ariannaki85 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Q ή F2G και άγιος ο Θεός !! συμφωνώ και επαυξάνω!
geekas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 συμφωνώ και επαυξάνω! Ε μα, μας έχουν τρελάνει με υπέρογκα πάγια κλπ. F2G ή Q με άψογα πακέτα και είσαι μια χαρά
opera Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μόνο 15; Γιατί δε το έκαναν 500ρικο; 15 λίγο πολύ όλοι θα βρουν τρόπο να τα δώσουν.
Galaxia Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πρώτη φορά διαβάζω για τέλος αποσύνδεσης... Οι άλλες εταιρείες γιατί δεν το έχουν δηλαδή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αργά ή γρήγορα θα το βάλουν όλοι...
JohnnypR Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Χαμηλές τιμές μπορούμε να πετύχουμε κι εδώ. Όταν μου έκανε η vodafone πρόταση να πάω σε αυτούς, μετά από 1 βδομάδα με πήρε η cosmote με καλύτερη προσφορά. Με ρώτησαν τι έδινε η vf και έδωσαν τα ίδια με περισσότερα mb με λιγότερα χρήματα. Αλλά δεν ζήτησα συσκευή. Καλό πάγιο μπορείς να έχεις αν δεν πάρεις συσκευή. Δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου να πάρεις συσκευή γιατί την πληρώνεις με το παραπάνω μέσα από το πάγιο.
kage Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 υπαρχει κανεις που να εκανε διακοπη με επιδοτηση κινητου ή παγιου?
Sapadak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 υπαρχει κανεις που να εκανε διακοπη με επιδοτηση κινητου ή παγιου? Την έκανα και τέλος. Επιδότηση παγίο, και οπως με διαβεβαίωσαν (περιμένω ακόμα τον εκκαθαριστικό λογαριασμό) δε πληρώνω φράγκο 1
Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα χθες με τη Vodafone, ρώτησα σχετικά με το χαράτσι διακοπής και μου είπαν πως αυτό υπάρχει μόνο αν διακόψεις τελείως το νούμερο, όχι αν κάνεις μεταφορά σε άλλο πάροχο ή το κάνεις κάρτα.Με λίγα λόγια ναι μεν είναι κακό που υπάρχει, αλλά από την άλλη δεν νομίζω κάποιος να θέλει να χάσει τον αριθμό διακόπτοντας τελείως το νούμερο.
Costas_v Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τέλος αποσύνδεσης κι εγώ .. 10 ευρω για να πάω από καρτοπρόγραμμα σε καρτοκινητό !! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! Είναι μαχητό - έκανε κανείς καμιά κίνηση ?
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εγώ προσωπικά δεν πλήρωσα 6 μήνες και έγινε διακοπή μονο του , τώρα χρωστάω 73 euro θα τα εξοφλήσω σε 2 δόσεις και έτσι πλέον δεν υφίσταται συμβόλαιο ούτε τίποτα ΤΕΛΟΣ
panos- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εγώ προσωπικά δεν πλήρωσα 6 μήνες και έγινε διακοπή μονο του , τώρα χρωστάω 73 euro θα τα εξοφλήσω σε 2 δόσεις και έτσι πλέον δεν υφίσταται συμβόλαιο ούτε τίποτα ΤΕΛΟΣ 2 χρόνια μετά. 1
Haldol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ο πατέρας μου θέλησε να διακόψει το συμβόλαιό του και να το κάνει καρτοκινητό. Τον πήραν τηλέφωνο από την Vodafone και τον ενημέρωσαν για 20€ τέλος διακοπής (όχι 15€) και πως μάλιστα θα πρέπει να τα πληρώσει προκαταβολικά, ώστε να πραγματοποιηθεί η διακοπή του συμβολαίου. Έψαξα στην ιστοσελίδα της Vodafone και το τέλος διακοπής είναι 15€ (και όχι 20€ που του είπαν από το τηλέφωνο) και δεν αναφερόταν τίποτα για πληρωμή πριν τη διακοπή. Έψαξα και τους λογαριασμούς / ειδοποιήσεις που είχε λάβει και τα στοιχεία συνηγορούν υπέρ του 15αριού. Το 20άρι που είπε ο υπάλληλος και το "θα πρέπει να πληρώσετε πριν" είναι αυθαίρετα. Παρ' όλα αυτά, πήγαμε σε κατάστημα, και στον υπολογιστή υπάρχει σημείωση για την αίτηση διακοπής, που γράφει "ΤΑΠ 20 ΕΥΡΩ" (ακριβώς έτσι). Τι παίζει; Να ξεκινήσω να συντάσσω από τώρα καταγγελία για ΕΕΤΤ και Συνήγορο Καταναλωτή; Εάν τελικά γίνει η διακοπή στην ημερομηνία που έδωσαν (2/9/2016) και το ΤΑΠ (το 15άρι) πάει στον εκκαθαριστικό λογαριασμό, όλα καλά. Εάν όμως δεν διακόψουν το συμβόλαιο πριν την εξόφληση ή/και ζητήσουν τελικά 20άρικο, θα διαλέξω ανάμεσα σε βόμβα στα κεντρικά τους, ή μίσθωση ελικοπτέρου με δυσφημιστικό banner πάνω από όλη τη χώρα. 1
panos- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως σε τέτοια μετατροπή πριν 1 μήνα δεν πλήρωσα τίποτα, μόνο 5 ευρώ για μία αλλαγη Sim που δεν είναι υποχρεωτική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα