GrandGamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Η έρευνα είναι ανακριβείς. Δεν πάβεις να παίζεις το παιχνίδι επειδή δεν το πλήρωσες. Δηλαδή τι; θα παίζω Fruit Ninja πχ επειδή το αγόρασα 2€ και δεν θα παίξω Flappy Bird επειδή είναι free; δεν το νομίζω. Απλά τα παιχνίδια που πουλιούνται συνήθως έχουν καλύτερη υποδομή/χρηματοδότηση/υποστίρηξη και συνήθως υψηλότερη ποιότητα.
mad_apo Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Εγω θα το πω ποιο απλα γι' αυτα τα υποτιθεμενα free games. ΠΧ κανεις εγκατασταση το plants vs zombies 2 που ενω ειναι δωρεαν σου ζηταει ενα καρο λεφτα αν θες extra. Αρα τι κανεις? Η Λυση ειναι το iFunBox χωρις να χρειαζεται jb και ΚΥΡΙΩΣ ριχνουμε και 5 μουτζες για τον τροπο που προσπαθουν να πλασαρουν, ωστε να βγαζουν πολλα λεφτα οι εταιρειες. Εχω που εχω χαλασει απo το ipad 1 μεχρι πιο προσφατα ipad πόσα λεφτα δεν θα μας δουλευουνε κιολας με οτι βλακεια τους κατεβαινει στο μυαλο.
music_lover Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Κακα τα ψέμματα, το πληρώνω και με αφήνεις στην ησυχία μου να απολαύσω το παιχνίδι είναι το καλύτερο. Τα υπόλοιπα όλα είναι μισές δουλειές. Μου αρέσει που λένε πως το mobile gaming θα αντικατέστησει το console και pc gaming. Με τέτοιες πρακτικές ίσα ίσα.
elteo Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Eγώ έχω κολλήσει με το Farm Heroes Saga. Εχει in app ch, έχει περίμενε μέχρι να πάρεις καμιά ζωή αν σου τελειώσουν αλλά είναι εθιστικότατο. Περιμένεις για μια δουλειά και το παιχνιδάκι στο τηλ σου τελειώνει την αναμονή στο πι και φι. Υπάρχουν όμως και παιχνίδια που σου σπάνε τα @@. Αυτά προφανώς ανήκουν στην έρευνα. Δεν τα αντέχεις και τα κάνεις uninstall την 1η μέρα.
Marioland Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αυτά τα in-app purchase και ο χρόνος αναμονής είναι πραγματικά ο καρκίνος του mobile gaming. Οχι δεν φταίει μόνο η Apple, φταίει και μια εταιριούλα που λέγεται Zynga η οποία εισήγαγε τον χρόνο αναμονής σε ένα παιχνίδι που λέγεται Farmville. Κοινώς, kill it with fire.Στο δικό μου το iPad υπάρχουν μόνο μερικά καλα indie (Super Hexxagon) και οι υπόλοιπες gaming ανάγκες, αν πρέπει ντε και καλά να γίνουν σε αυτήν την συσκευή, την έχει αναλάβει το GBA4iOS. Δεν θέλει ούτε jailbreak και τα παιχνίδια του παλιού καλου Gameboy και Gameboy Advance είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο το 98% των παιχνιδιών-σκουπιδιών του App Store/PlayStore/Windows Store.
NoisePollution Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Απ'αυτούς οι περισσότεροι μέσα σε μια ώρα τα παρατάνε.
Raikkonen86 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Προσωπικά έχω μόνο top eleven στο κινητό μου και για βαρύ gaming το gameboid που είναι simulator του gba και φυσικά όλες τις κασέτες ποκεμον... Οπότε οταν τις τερμάτισω όλες ξανά από 5-6 φορές τοτε ίσως κατεβάσω κάνα free to play game από το playstore... Βέβαια αν τύχει και βρω το κανονικό gameboy ( δεν θυμάμαι που το έχω βάλει ρε πουστη μου) τότε μάλλον δεν θα κατεβάσω ποτέ παιχνίδι από το playstore...
dimos47ki7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τα παιχνιδια που σου τα πρηζουν με ακατασχετα iaps ειναι ολα αθλια, εκτος απο το rr3, γιατι..... ετσι. υποθετω οτι αυτο πηγαινει για το δικο μου σχολιο. αλλα ειπα συγκεκριμενα οτι συνεχιζω να παιζω RR3 με hack επειδη δεν παλευεται η αναμονη για να τρεξεις εναν αγωνα. και υπαρχουν αυτοκινητα που τρεχουν 1 αγωνα και μετα θελουν 6 ωρες repair time και το κραταω επειδη απλα μου αρεσει πολυ σαν gameplay και σαν παιχνιδι γενικοτερα
Poincareγρ Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μόλις έκανα αναβάθμιση τα αεροπλανακια στο Castle clash, η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί σε... 18 μέρες! Καλά Χριστούγεννα.
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μόνο ένα παιχνίδι υπάρχει σε smartphones: New Star Soccer, τέλος (άντε και το cut the rope, σε κατεβασμένο apk) edit: Άκυρο, το παίρνω πίσω. Κατέβασα πιο πρόσφατη έκδοση και είδα πως ακόμα και στo NSS έβαλαν in-app purchases οι αντίχριστοι, όχι τόσες ώστε να επηρεάζουν το παιχνίδι αλλά και πάλι... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2014 από nzeppos
jimex Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το μόνο μοντέλο που δείχνει σοβαρότητα είναι αυτό της αγοράς του παιχνιδιού μια φορά στην αρχή. Αν μια εταιρεία θέλει να δίνει και δυνατότητα δομικής, ας προσφέρει και ένα demo για free download. Τα iaps είναι ο εύκολος τρόπος για κέρδη όταν το παιχνίδι δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει αυτό κατ' αυτό. Τέτοια παιχνίδια κατέβασμα από το θείο και μόνο με hacks...
MavroManitari Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Που να βαράτε τον ποπάκο σας κάτω αυτή την φορά.... Δεν σας έφταιξε σε τίποτα η Apple... Το φαινόμενο υπήρχε προ πολλού, η Apple στην ουσία το έκανε πιο εύκολο για να μην κάνει δικό του store και κώδηκα το κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να κρασάρει το συμπάν... Οι developers τα θέλουν και η Apple τους άκουσε. Τόσο τα in-app purchases όσο και τα iAds είναι ο καταλληλότερος τρόπος να δημοκρατικεύεται η επιβράβευση για την δημοτικότητα ενώς παιχνιδιού! Αυτά υπάρχουν επειδή οι developers το ζήτησαν.
gamer73 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αρχίστε το hay day και αν ξεκολλησετε να με φτυσετε))))) Sent from my iPad using Insomnia 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ποιος λογικός άνθρωπος αφού παίξει κάποιον σημερινό ΑΑΑ τίτλο σε PC ή κονσόλα θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά σε παιχνίδι του smartphone.. 2
paulchro Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχει gaming σε portable συσκευη. Εδω δεν μπορεις να παιξεις σε laptop. Κ δεν ειναι παιχνιδια τα farm hero saga κτλ. Παζλ ειναι για να περναει η ωρα. Αλλα αφου πουλανε τα in app καλα κανουν. Επισης δεν τα εβγαλε η apple αυτα. Το fb αρχισε με τα in app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα