Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάγκουρας είναι να σκάει 700 ευρώ και να μην ξέρει τι λειτουργικό τρέχει το κινητό του και απλα να το παίρνει γιατί είναι κουλ. Όχι αυτός που θα ψάξει πως και τι χρειάζεται για να το φτιάξει στα μέτρα του.

Παράδειγμα: Έφτιαξα ένα pc τουμπανό, στη μισή τιμή και με δύο φορές καλύτερα χαρακτηριστικά από αυτά που μου πρόσφεραν έτοιμα στα καταστήματα. Μα τι κάγκουρας που είμαι. :P

Καταρχάς μη μου θίγεσαι γιατί φυσικά και αυτή η αναφορά δεν είναι σε όλους τους χρήστες. Αναφερόμαστε σε μια συγκεκριμένη "πάστα" χρήστη που τον βρίσκουμε στα PC και τα αμάξια και προσεχώς σε κινητά.

Αλλά από την άλλη βρε κούκλε μου ο αμαξοκάγκουρας τα ίδια δεν λέει?

"Κάθονται και τα σκάνε στην Ferrari τις 120άρες χιλιάδες ενώ εγώ κόλλησα μηχανή από "Πεντάρα μπέμπα" στο V-tec μου, το έκανα και διπλοτούρμπινο και πάει τώρα κομμάτια."

Όταν παίρνεις custom PC και βάζεις τα λεντοανεμιστηράκια για μόστρα τι είσαι δεν είσαι κάγκουρας?

Όταν ψωνήζεις νέα ψύκτρα αποκλειστικά και μόνο για να κάνεις OC, σε τι διαφέρεις ακριβώς από τον κάγκουρα του V-tec που έβγαλε κόφτες και σκάει με νέο ψυγείο???

Και εγώ έχω κάνει αρκετές διαμορφώσεις τόσο στον υπολογιστή όσο και στο αυτοκίνητό μου. Αλλά άλλο να κάνεις αυτές τις διαμορφώσεις και να συνεχήζεις την ζωούλα σου και άλλο να το έχεις κάνε τρόπο ζωης και να κυνηγάς έιτε

(Α) Τις ροπές όταν δυναμομετράς το "αμακσι" 

(Β) Τα 3DMark σκοράκια που θα σου βγάλουν τα +100Mhz CPU και -2ns τα timings στην RAM.

• Like 1
Δημοσ.

"Κάθονται και τα σκάνε στην Ferrari τις 120άρες χιλιάδες ενώ εγώ κόλλησα μηχανή από "Πεντάρα μπέμπα" στο V-tec μου, το έκανα και διπλοτούρμπινο και πάει τώρα κομμάτια."

Κανείς δεν το λέει αυτό γιατί κανείς δεν θα καταδεχτεί να βάλει κινητήρα BMW σε Honda. :P :P 

Δημοσ.

Καταρχάς μη μου θίγεσαι γιατί φυσικά και αυτή η αναφορά δεν είναι σε όλους τους χρήστες. Αναφερόμαστε σε μια συγκεκριμένη "πάστα" χρήστη που τον βρίσκουμε στα PC και τα αμάξια και προσεχώς σε κινητά.

Όταν παίρνεις custom PC και βάζεις τα λεντοανεμιστηράκια για μόστρα τι είσαι δεν είσαι κάγκουρας?

Όταν ψωνήζεις νέα ψύκτρα αποκλειστικά και μόνο για να κάνεις OC, σε τι διαφέρεις ακριβώς από τον κάγκουρα του V-tec που έβγαλε κόφτες και σκάει με νέο ψυγείο???

Και εγώ έχω κάνει αρκετές διαμορφώσεις τόσο στον υπολογιστή όσο και στο αυτοκίνητό μου. Αλλά άλλο να κάνεις αυτές τις διαμορφώσεις και να συνεχήζεις την ζωούλα σου και άλλο να το έχεις κάνε τρόπο ζωης και να κυνηγάς έιτε

(Β) Τα 3DMark σκοράκια που θα σου βγάλουν τα +100Mhz CPU και -2ns τα timings στην RAM.

oh.. shit.

Δημοσ.

Και εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει ο καθένας με το αυτοκίνητο και το pc του και τους κράζεις;

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ το πήγες στα άκρα. Ο καθένας επιλέγει τι χρήση θα κάνει.

Για να το φέρεις στα μέτρα σου, και χίλια δυό απαιτούνται ΓΝΩΣΕΙΣ. Και αυτός που έχει γνώσεις, έχει παιδευτεί και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάγκουρας. As simple as that. Τώρα, αν ο άλλος κάνει τόσες αλλαγές για oc στο pc του, λέγεται hardcore gamer είτε τα κάνει γιατί τα χρειάζεται. Άμα δεν τα χρειάζεται, είναι κοροίδο που τα σκάει, αλλά κορόδιο με γνώσεις, κι αυτό του προσδίδει άλλη αξία. :P

Ο άλλος πάλι που τα παίρνει έτοιμα για μόστρα, και δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο κινητό του, τον υπολογιστή του κλπ, αυτός είναι. Για μένα κάγκουρας είναι αυτός που είναι άσχετος και τα σκάει. Άμα ξέρεις να ανοίξεις το κινητό/υπολογιστή και να του αλλάξεις τα πάντα, δεν μπορώ να σε χαρακτηρίσω κάγκουρα, γιατί αν μη τι άλλο έχεις γνώσεις.

Και να είσαι σίγουρος, δε θίχτηκα. Διάλογο κάνουμε. Άμα είναι να θιγόμαστε και για τέτοια... καλά πάμε. xD

• Like 4
Δημοσ.

κάγκουρας είναι αυτός που βάζει στα πιτσιλιστήρια μπλε led και νομίζει οτι το έχει κωλοφτιάξει..

ontopic, καλοδεχούμενο και ελπίζω με επιλογές και στο λειτουργικό 

Δημοσ.

Πιστεύω ειναι δυσκολο να υλοποιηθει και εγώ διοτι:

α) Θα ειναι trchnological breakthrough που σημαίνει πως όλες η εταιρίες θα αναγκαστουν να βγάζουν MDK συσκευες για να μην χρεωκοπήσουν!

β) Θα μοιαζουνε όλες οι συσκευές το ίδιο; Δεν νομιζω...

Θα είναι πολυ μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα, αλλά πολλες πλεκτάνες μυρίζομαι!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να φανει καπως αυτο που θα πω, αλλα πιστευω οτι δεν θα προχωρησει αυτη η ιδεα...

Να σου πω την αλήθεια και εγώ είμαι μεταξύ "είδωμεν" και "μπααα". Ενώ το θεωρώ σημαντικότατο ως "επιλογή" γιατί πρέπε ο καναλωτής να έχεις όσες το δυνατόν περισσότερο, από την άλλη μου φαίνεται πολύ οπισδοδρομική κίνηση σε μια εποχή που το "αll in one" δίνει και σπέρνει. Βλέπεις CPU με iGPU-Laptops,tablets,AIO desktops που όλα είναι τυπωμένα πάνω στην μητρική και εδώ ακόμα και στα desktop βλέπεις την Intel να πηγαίνει με τυπωμένους επεξεργαστές.

Οπότε περιμένω να γίνουν πολλά για να αποκλείσουν το project να γίνει "μόδα".

Δημοσ.

Θα τσιμπήσουν μερικοί στην αρχή, θα καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα η ιδέα του modular smartphone και πάμε παρακάτω!

explain plz, γιατι δεν εχει νοημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...