Προς το περιεχόμενο

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανείς πρόβλημα με το terain detail level στο high ?

Oταν το ενεργοποιώ έχω artifacts (μεγαλες μωβ γραμμες), αν το χω στο medium όλα καλα. Ολα αυτα σε win 8.1 x64 με radeon 4850, και modified 14.1 drivers αν θυμαμαι καλα.. Drivers δυστυχως δεν γινεται να αλλάξω γιατί ειναι οι μόνοι που δεν έχουν προβληματα στα 8.1 και firefox. Eπαιξα με τις διαφορες ρυθμίσεις στον catalyst αλλα δεν είδα διαφορα.

Στο netbook με 8.1 χ64 radeon 6320, και catalyst 13.12 δεν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα (εννοειται δεν ειναι playable αλλα το έβαλα για δοκιμή - στα minimum παντως το παιζει, τουλαχιστον στην αρχη που δεν υπαρχουν πολλα-πολλα) οπότε σκέφτομαι μήπως τελικα δεν ειναι θεμα drivers.

To δοκίμασε κανεις άλλος με 48x0 series  σε win 7,8,8.1 ?

edit: ασχετο αλλα επιλογες πάνω απο high έχει γιατι αυτές βλέπω μόνο απο δεξια αναλυτικά, ακόμα και αν αριστερα επιλέξω τα ultra (και στα 2 pc)

Δημοσ.

Το 'βαλα κι'εγώ με την ταπεινή μου 4350 και με αυτά που θέλω στο high είναι smoοth as fuck.

Aκόμα δεν έχω εντρυφήσει,αλλά βλέπω μια πολυπλοκότητα που σίγουρα θα προσφέρει στο gameplay.

Γενικά πάντως,χαλαρά τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

εχει κανείς πρόβλημα με το terain detail level στο high ?

Oταν το ενεργοποιώ έχω artifacts (μεγαλες μωβ γραμμες), αν το χω στο medium όλα καλα. Ολα αυτα σε win 8.1 x64 με radeon 4850, και modified 14.1 drivers αν θυμαμαι καλα.. Drivers δυστυχως δεν γινεται να αλλάξω γιατί ειναι οι μόνοι που δεν έχουν προβληματα στα 8.1 και firefox. Eπαιξα με τις διαφορες ρυθμίσεις στον catalyst αλλα δεν είδα διαφορα.

Στο netbook με 8.1 χ64 radeon 6320, και catalyst 13.12 δεν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα (εννοειται δεν ειναι playable αλλα το έβαλα για δοκιμή - στα minimum παντως το παιζει, τουλαχιστον στην αρχη που δεν υπαρχουν πολλα-πολλα) οπότε σκέφτομαι μήπως τελικα δεν ειναι θεμα drivers.

To δοκίμασε κανεις άλλος με 48x0 series  σε win 7,8,8.1 ?

edit: ασχετο αλλα επιλογες πάνω απο high έχει γιατι αυτές βλέπω μόνο απο δεξια αναλυτικά, ακόμα και αν αριστερα επιλέξω τα ultra (και στα 2 pc)

Το παιχνίδι χρειάζεται Catalyst 14.9.1.

Δημοσ.

Άλλο ένα πράγμα που μου την δίνει (βασικά όλα τα minor δε με χαλάνε τόσο) είναι ότι μετά το into video περιμένω (το χρονομέτρησα μόλις) 1'21" για να βγει στο Main Menu. Έλεος δλδ...

• Like 2
Δημοσ.

Άλλο ένα πράγμα που μου την δίνει (βασικά όλα τα minor δε με χαλάνε τόσο) είναι ότι μετά το into video περιμένω (το χρονομέτρησα μόλις) 1'21" για να βγει στο Main Menu. Έλεος δλδ...

Λολ,και εγώ νόμιζα πως κάτι έπαθε και έψαχνα να βρω τι κόλλησε.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι χρειάζεται Catalyst 14.9.1.

Βασικά 14.9.2 θέλει.

This driver enables optimized Mantle support in Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth for incredibly smooth gameplay and peak performance. An AMD Radeon™ graphics card with the Graphics Core Next architecture is required to use this release.

Δημοσ.

Βασικά 14.9.2 θέλει.

This driver enables optimized Mantle support in Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth for incredibly smooth gameplay and peak performance. An AMD Radeon™ graphics card with the Graphics Core Next architecture is required to use this release.

Έκανα το post πριν βγουν οι οδηγοι :P

Δημοσ.

Τέλειωσα και εγώ ένα με transcendence victory. Πολύ καλό αλλά θέλει 2-3 παρτίδες ακόμα τουλάχιστον για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Ξέρει κανείς πώς ενεργοποιείς το grid και τα resource icons?

Δημοσ.

Και με σκέτους 14.9 πάντως μια χαρά μου έπαιζε εμένα. Κατέβασα σήμερα τους 14.9.2 αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω. Ευχάριστο που το παιχνίδι υποστηρίζεται από τόσο νωρίς. Δεν βλέπω πολλά σχόλια για το gameplay όμως, μάλλον οι περισσότεροι λιώνουν και δεν προλαβαίνουν να γράψουν!

Δημοσ.

Και με σκέτους 14.9 πάντως μια χαρά μου έπαιζε εμένα. Κατέβασα σήμερα τους 14.9.2 αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω. Ευχάριστο που το παιχνίδι υποστηρίζεται από τόσο νωρίς. Δεν βλέπω πολλά σχόλια για το gameplay όμως, μάλλον οι περισσότεροι λιώνουν και δεν προλαβαίνουν να γράψουν!

Ναι :)

Είναι πολύ καλό, αρκετά βήματα μπροστά όσον αφορά τα Civ παιχνίδια. Το tech tree, Affinities και Virtues δίνουν περισσοτερο δυναμικό παιχνίδι, ενώ οι ιθαγενείς μορφές ζωής δεν έχουν καμμία σχέση με τους απλοϊκούς βάρβαρους. Τρως ξύλο αν αποφασίσεις να τους πολεμήσεις, ενώ έχουν co-existance αν αποφασήσεις να ζήσεις στο περιβάλλον.

Επίσης ένα πολύ καλό bonus είναι τα decision quests που σου επιτρέπουν να ράψεις το παιχνίδι ακόμα περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού σου.

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω. Όπως και το σενάριο του παιχνιδιού στέλνει την ανθρωπότητα ένα βήμα παραπέρα, έτσι και το ίδιο το Beyond Earth αποτελεί τη φυσική εξέλιξη του Civilization. Προσωπικά θα βαριόμουν να ξαναπαίξω τα ίδια και τα ίδια, να ανακαλύψω πάλι τον τροχό, να "φάω" για χιλιοστή φορά τους Πέρσες κλπ. Ενώ τώρα βλέπω συνέχεια καινούρια πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά όποιος είναι αναποφάσιστος και θέλει να δει ένα καλό gameplay στο youtube ώστε να σχηματίσει γνώμη προτείνω ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσει την playlist του Marbozir στο youtube ενός εκ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος στα civ γενικά που κάνει το diety στο civ5 να μοιάζει με παιδική χαρά.

Δημοσ.

Τέλειωσα και εγώ ένα με transcendence victory. Πολύ καλό αλλά θέλει 2-3 παρτίδες ακόμα τουλάχιστον για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Ξέρει κανείς πώς ενεργοποιείς το grid και τα resource icons?

Πάνω αριστερά στο minimap έχει ένα ματάκι, το πατά και βγάζει επιλογές για τον χάρτη.

Ο Marbozir έχει επίσης και απίστευτη προφορά, τρελό γέλιο ο άνθρωπος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...