katarasg Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπερα σε όλους χτεσ εβαλα εναν samsung evo 250gb στον υπολογιτη του σπιτιου!Ειχε προηγηθει ενας ιδιοσ στον υπλογιτη του μαγαζιου που παει ταπα!Με το magician στο μαγαζι δειχνει read/write περιπου 540 και με ανεβασμενα iops!Σημειωση οτι ο υπολογιστης ειναι ολοκαινουριοσ με asrock μοβο και i3 kai 8gb gskill mnhmh!Πηγαινει πραγματικα σφαιρα και απροβληματιστα!Χτες λοιπον κουμπωνω τον ιδιο δισκο (πηρα 2ο) για το pc toy σπιτιου!Το pc στο σπιτι είναι mobo gigabyte z68xp-ud4 i5 2500k 3.30 ghz με 8 gb μνημη vengeance (to pc exei sata3) energopoihmena ahci trim kai τα λοιπα!Με το magician περνω τισ παρακατω τιμεσ και με το crystal disk!Πως τισ βλέπεται?Να υπαρχει προβλημα στον ssd?Παιδια βοηθηστε!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!
katarasg Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ειναι καλεσ οι ταχυτητεσ για τν συγκεκριμενο δισκο? Δεν βλέπω απολύτως κανενα πρόβλημα
HALF EVIL Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μια χαρά μου φαίνονται και μένα. Εκεί περίπου είμαι και εγώ με τον ίδιο ακριβώς δίσκο. Πάντως μην πολυαχολείσαι με ταχύτητες και bench .Κάνε την δουλειά σου και μην αγχώνεσαι. Στην καθημερινή χρήση τι διαφορές περιμένεις να καταλάβεις; 1
katarasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μια χαρά μου φαίνονται και μένα. Εκεί περίπου είμαι και εγώ με τον ίδιο ακριβώς δίσκο. Πάντως μην πολυαχολείσαι με ταχύτητες και bench .Κάνε την δουλειά σου και μην αγχώνεσαι. Στην καθημερινή χρήση τι διαφορές περιμένεις να καταλάβεις; Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι διαφορα περιμενω να δω !!!Απλα επειδη τον ιδιο δισκο τον εχω σε δυο μηχανηματα (βεβαια το αλλο μηχανημα που νομιζω οτι ειναι πιο γρηγορο ελαχιστα ειναι μηχανημα 1 εβδομαδασ) γι αυτο και μπηκα στην διαδικασια να συγκρινω!!Μπορει ατοπο αλλα δεν εχω εμπειρια απο τετοιουσ δισκουσ!!
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μην αγχώνεσαι και μην δίνεις πολυ βάση στα νούμερα κοιτα να ευχαριστηθείς τον δίσκο σου 1
starconvict Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Spank . Κοίτα μόνο εάν έχεις ενεργοποιημένο το rapid mode. Δες τον 120άρη Evo στο ίδιο περίπου σύστημα με το δικό σου.
katarasg Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Spank . Κοίτα μόνο εάν έχεις ενεργοποιημένο το rapid mode. Δες τον 120άρη Evo στο ίδιο περίπου σύστημα με το δικό σου. Το rapid mode τι επιπτωσεισ θα εχει στην υγεια του δισκου?Δεν θελω να τον αλλαξω σε 2-3 μηνεσ!!
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Κακη επίπτωση παντως δεν θα εχει μην ανησυχείς δεν ειναι τοσο ευαίσθητοι
starconvict Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Κακή επίπτωση δεν έχει. Το μόνο είναι ότι δεσμεύει 2 Gb από τη ram.
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Απο την ram εισαι σίγουρος ή μηπως ενοείς απο τον δίσκο ?
starconvict Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Απο την ram εισαι σίγουρος ή μηπως ενοείς απο τον δίσκο ? Από τη Ram εννοώ φίλε Spank. Από το δίσκο χρειάζεται 50 MB. Αν πας στο rapid mode σου λέει τα min requirements.
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Κουλό μου φαίνεται δηλαδη αν εχεις 4gb ram σου δεσμεύει τα 2 μονο για το rapid mode ?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έτσι ακριβώς. Αυτό κάνει το rapid mode. Κι επίσης δεσμεύει κι επεξεργαστική ισχύ, όπως θα πρόσεξες. Πρακτικά τώρα, κάποιος με μόλις 4GB προφανώς και δε λέει να το κάνει enable. Ωστόσο στα σημερινά pc ρίναι λίγο σπάνιο να βρεις τόση λίγη RAM. Η μεγάλη πλειοψηφία που είναι με 8GB και πάνω, δεν έχει θέμα.
starconvict Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Κουλό μου φαίνεται δηλαδη αν εχεις 4gb ram σου δεσμεύει τα 2 μονο για το rapid mode ? Κουλό δε λες τίποτα! Για αυτό εάν δεν έχεις >4GB ram τα ζυγίζεις τα πράγματα. Αν και να σου πω επειδή δούλεψα και με τα δύο η διαφορά που βλέπεις είναι μικρή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα