Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπερα,εχω ενα πισι απο το 2008 με win vista home premium,

αυτη την στιγμη χρειαζεται φορματ,cd εγκαταστασης δεν εχω και θα

ηθελα να περασω τα vista απο στικακι,με ποιο προγραμμα το κανω??

απο που κατεβαζω τα win vista home premium στο σαιτ τις microsoft (στα ελληνικα)???

αυτο που θελω να κανω ειναι,να του περασω τα βιστα και μετα να του περασω και

τον κωδικο που εχει στα πλαγια ο πυργος (product key),θα δουλεψει ετσι πιστευω ε???

ευχαριστω

Δημοσ.

Κάποια επίσημα λινκ που βρήκα δεν δουλεύουν πλέον οπότε μάλλον θα πρέπει να βρεις τα vista από τόρρεντ. Ψάξε για vista home sp2 και, ας μην είναι ΕΛληνικά, θα κατεβάσεις την Ελληνική γλώσσα από εδώ (http://www.froggie.sk/lp32sp2.html) και θα την περάσεις με το vistalizator.

Δημοσ.

Αν είσαι από Αθήνα έχω το γνήσιο ελληνικό DVD 32bit.

Δικό σου αν έλθεις να το πάρεις από Νέα Σμύρνη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,ευχαριστω για την βοηθεια,δυστηχως ειμαι απο Λαρισα....

@micos000 μπορεις σε παρακαλω να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα πως θα εγκαταστησω την γλωσσα????

θα δουλεψει το product key με αυτον τον τροπο???

Δημοσ.

Ναι εφ' όσον θα βρεις και θα κατεβάσεις την έκδοση Vista Home Premium για την οποία ισχύει το κλειδί.

Σε περίπτωση που δεν θα δουλέψει υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης με τηλεφώνημα στην ελληνική Microsoft.

Δημοσ.

Για τα home πρέπει να κατεβάσεις και το πρόγραμμα Vistalizator από το Download section στα αριστερά.

Στο Usage σου λέει πως να το κάνεις.

Download Vistalizator program - works on 32-bit and 64-bit Windows Vista/Windows 7

Download language pack(s) for your Windows:

Do not run a MUI language pack directly - works on Windows Ultimate/Enterprise only

Run Vistalizator, load language pack(s)

Optionally change the installation mode to Internal (an experimental feature, not always available): see difference between the Internal and the Express mode

Press the "Add languages" button

Wait for the installation process and finally accept to change the display language
Express languages usually need to be updated after the installation (see details in Help):

Download Vista updates (Windows Update Agent and/or Windows Search 4.0)

Press the "Update languages" button and open the update(s) within Vistalizator

Exit program to restart Windows after changing MUI language or logoff the current user in case of LIP language (only when its parent MUI language is the same as the current language)

Enjoy the new language smiley

You can install more languages and switch between them easily using Vistalizator

Finally, you can manually perform these optional steps:

• Change Keyboard layout, Location, Standards and Formats
    go to Control Panel -> Clock, Language, and Region
  • Change the default language in Internet Explorer
    go to program menu -> Tools -> Internet Options -> General tab -> Languages
  • Change font in Notepad
    go to program menu -> Format -> Font...

Το product key θα δουλέψει εφόσον βάλεις την ίδια έκδοση που είχες (home premium)

Δημοσ.

@micos000: Έχεις δίκιο, από τότε που το χρησιμοποίησα τελευταία φορά, ξέχασα ότι γίνεται μέσω του Vistalizator.

Ελπίζω να το δει έγκαιρα ο ts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...