

για time shifting hd περιεχόμενο σε δεκτη κάνει?

Ψοφανε ευκολα τα στικακια ετσι.Αν θελεις απαραιτητα time shifting καλυτερα να χρησιμοποιεις εξωτερικο δισκο για αξιοπιστια.

Δημοσ.

Αυτό σκεφτόμουν και εγω αλλά το θέμα ειναι ποσο γρηγορα?

Έχω έναν 3.5 με βάση που τούς καρφωνεις αλλά σκεφτόμουν για κάτι μικρότερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...