BlizardBill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 den nomizo na sernetai i otenet toulaxiston oso afora to irakleio kritis...i sindesi mou pigainei mia xara. Εδω και 10 μερες η Οτενετ εχει προβληματα σε ολη τη Ελλαδα, ενω ολοι οι αλλοι Isp πανε πολυ καλα..... Προσοχη λοιπον οσοι νεοι κανουν συνδεση dsl, και ΜΑΚΡΙΑ απο OTENET μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα και να δειξουν λιγο ενδιαφερον για την κατασταση. ΥΓ. Δειτε και καποια απο τα πολλα topics για αυτο το προβλημα, στο adslgr.com αν θελετε...
Spyrus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 205,91 Και σύνδεση ένα μήνα... Καλά είναι... Και μετά το μήνα 27.5+47 *1.18=87.91 Ευρώ Καλά είναι για DSL. Ειδικά για αυτούς που μπαίνουν πάνω από 8ώρο την ημέρα με απλή γραμμή !
adams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 ανακοινωση απο το site του ΟΤΕ σχετικα με τις μειωσεις σε παγια αλλα και σε modem...αντε επιτελους κατι γινεται http://www.ote.gr/oteweb/greek/news/shownews.asp?id=655
dim_b Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 205' date='91 Και σύνδεση ένα μήνα... Καλά είναι... Και μετά το μήνα 27.5+47 *1.18=87.91 Ευρώ Καλά είναι για DSL. Ειδικά για αυτούς που μπαίνουν πάνω από 8ώρο την ημέρα με απλή γραμμή ![/quote'] Υπάρχει όμως και καλύτερη. 27,50+34=61,50+ΦΠΑ=72,57€ (Με συνδρομή Tellas)
Reginald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 72,57€...Πάλι ακριβά είναι ρε παίδια,με βλέπω σε καμιά 2ετία να βάζω DSL.
dim_b Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Εξαρτάται τι πληρώνεις τώρα. Αν σου έρχεται ο λογαριασμός 200-250€ όπως σε εμένα και πολλούς άλλους, δε νομίζω ότι έχεις επιλογή.
epote Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Contention rate sas leei kati? ante na baloume oloi DSL kai na deite ti wraia pou 8a einai me to 20:1 pou dinei i OTEnet........ diorthosh, 50:1 einai:) Ας μην ξεχναμε οτι εχουμε δρομο μπροστα μας,μια συνδεση 384 θα επρεπε να στοιχιζει το πολυ 30-40€ΜΕ ΦΠΑ! sinepos 10mbps tha eprepe na kostizoun 1000 euro to mina sosta? thing again kai check this out fast web site kai gia na mhn paidevese, optikh ina 10/10 (mbps that is) 67 to mina
BlizardBill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 72,57€...Πάλι ακριβά είναι ρε παίδια,με βλέπω σε καμιά 2ετία να βάζω DSL. Σε λιγο μαλλον θα ακολουθησει και αλλος τις τιμες τις tellas. θα δινει και χονδικα, και θα ερχετε λιγο φτηνοτερα. Αν αρχισεις απο τωρα να ψαχνεις για κανενα να μοιρασεις το κοστος,(τα ασυρματα δικτυα εναι πλεον γεγονος) σιγουρα θα μπορεσεις να βαλεις γρηγορα.
Reginald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Εγώ μπορώ να διαθέσω μέχρι 50€ το μήνα,δεν με συμφέρει προς το παρόν,φυσικα για όποιον δίνει 200€ ούτε συζήτηση. Τώρα για ασύρματο δίκτυο λίγο δύσκολο το βλέπω,δεν μένω σε πολυκατοικία και ούτε κοντά μου έχω κάποιον σχετικό με internet για να μοιραζόμαστε τα έξοδα. Ο ποιό κοντινός φίλος που να έχει σχέση με Internet είναι περίπου στα 50 μέτρα μπορεί να γίνει κάτι????
BlizardBill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Μεχρι πολλα χιλιομετρα γινεται ανετα,με κοστος περιπου 100-150 ευρω για τον καθε ενα ... Παρε μια ιδεα αν θες στο awmn.gr(στο faq και στο forum), μηπως και σε λιγο που θα εχουνε σταθεροποιηθει καπως τα πραγματα στο dsl κανεις τιποτα. Παντος το alwaysOn ειναι φοβερο και αξιζει σιγουρα.
Reginald Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Το ξέρω ότι το alwaysOn είναι φοβερό γιατί χρησιμοποίο GPRS εδώ και μερικούς μήνες και είμαι χωρίς το άνχος της χρονοχρέωσης,τώρα που μπαίνει ογκοχρέωση άντε πάλι να γυρίσουμε στην εποχή που περίμενα να πάει 22:00 για να μπώ λίγο internet και πάλι είμουν με το ρολόι μην μου φέγει κανένα λεπτό γιατί δεν μας περισσεύουν!Τώρα θα πάω να ενημερωθώ για το ασύρματο μπάς και γίνει τίποτα...
nino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δηλ. στο μηνιαιο παγιο δεν ειναι μεσα και ο isp?????
Vasilius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Προσοχη λοιπον οσοι νεοι κανουν συνδεση dsl, και ΜΑΚΡΙΑ απο OTENET Epeidh o kosmos einai vlakas.... k leei oti tou katevei... xwris afta na alithevoun.... H otenet einai H pio statherh se thema ping me ekswteriko... Sto lew apo prwto xeri... ,paizw kathe mera on-line games k ta dsl ths den exoun to paramikro problem... Twra an o bill einai gademis ti na sou pw... K downloads mia xara exei k ping ta xamilotera Apo olous tous provider... Epeishs ta ping einai idia 24/24 oxi san ths forthnet... Oso gia tis times... oloi tis ideis exoun, egw dinw 5 euro parapanw alla pairnw poiothta. Milaw gia otenet.
Hikoc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Προσοχη λοιπον οσοι νεοι κανουν συνδεση dsl' date=' και ΜΑΚΡΙΑ απο OTENET [/b'] Epeidh o kosmos einai vlakas.... k leei oti tou katevei... xwris afta na alithevoun.... H otenet einai H pio statherh se thema ping me ekswteriko... Sto lew apo prwto xeri... ,paizw kathe mera on-line games k ta dsl ths den exoun to paramikro problem... Twra an o bill einai gademis ti na sou pw... K downloads mia xara exei k ping ta xamilotera Apo olous tous provider... Epeishs ta ping einai idia 24/24 oxi san ths forthnet... Oso gia tis times... oloi tis ideis exoun, egw dinw 5 euro parapanw alla pairnw poiothta. Milaw gia otenet. Δηλαδή καμιά 20 άτομα στο adslgr που έχουν otenet adsl και λένε το ακριβώς αντίθετο από εσένα ψεύτες είναι; Ήδη οι πιο πολλοί από αυτούς τις έχουν ακυρώσει και έχουν πάει σε οποιονδήποτε άλλο ISP γιατί μόνο η otenet έχει πρόβλημα αυτήν την στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.