Προς το περιεχόμενο

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι 3 πμ... Έχουμε και δουλειές αύριο, ούτε γεύση δε θα πάρουμε σήμερα δλδ; Το κέρατο...

Σε κατανοώ απόλυτα. Θα μετράμε τις ώρες.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δωστε feedback όσοι το αγοράσατε και το ξεκινήσατε αν αξίζει ,γιατι η εικόνα που σχηματισα για τον τίτλο, είναι οτι θα μπορουσε να ήταν ενα major expansion με διαφορετικο mode και όχι ενα αυτόνομο καινουργιο παιχνίδι

• Like 1
Δημοσ.

Τί να πώ, κι εγώ, αν και φανατικός και μόνιμος παίχτης των civilization από τις αρχαίες εποχές, δεν νιώθω να με τραβάει αυτός ο τίτλος.

Περισσότερο σαν ένα mod από τα πολλά που κυκλοφορούν το νιώθω.

Αναμένω και την άποψη όσων το παίξουν φυσικά.

Δημοσ.

Η άποψη που σχημάτισα ως τώρα είναι πως έχει όντως την αίσθηση της ανακάλυψης ενός καινούργιου κόσμου. Αρχικά για τις πρώτες 20 turns φαίνεται σχεδόν ίδιο με το τυπικό civ game. Μετά όμως πολλά πράγματα αλλάζουν. Η πολιτική επέκτασης, η αλληλεπίδραση με την μορφή ζωής που υπάρχει στον πλανήτη και οι σχέσεις με τα άλλα factions είναι αρκετά διαφορετικά, όπως και το tech tree και ο τρόπος που οδηγείται ο παίκτης στη νίκη.

Δυστυχώς υπάρχουν bugs όπως είναι πλέον αναμενόμενο για κυκλοφορίες παιχνιδιών. Αυτό που με ταλαιπωρεί είναι πως δεν μου δείχνει τα animations των world leaders. Επίσης στα plus είναι τα quest που δίνει το παιχνίδι που δίνουν την αίσθηση ηθικού διλήμματος. Στα 35 ευρώ που το πήρα νοιώθω πως είναι μια καλή αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το βράδυ πρόλαβα να δω καμια 200αριά turns, πιο πολύ για να χαζέψω τι γίνεται παρά για να παίξω με αξιώσεις. Οπωσδήποτε έχει αρκετά νέα στοιχεία και πιστεύω πως ξεφεύγει λίγο από τα κλασικά πρότυπα του Civilization που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα με Contact Victory στο 4ο νομίζω difficulty και ήταν παιχνιδάκι. Την επόμενη φορά 2 diff παραπάνω θα το δοκιμάσω. Αλλά δεν μου έκανε unlock το achievement για το Victory στο Diff που έπαιξα και για το Contact Victory. Meh... Next time i guess...

Ωραίο πάντως έχει πολλά victory types και τα quests δίνουν μία νέα πνοή στο να μη βαριέσαι (από ένα σημείο και μετά that is)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...