Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια, ειχα ξανα ασχοληθει στο παρελθον αλλα πλεον ηρθε το λαπτοπ (Acer Aspire 8920G) στα χερια μου και πλεον θα γινει αμεσα καποια αγορα καρτας για το λαπτοπ αυτο. Εμφανιζει εντονα artifacts και θα ηθελα να παρω μια νεα gpu για διορθωθει. Σκεφτομαι για αυτη εδω: Wholesale ASUS NVidia GeForce 9650M GT 1GB MXM II VGA Card G96-650-C1 C616MP2 Οποια συμβουλη ευπροσδεκτη!
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ati και απο μένα.. αν δεν θέλεις ξανά αρτιφακτς Παρόμοια κίνηση έκανα κι εγώ σε ενα amilo παλιό όπως και πολύ κόσμος που αντικατέστησε την nvidia με άτι
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια απτο ebay?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 φτιαχνεται κατα μεγαλο ποσοστο.Εννοείς πως ενδεχομένως να επισκευάζεται η ήδη υπάρχουσα κάρτα με το πρόβλημα?
johnny.tifosi Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ναι, βάλτην στον φούρνο. Χωρίς πλάκα! Θα βρεις ένα σωρό παραδείγματα στο ίντερνετ. Το είχα κάνει ακριβώς με την ίδια κάρτα. Με έβγαλε μερικούς μήνες ακόμα μέχρι να ψοφήσει το λάτοπ. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μπορεις να μου δωσεις καποιο Link ωστε να το ψαξω και να το δοκιμασω?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Την εφτιαξα! Στους 195 βαθμους για 10 λεπτα! Αψογα! Υπαρχει περιπτωση να διορθωθηκε μονιμα το προβλημα? Η απλα για 1-2 μηνες θα κρατησει? 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εξαρταται απο το αν θα ξαναζεσταθει πολυ... Δοκιμασα τωρα και Ιn Game επιασε max: 70 βαθμους. Σε idle ειναι στους ~50 ομως. Απο παστουλα εβαλα AC MX-2. Ο επεξεργαστης εχει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες. Αν χτυπα ξυλο ξανα βγαλει αρτιφακτς... παιζει να μπορει να ξαναμπει στο φουρνο?
johnny.tifosi Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δοκιμασα τωρα και Ιn Game επιασε max: 70 βαθμους. Σε idle ειναι στους ~50 ομως. Απο παστουλα εβαλα AC MX-2. Ο επεξεργαστης εχει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες. Αν χτυπα ξυλο ξανα βγαλει αρτιφακτς... παιζει να μπορει να ξαναμπει στο φουρνο? Τι έχεις να χάσεις;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι έχεις να χάσεις; Αμα ειναι μονιμη η διορθωση του προβληματος, μπορει να βγει και προς πωληση το λαπτοπ σε καποια αγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα