EddieObscurant Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 όποιος θέλει να τρεξει το benchmark, δημιουργει μια συντόμευση του παχνιδιου, και στο target μετα το όνομα του παιχνιδιου βάζει -benchmark results.csv και τρεχει μετα κανονικα τη συντομευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – PC Performance Analysis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ποιος ο λόγος για benchmark στο Civ ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ποιος ο λόγος για benchmark στο Civ ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω Εξαρτάται. Πάντως το Beyond Earth υποστηρίζει Crossfire και με Mantle on παίζει πολύ άνετα, χρησιμοποιώντας πλήρως την κάρτα (295Χ2) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ποιος ο λόγος για benchmark στο Civ ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω Δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση... Δεν θέλεις να ξέρεις πόσος κόσμος ασχολείται μόνο με τα fps που βγάζει ένα παιχνίδι αντί για το ίδιο το παιχνίδι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είναι Civilization... Who cares about fps in a freaking turn-bassed strategy game. Ξέρω πόσοι σκαλωμένοι μετράνε τα e-peen τους με το +1 fps, αλλά να το καταλάβω σε Crysis, Witcher, Shadow of Mordor κλπ, εκεί μετράει γιατί είναι action/fps/rpg, στο almost static enviroment όπως είναι στο Civilization πιο το νόημα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Όπως είπα και πριν, δεν πιστεύω να περιμένεις λογική απάντηση στα (σωστά) ερωτήματά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είναι Civilization... Who cares about fps in a freaking turn-bassed strategy game. Ξέρω πόσοι σκαλωμένοι μετράνε τα e-peen τους με το +1 fps, αλλά να το καταλάβω σε Crysis, Witcher, Shadow of Mordor κλπ, εκεί μετράει γιατί είναι action/fps/rpg, στο almost static enviroment όπως είναι στο Civilization πιο το νόημα; Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Δηλαδή να το παίζουμε στα 30 fps επειδή είναι strategy; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Δηλαδή να το παίζουμε στα 30 fps επειδή είναι strategy; Lower graphics...? Δεν χρειάζεται να είναι στα φουλ. Δεν νομίζω ότι το μεγάλο πράγμα που θα κοίταγε κανείς σε Civ είναι το πόσο cool δείχνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Lower graphics...? Δεν χρειάζεται να είναι στα φουλ. Δεν νομίζω ότι το μεγάλο πράγμα που θα κοίταγε κανείς σε Civ είναι το πόσο cool δείχνει. Καλά άμα το δεις στο τέρμα όλα, μετά μου λες για lower graphics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλά άμα το δεις στο τέρμα όλα, μετά μου λες για lower graphics Το έχω δει, αλλά και πάλι δεν το βρίσκω να είναι το πιο σημαντικό πράγμα για ένα turn-based (άλλο αν ήταν real-time) strategy game; Βέβαια οκ, γνώμες είναι αυτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω, μήπως δεν έπιασα κάτι. Πως καταφέρνετε το affinity να μην βγαίνει προς το purity? Τα πιο πολλά κεντρικά, στο technology "tree" είναι purity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ειναι κατι που βλεπω στο forum συνεχεια....μπορει το game να ειναι μουφα...αλλα ολοι κραζουνε τα benchmarks.Απλα τα αγνοω για να μην παρεξηγηθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ενταξει για εμενα η αληθεια ειναι καπου στην μεση.. Τα fps πρεπει να ειναι αρκετα ετσι ωστε να μην επηρεαζουν την αισθηση του gameplay ανεξαρτητως αν προκειται για tbs ή rts.. Σαφως το δευτερο εχει περισσοτερη δραση και θελει περισσοτερα fps αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν πηγαινει σαν χελωνα το Beyond Earth δεν μας νοιαζει κιολας. Αλλα σιγουρα εαν ασχολεισαι μονο με αυτο και χανεις την ουσια τοτε προφανως αρεσκεσαι στο να εισαι top player στο καλυτερο "παιχνιδι" του κοσμου το 3dmark και οχι στο pc gaming.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 http://alt-tab.gr/civilization-beyond-earth-review/Review από το Alt-Tab Άκουσα και εγώ για performance προβλήματα, δεν το έτρεξα ακόμα όμως για να δω.. Ο Θανάσης που έκανε το review μου είπε ότι τρέχει σαν το 5 στο σύστημα του σε μειωμένα settings, ίσως το πρόβλημα να είναι πάνω από κάποιο συγκεκριμένο setting Προφίλ και στα high end συστήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα