Sapadak Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Επικοινώνησα μαζί τους μετά απο καιρό (με το τμήμα διακοπών) Μου είπαν οτι ΑΝ πχ παω σε καρτοκινητή vodafone ή ΑΝ διακοψω τελειώς(και χασω και τον αριθμό) τότε ισχύει το 15ευρω. Ρωτησα για περίπτωση φορητότητας, αλλα έκανε το κινέζο και με παρεμπεψε στο αρμόδιο τμήμα για περισσότερες πληροφορίες.
ntg1980 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Kι όλα αυτά γιατί? Επειδή η Ευρωπαϊκή επιτροπή που ασχολείται με τα συγκεκριμένα θέματα, απλά δεν κάνει κάτι.Εγώ βλέπω να προσθέτουν αργά ή γρήγορα κι άλλες χρεώσεις. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα χρεώνουν "τέλη νέας σύνδεσης", αλλά είμαι βέβαιος πως αργά ή γρήγορα θα το κάνουν κι αυτό.Εδώ αν κάποιος κάνει συμβόλαιο, πληρώνει τέλη νέας σύνδεσης κοντά στα 30€ (τα οποία δεν παίρνει πίσω όταν προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου, ακόμη κι αν αυτό είναι μετά από 24 μήνες).Κι έρχεται η Vodafone D2 και σου λέει:Mobile Number Portability (φορητότητα αριθμού): 30€ - εκτός αν θέλεις άλλον αριθμό (σε o2 και Telekom κοστίζει 24.95€)Τέλη νέας σύνδεσης: 29.95€κι αν έκανες το συμβόλαιο στα μέσα του μήνα, σου'ρχεται κι ο πρώτος λογαριασμός μετά από 15 μέρες!Τα Γερμανικά δίκτυα φτάσανε στο ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ σημείο όταν καλείς κάποιον και ακούς το μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε θα ενημερωθεί για τη κλήση σας με γραπτό μήνυμα", να χρεώνεσαι 0.29€!!! Λες και φταίω εγώ αν ο άλλος έχει κλειστό το κινητό ή (ακόμα χειρότερα) λες και φταίει είτε αυτός, είτε εγώ αν δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου εκεί που βρίσκεται!!
jmirko15 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Επικοινώνησα μαζί τους μετά απο καιρό (με το τμήμα διακοπών) Μου είπαν οτι ΑΝ πχ παω σε καρτοκινητή vodafone ή ΑΝ διακοψω τελειώς(και χασω και τον αριθμό) τότε ισχύει το 15ευρω. Ρωτησα για περίπτωση φορητότητας, αλλα έκανε το κινέζο και με παρεμπεψε στο αρμόδιο τμήμα για περισσότερες πληροφορίες. Άμα δεν τα πληρώσεις τι θα γίνει δηλαδή;
Sapadak Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Άμα δεν τα πληρώσεις τι θα γίνει δηλαδή; Ερχονται απο το σπιτι σου, και θα πρέπει να τους ταϊζεις και ποτίζεις για 2 τερμενα
jmirko15 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ερχονται απο το σπιτι σου, και θα πρέπει να τους ταϊζεις και ποτίζεις για 2 τερμενα Δεν τους ανοίγεις την πόρτα Πέρα από την πλάκα αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο, άρα τι θα κάνουν; Θα σε πάνε δικαστικά;..
chrisxkar Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εγω ενα εχω να πω η κουνιαδα μου στο εξωτερικο συνδεση στην orange απεριοριστες κλησεις/μηνυματα(οχι μονο 1500, απεριοριστα!!) κινητα γαλλια 2 ωρες ελλαδα απεριοριστο 4g internet!!!!!! (για σταθερα στη γαλλια δεν ξερω).ολα αυτα με 20 ΕΥΡΩ!!!! δηλαδη OMFG.και τα λαμογια αντι να ριχνουν τις τιμες τις αναιβαζουν...καρκινο στα @@ να βγαλουν οι αλητες
Sapadak Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δεν τους ανοίγεις την πόρτα Πέρα από την πλάκα αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο, άρα τι θα κάνουν; Θα σε πάνε δικαστικά;.. Προφανώς Αν ειναι νομιμο ή οχι θα απεφανθει το οποιο δικαστηριο αν και εφοσον γινει. Πιστευω οτι '΄πατανε' στο μικρο ποσο και δε θα ασχοληθει κάποιος παραπανω. Θα τους ριξει 2 σιχτιρια και 3 καντηλια θα πει για τη γ#%$%εταιριας και θα φυγει. Χεστηκαν κοινως, γιατι αν πχ κανει μια υπεργαμαουα προσφορα στα cu ή στα συμβολαια παλι πισω θα τρέχουμε. Δυστυχως εχουμε memory loss (δες εκλογικα αποτελεσματα των τελευταιων χρονων ) 1
Demon Lord Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εϊχα συμβόλαιο με στικάκι στη Βόντα... ευτυχώ που πρόλαβα και το σταμάτησα τον προηγούμενο μήνα δλδ
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Επικοινώνησα μαζί τους μετά απο καιρό (με το τμήμα διακοπών) Μου είπαν οτι ΑΝ πχ παω σε καρτοκινητή vodafone ή ΑΝ διακοψω τελειώς(και χασω και τον αριθμό) τότε ισχύει το 15ευρω. Ρωτησα για περίπτωση φορητότητας, αλλα έκανε το κινέζο και με παρεμπεψε στο αρμόδιο τμήμα για περισσότερες πληροφορίες. Άρα κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρία για καρτοκινητό και μετά από εκείνη πας πάλι σε καρτοκινητό της voda αν θες ντε και καλά. Και γίνεται και πιο γρήγορα!!! Γιατί για να μετατρέψεις συμβόλαιο σε καρτα θες 30 μέρες εντός της ίδιας εταιρίας, ενώ για να πας από συμβόλαιο σε κάρτα μεταξύ άλλων εταιριών θες 3 μέρες! Καλό; Γαμάτο, όχι που θα κάτσω να σκάσω. Τους έκανα τέτοια νίλα την τελευταία φορά που διέκοψα συμβόλαιο από vodafone που στο τέλος ήρθε εκκαθαριστικός 1,4€ αντί για 25 που έπρεπε να τους πληρώσω επειδή δεν είχε λήξει το συμβόλαιο. Δε πα να μαμηθούν λεω γω ομαδικός; Κι αν δε πληρώσεις 15 ευρώ δεν θα σου κάνουν τίποτα. Για τόσα λεφτά δεν τους συμφέρει να κινηθούν ούτε νομικά (αν έχουν το δικαίωμα κιόλας) για όποιον δε θα το πληρώσει.
patsasvoura Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Άρα κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρία για καρτοκινητό και μετά από εκείνη πας πάλι σε καρτοκινητό της voda αν θες ντε και καλά. Και γίνεται και πιο γρήγορα!!! Γιατί για να μετατρέψεις συμβόλαιο σε καρτα θες 30 μέρες εντός της ίδιας εταιρίας, ενώ για να πας από συμβόλαιο σε κάρτα μεταξύ άλλων εταιριών θες 3 μέρες! Καλό; Γαμάτο, όχι που θα κάτσω να σκάσω. Τους έκανα τέτοια νίλα την τελευταία φορά που διέκοψα συμβόλαιο από vodafone που στο τέλος ήρθε εκκαθαριστικός 1,4€ αντί για 25 που έπρεπε να τους πληρώσω επειδή δεν είχε λήξει το συμβόλαιο. Δε πα να μαμηθούν λεω γω ομαδικός; Κι αν δε πληρώσεις 15 ευρώ δεν θα σου κάνουν τίποτα. Για τόσα λεφτά δεν τους συμφέρει να κινηθούν ούτε νομικά (αν έχουν το δικαίωμα κιόλας) για όποιον δε θα το πληρώσει. το τέλος ισχύει και στην περίπτωση της φορητότητας αφου αυτής προηγείται η οριστική αποσύνδεση απο το δίκτυο της vodafone..
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το τέλος ισχύει και στην περίπτωση της φορητότητας αφου αυτής προηγείται η οριστική αποσύνδεση απο το δίκτυο της vodafone.. Το ποστ #31 αλλιώς τα λέει
ramarg Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 στη wind δεν εχουμε τελος αποσυνδεσης δηλαδή ? εγώ ξέρω ''εαν σπασεις συμβόλαιο'' πληρώνεις το πρόστιμο.Και αυτο ισχυει παντου.
jmirko15 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 στη wind δεν εχουμε τελος αποσυνδεσης δηλαδή ? εγώ ξέρω ''εαν σπασεις συμβόλαιο'' πληρώνεις το πρόστιμο.Και αυτο ισχυει παντου. Δεν λέει για συμβόλαιο, γενικά μιλάει..
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το θέμα είναι ότι σου κρατάει τον αριθμό. Διαφορετικά ας χρεώνουν ότι θέλουν, δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να πληρώσει κάποιον ιδιώτη που ζητάει ότι θέλει. Δεν είναι εφορία, είναι ένα ψιλικατζίδικο με illustration περιτύλιγμα, με λίγα λόγια ιδιωτική επιχείρηση. Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει ο αριθμός, απλά τους γράφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα