wazzaa Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ποιος λογικός άνθρωπος αφού παίξει κάποιον σημερινό ΑΑΑ τίτλο σε PC ή κονσόλα θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά σε παιχνίδι του smartphone.. Συμφωνώ απόλυτα... Μόνο όταν βγει Next-gen και σε smartphone ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
hackerW32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχει gaming σε portable συσκευη. Εδω δεν μπορεις να παιξεις σε laptop. Κ δεν ειναι παιχνιδια τα farm hero saga κτλ. Παζλ ειναι για να περναει η ωρα. Αλλα αφου πουλανε τα in app καλα κανουν. Επισης δεν τα εβγαλε η apple αυτα. Το fb αρχισε με τα in app. μην ακουω μπουρδες, ακου δεν υπαρχει gaming σε portable συσκευή.. τι αλλο θα διαβασω Ποσειδώνα μου απλα επιδη κοιταξες μια φορα στα προτεινόμενα και σου εβγαλε αυτες τις παπαριες για games δεν παει να πει οτι ειναι μονο αυτα. για τσεκαρε μια ports που εχουν βγει στο android και στο ios. 1
hackerW32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ποιος λογικός άνθρωπος αφού παίξει κάποιον σημερινό ΑΑΑ τίτλο σε PC ή κονσόλα θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά σε παιχνίδι του smartphone.. βγαίνουν και fail όπως το injustice αλλα και καλα games που ειναι αντιγραφή αυτου που εχει βγει στο pc όπως το aerena που βρηκα και πρόσφατα στο steam. σε χαλάει να εισαι στο λεωφορείο και να παίζεις gta sa? FUCK νόμιζα πως θα γινουν merge τα μηνύματα..
wazzaa Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 μην ακουω μπουρδες, ακου δεν υπαρχει gaming σε portable συσκευή.. τι αλλο θα διαβασω Ποσειδώνα μου Ταιρίαζει με το άβαταρ σου αυτό που μόλις έγραψες Αλλά το παλικάρι φαντάζομαι δεν το εννοεί όπως το κατάλαβες εσύ....
hackerW32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 hmmm για εξήγησε μου τι δεν καταλαβα καλα, γιατι ειμαι και λιγο χαζουλης. "Δεν υπαρχει gaming σε portable συσκευη." ειναι δυνατόν να χρησιμοποιεί καποιος αυτες τις λεξεις σε μια πρόταση με αυτην την σειρα; 1
butters Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγω θα το πω ποιο απλα γι' αυτα τα υποτιθεμενα free games. ΠΧ κανεις εγκατασταση το plants vs zombies 2 που ενω ειναι δωρεαν σου ζηταει ενα καρο λεφτα αν θες extra. Αρα τι κανεις? Η Λυση ειναι το iFunBox χωρις να χρειαζεται jb και ΚΥΡΙΩΣ ριχνουμε και 5 μουτζες για τον τροπο που προσπαθουν να πλασαρουν, ωστε να βγαζουν πολλα λεφτα οι εταιρειες. Εχω που εχω χαλασει απo το ipad 1 μεχρι πιο προσφατα ipad πόσα λεφτα δεν θα μας δουλευουνε κιολας με οτι βλακεια τους κατεβαινει στο μυαλο. ΄Το Plant VS Zombies ήταν απίστευτο παιχνίδι. Τρελός χαβαλές με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Το 2ο ακόμη καλύτερο, αλλά με αγορές πόντων κτλ. Η δυνατότητα αγοράς μέσα από την εφαρμογή είναι καθαρά επιλογή των developers, για τους παρακάτω λόγους: 1. Δωρεάν κατέβασμα ή αγορά με χαμηλότερο κόστος, που σημαίνει περισσότερες εγκαταστάσεις και άρα περισσότεροι δυνητικοί πελάτες 2. Δυνατότητα για περισσότερο κέρδος με επαναλαμβανόμενες αγορές Το Plants VS Zombies 2 εφαρμόζει όλα αυτά στα οποία αναφέρεστε, ωστόσο γίνεται πραγματικά πολλή δουλειά και στα updates. Παίζω κανα 2μηνο και έχω δώσει 3.5 ευρώ. Καλώς ή κακώς όσοι ασχολούνται με τα mobile games (δημοφιλέστερη κατηγορία εφαρμογών) δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Όσο για το "ποιος φταίει" που πήγε προς τα κει η φάση; Η Google έχει ποσοστιαία τις περισσότερες εφαρμογές "free" (η Apple αντίστροφα) και "επιδίωξε" αυτό το μοντέλο (in-app purchase). Να υπενθυμίσω ότι σε πολλές χώρες οι "επί πληρωμή" εφαρμογές ήρθαν μετά το 2010. Επιπλέον, υπάρχει και αυτή η παράμετρος: This is how I feel about buying apps
markosathens Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αρχίστε το hay day και αν ξεκολλησετε να με φτυσετε ))))) Sent from my iPad using Insomnia εχω φτασει στο επιπεδο 50 απο τα 100,και δεν εχω βαλει ουτε σεντ.
Panckman Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Κάθε εταιρία είναι ακριβός αυτό. ΕΤΑΙΡΙΑ. Πιο λιανά είναι μια επιχείρηση που για να μπορεί να επεκτείνει τον χρόνο λειτουργίας της θα πρέπει να έχει και ένα α' ποσοστό κέρδους το οποίο θα καλύπτει κατά ένα β΄ ποσοστό τα έξοδα τις.Και οι developers δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Δυστυχώς όμως ισχύει ότι το κάνουν με λάθος τρόπο(άπειρο spam από διαφημίσεις και "buy this and buy that if you want to continue playing").Φυσικά αν θέλει κάποιος να τα αποφύγει όλα αυτά θα μπορεί να καταφύγει και σε διάφορες Inde. εφαρμογές. Αν και μπορεί η εφαρμογή να είναι ψιλό αποτυχία.Εν κατακλείδι είναι στην κρίση του καθενός για το αν θα θέλει να παίξει ή όχι .Δυστυχώς όμως όχι στο αν θα μπορεί να απόλαυσή το παιχνίδι στο έπακρο αν δεν πληρώσει ή όχι .
MavroManitari Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Συγγνώμη αλλά το θεωρώ προσβολή να μην προστεθεί 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα