zeniath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 That's the point. Επιτέλους παίζουμε Civ χωρίς να κάνουμε τα πάντα αυτόματα. Το ότι είναι χαώδες και δε ξέρουμε που πάνε τα 4 είναι το καλύτερο απ'όλα. Όσο θα παίζεις πάντως τόσο θα λες "Αααααααα τώρα κατάλαβα" 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως βρήκα ευκαιρία να πιάσω το Civ 5 με όλα τα DLCs και expansions (είχα ξεμείνει στη vanilla έκδοση). Μέχρι να τα ξεμπερδέψω όλα αυτά, θα έχει ωριμάσει το -ήδη καλό- Beyond Earth και θα συνεχίσω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Πάντως το όλο theme με το Supermacy τα έσπασε γιατί έβγαζε quest ότι και καλά, πλέον η μία πόλη μου δεν είχε physical citizens αλλά είχαν γίνει όλοι digitalized και στην ουσία η πόλη ζούσε σε ένα quantum computer που τον έστειλα στο διάστημα (for coolling purposes) και τα πάντα τα έκαναν Robot στα οποία μπορούσαν να βάλουν την συνείδηση τους οι digitalized citizens. Ελπίζω σε expansion να κάνουν add Alien Races πάντως (non-playable) τα οποία μπορεί να σου κάνουν ντου αν δεν κάνεις το Contact Victory εσύ. Ναι το Supremacy quest line είναι τρομερό. Το CDR τα σπάει επίσης, πολύ cool, το ίδιο και οι Ranger που ρίχνουν με όλμους ενέργειας. Για Purity θα δεις οι μονάδες είναι τελείως "brute". Όλμοι, εκρήξεις, τεράστια τανκ, και το Battlesuit που εχουν κόκκινες μπέρτες και μου θυμίζουν Κομισσάριους από Warhammer 40K. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αρχισα το game και έφαγα στο νερό ένα σερί κόλημα που δεν μπορούσα να σταματήσω με τίποτα Το game είναι πάρα πολύ καλό. Φοβερή ιδέα να βάλουν όλο το gameplay του civ σε scifi setting σε έναν alien πλανήτη. Το έχουν υλοποιήσει απίστευτα συν ότι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον να ασχοληθείς μαζί του και να δεις όλες τις λεπτομέρειες. Το τρέχω σε linux και απλά παίζει άψογα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Rising Tide E3 Gameplay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λίγο για να ξεχαστώ και λίγο επειδή είχα ανάγκη από κάτι ήρεμο έπιασα το Civilization 5, επιτέλους. Πάρα πολύ θετικές οι αλλαγές στη μάχη, και μόνο η κατάργηση του stack of doom και οι απαιτούμενες τακτικές ήταν σημαντική βελτίωση. Όποιος μπλέξει με πόλεμο θα πρέπει επίσης να προσέχει και το οδικό του δίκτυο, η στρατηγική του σημασία είναι πολλαπλάσια γιατί εδώ οι δρόμοι κοστίζουν πολύ. Ωραίο εμπόριο, καλό tech tree, και γενικά μου φαίνεται το πιο ισορροπημένο Civilization χωρίς να θυσιάζεται βάθος μηχανισμών. Δεν έχω καταλάβει καλά πώς λειτουργεί η θρησκεία αλλά θα το βρω. Οι πόλεις - κράτη και οι προσαρτημένες πόλεις είναι ενδιαφέρουσες και χρήσιμες προσθήκες αλλά δε μπορώ να πω πως είναι καλύτερες από τις αυτομολήσεις πόλεων λόγω κουλτούρας που υπήρχαν στο 4. Από την άλλη είναι σαφώς βελτιωμένη η επέκταση στο χάρτη και η κατάληψη recourses. Ο αριθμός πόλεων είναι χαμηλός μονοψήφιος, δεν υπάρχουν "νεκρές" πόλεις απλά για να καλυφθεί έδαφος, ούτε και πόλεις - κουτσουλιές που ένα ξεχασμένο ΑΙ τις έχωσε κάπου για να σου σπάσει τα νεύρα. Γενικά απείρως καλύτερη διαχείριση του χώρου αλλά μου λείπει η επιθετική χρήση της κουλτούρας και της θρησκείας. Επίσης μου φάνηκε μακράν το πιο ειρηνικό της σειράς. Ελάχιστες φορές μου έτυχε πόλεμος σε 2 - 3 παιχνίδια και αυτός ήταν μικρής κλίμακας, ενώ όλοι ήταν μέσα στην προθυμία να προτείνουν συμφωνίες. Δε λέω, βολικό το "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε" αλλά αγγίζει τα όρια του μη ρεαλιστικού. Μου επιτέθηκε αιφνιδιαστικά ο Καίσαρας, άρπαξε μάπες, κατέλαβα τη Ρώμη για αντίποινα προσαρτώντας τη αλλά χωρίς να την καταλάβω, και όλοι με κοίταγαν με μισό μάτι ενώ ο Καίσαρας με συγχώρεσε μετά από λίγα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Και εμένα μου άρεσει αρκετά σαν τίτλος. Θα ήθελα να είχε λίγο παραπάνω πράγματα αν και τώρα με το expansion προσθέτουν αρκετό νέο περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Λίγο για να ξεχαστώ και λίγο επειδή είχα ανάγκη από κάτι ήρεμο έπιασα το Civilization 5, επιτέλους. .....και όλοι με κοίταγαν με μισό μάτι ενώ ο Καίσαρας με συγχώρεσε μετά από λίγα χρόνια. Είσαι σε λάθος συζήτηση. Εδώ είναι συζήτηση για το Beyond Earth και όχι Civilization 5. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Gameplay από Rising Tide.1 ώρα+ https://www.youtube.com/watch?v=SDHOvpGjA7A Civilization: Beyond Earth free on Steam this weekend, expansion drops October 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Civilization: Beyond Earth-Rising Tide Featurette - “Hybrid Affinities” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ασχολήθηκε κανείς; Το BE πρέπει να ήταν ό,τι πιο χλιαρό έπαιξα εδώ και πάρα πολύ καιρό, δε με κέρδισε καθόλου. Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει τα δεδομένα το NF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ασχολήθηκε κανείς; Το BE πρέπει να ήταν ό,τι πιο χλιαρό έπαιξα εδώ και πάρα πολύ καιρό, δε με κέρδισε καθόλου. Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει τα δεδομένα το NF. Κρίνοντας από τα Reviews στο Steam, λένε ότι είναι σε επίπεδο Gods and Kings για το Civ 5. Δεν ξέρω. Τα Civ τα παράτησα όλα μόλις ανακάλυψα το Europa Universalis και το Crusader Kings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ασχολήθηκε κανείς; Το BE πρέπει να ήταν ό,τι πιο χλιαρό έπαιξα εδώ και πάρα πολύ καιρό, δε με κέρδισε καθόλου. Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει τα δεδομένα το NF. Δυστυχώς αυτή την περίοδο δεν έχω όρεξη να παίξω single player turn based time burner PC games οπότε δεν το αγόρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα το δοκιμάσω εγώ αφού πρώτα τελειώσω κάτι πράγματα στο cities skyline. Εμένα μου άρεσε αρκετά το beyond earth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα