kevin29 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να κανω μια μερικη αναβαθμιση στον υπολογιστη μου για να "σηκωσει" τα windows 7.(εχω τα win xp) αυτη την στιγμη εχω τα εξης μητρικη. asus p5w dh deluxe (s775 975x ddr2) επεξεργαστης. intel core 2 duo 6400 2.13ghz ram 2X512 (1gb kit) ddr2 800 καρτα γραφικων. svga pci-x 1900 gt 256mb gecube να τονισω οτι δεν ασχολουμαι καθολου με παιχνιδια.ο υπολογιστης χρησιμοποιειτε για απλες εφαρμογες γραφειου και ιντερνετ. τι χρειαζομαι κατα την γνωμη σας?αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι πρεπει να αλλαξω μνημες ram. δεν γνωριζω απο υπολογιστες και θα ηθελα την γνωμη οσων γνωριζουν,
g4m3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 αν θες να βαλεις 2gb ram σιγουρα καλο θα σου κανει αλλα πιστευω οτι και οπως ειναι το pc σου δεν θα εχει καποιο προβλημα για να σηκωνει τα w7...
Millennium Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Θα χρειαστείς ram.Κοίταξε για μεταχειρισμένες αν θες. Γιατί γράφεις κατά αυτόν τον τρόπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα