Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας αρχικα παιδια παλι θα χρειαστω την βοηθεια σας. Εχω περασει απο το Store των windows 8.0 τα windows 8.1 οπου εχω παρατηρηση κατι περιεργο. Ποτε μου οταν ειχα τα windows 8.0 δεν ειδα δεν ειχα δευτερη καρτα γραφικων πανω την Intel HD Graphic. Τωρα που τελιωσε η εγκατασταση μου εμφανιζει δυο ιδιοτητες καρτες γραφικων της AMD που ηταν η αρχικη και της Intel οπου παταω πανω στην AMD και δεν με αφηνει να την ανοιξω τις ιδιοτητες της εννωω παρα μονο την Intel. τι θα μπορουσα να κανω ; τα drivers διχνουν οτι ειναι εγκαταστημενα μια χαρα στην διαχειριση συσκευων ομως υπαρχουν και drivers της Intel να τα απενεργοποιησω αυτα ;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Αν μας έλεγες και ποιο laptop έχεις τώρα θα βγάζαμε μια άκρη γιατί από τα γραφόμενα σου και την έλλειψη σημείων στίξης δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις. Σαν αυτόματη μετάφραση του google μου μοιάζει.

Δημοσ.

Αν μας έλεγες και ποιο laptop έχεις τώρα θα βγάζαμε μια άκρη γιατί από τα γραφόμενα σου και την έλλειψη σημείων στίξης δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις. Σαν αυτόματη μετάφραση του google μου μοιάζει.

Μιλαμε για το HP Pavilion17 φιλε μου το δευτερο κατω στην περιγραφη μου.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά θέλεις drivers για την κάρτα γραφικών της amd , αν ναι εχεις την 8330 οπου μπορεις να κατεβάσεις drivers απο εδω http://support.amd.com/en-us/download

Καλησπερα φιλε μου σωστα καταλαβες :)

Σε ευχαριστω εκ των προτερων ομως η απορια παραμενει γιατι ο φορητος υπολογιστης κατα την εγκατασταση των windows 8.1 απο το Store εβαλε γραφικα της Intel εφοσον δεν υπηρχαν ;

Δημοσ.

[...] ομως η απορια παραμενει γιατι ο φορητος υπολογιστης κατα την εγκατασταση των windows 8.1 απο το Store εβαλε γραφικα της Intel εφοσον δεν υπηρχαν ;

Έλα ντε;;;

Μυστήριαι αι βουλαί της MS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...