Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα, είναι ότι στην Ελλάδα τα δίκτυα σταδιακά ακολουθούν την πολιτική των ξένων δικτύων από πολύ συγκεκριμένες χώρες... βλέπε 24μηνα συμβόλαια, βλέπε χρέωση για φορητότητα αριθμού σε άλλο δίκτυο (που αναφέρεται το topic).
Όλα ωραία κι όλα καλά. Μόνο που η Vodafone (αφού μιλάμε γι'αυτήν) θα'πρεπε να υιοθετήσει και τις χρεώσεις των ξένων δικτύων σε όλους τους τομείς! Οι χρεώσεις της Vodafone Hellas είναι... αισχρές! Οπότε ας μην υιοθετούν μόνο ό,τι τους βολεύει απ'το εξωτερικό, αλλά να εξυπηρετούν και τον πελάτη με τις ανάλογες τιμές του εξωτερικού, είτε αυτός είναι χρόνος ομιλίας προς όλα τα δίκτυα & SMS, είτε μεγαλύτερος όγκος δεδομένων στο Internet με τουλάχιστον 30% χαμηλότερες τιμές. Να μην αντιγράφουν μόνο ό,τι τους βολεύει!

• Like 4
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η vodafone όταν πάει κάποιος να κάνει διακοπή συμβολαίου που έχει λήξει, ή μετατροπή σε καρτοκινητό, σου ζητάει μεν να εξοφλήσεις ό,τι τους χρωστάς (λογικό), και τελικά η διαδικασία παίρνει 30 ημέρες. Δηλαδή, θέλεις δεν θέλεις, πληρώνεις άλλο ένα πάγιο ΧΩΡΙΣ έκπτωση. Εμένα μου έστειλαν προχτές email από το τμήμα λογαριασμών για να μου πουν ότι χρωστάω 41 ευρώ και δεν με βρίσκουν πουθενά, παρόλο που η μετατροπή σε καρτοκινητό έχει γίνει κανονικά από το Φεβρουάριο και δεν έχω κανένα συμβόλαιο στα χέρια μου. Στο τηλέφωνο του αδελφού μου (κάναμε μαζί τη μετατροπή σε καρτοκινητό, γιατί δεν δεχόταν φορητότητα η wind σε free2go από άλλους παρόχους λόγω προβλήματος), του ήρθε πλήρης λογαριασμός τον οποίο πλήρωσε. Τώρα τον καλούν για επιστροφή γιατί του χρωστάνε 22 ευρώ, αλλά δεν μπορεί να τα πάρει από κατάστημα, παρά μόνο δίνοντάς τους τα στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού.

Τα μόνα καλύτερα χαρακτηριστικά που είχε η voda σε σχέση με τη wind (πήραμε άλλα νούμερα μέχρι να μπορέσουμε να κάνουμε τα παλιά free2go) ήταν το πολύ καλύτερο σήμα στην Αττική και η έλλειψη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ spam sms που μας έρχονται, ειδικά για ενεργειακά πιστοποιητικά.

Δημοσ.

Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 11 Ιουνίου 2014 εφαρμογή Tέλους ίσο με 15€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing.

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.

Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr

Link.png Site: Ανακοίνωση

Δεν ξέρω αν αυτο ισχύει η ειναι δική τους πατεντα για να αποτρέψουν κοσμο,αν το συμβόλαιο εχει μεσα επιδότηση και ακυρωθεί δεν υπαρχει τοτε υποχρέωση εξόφλησης κ της συσκευής.. Δεν είναι δυνατόν να ακυρώνεται το μισο μόνο συμβόλαιο.. Τουλάχιστον αυτό είχε συμβεί παλιότερα με την Cosmote τα συμβόλαια ακυρώθηκαν και οι συσκευές παρέμειναν στους κατόχους τους. Αν πάλι άλλαξαν οι όροι του συμβολαίου θα υπάρχουν παλαιοί συνδρομητές που δεν θα έχουν αυτούς τους "εφανταστους" όρους..

Όσοι έχετε ακόμα επιδότηση πάρτε τηλέφωνο την ΓΓ.Καταλωτη και ρωτήστε.

...και καλό ειναι καποια στιγμή να παίρνουν το μαθημα τους αυτοί που προβαίνουν σε μονομερή αλλαγή όρων συμβολαίου και προπαντός οταν βάζουν άλλο ενα χαράτσι στην πλάτη του καταναλωτή..

• Like 1
Δημοσ.

Θα μιλήσω σήμερα κιολας μαζι τους να μάθω τι και πως.

Δεν εχω επιδοτηση συσκευής αλλά επιδότηση παγίου (πιστευω οτι ειναι το ιδιο άσχετα αν δε το γράφουν)

Εντύπωση μου κάνει που δε διαβάσαμε κάτι αντίστοιχο και για τις άλλες εταιρίες

edit

ΓΙΑΤΙ αφαιρεθηκε το λινκ απο τη 1η σελίδα που έστελνε στη σελίδα της Vodafone?

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/pressReleaseClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40184&dateFrom=&dateUntil=

Δημοσ.

Πέρα απο την περίπτωση της φορητότητας , ακόμα και αν θες να παραμείνεις στη vodafone απο συνδρομητής συμβολαίου 

σε καρτοκινητό vodafone πληρώνεις ότι χρωστάς απο λογαριασμούς (ok μέχρι εδω) + το πάγιο που θα προκύψει απο τις 30

μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η μετατροπή(ας πούμε ok και εδω)+ 15 ευρώ το τέλος αποσύνδεσης .

Αυτο το τελευταίο ειδικά μου φένεται παράλογο . :mellow:

Δημοσ.

Κοίτα... "παράλογο" δεν ξέρω αν είναι ... η αλήθεια είναι ότι μπορεί και αυτοί να έχουν έξοδα προς την νέα εταιρεία... δεν ξέρω!

Από την άλλη όμως, σήμερα που έχουμε κρίση είναι απαράδεκτο να γίνει κάτι τέτοιο!

Δημοσ.

Πλάκα έχουν: η Vodafone πρώτα ξεκινάει πόλεμο τιμών στη καρτοκινητή κάνοντας το καρτοκινητό εξοφρενικά πιο ελκυστικό από το συμβόλαιο και μετά που βλέπει ότι χάνει πελάτες που μετατρέπουν τις συνδέσεις τους σε καρτοκινητά επιβάλλει "τέλη" για να τους σταματήσει...

Ελπίζω να τους το απαγορέψει η ΕΕΤΤ - αν και μετά θα τα βρουν μεταξύ τους και ξαφνικά θα σταματήσουν οι "προσφορές" στη καρτοκινητή...αυτά έχουν τα ολιγοπώλια.

Δημοσ.

όπα, δηλαδή εχεςι λήξει εμενα το συμβόλαιο μου. Θελω να κανω διακοπή και θα πληρώσω νταβατζιλίκι; Καρτοκινητό, αυριο κιόλας για να ηρεμήσω και απο τους λογαριασμούς τους πια...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω βραδιάτικα να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου...Απ' 'οσο ξέρω, η Vodafone μέχρι τώρα τουλάχιστον ήταν η μόνη που τρελαινόταν να μείνεις στο δίκτυό της και να μην πας σε ανταγωνιστή. Με αποτέλεσμα να σου κάνει τρελές προσφορές. Ξέρω παλικάρια τα οποία το γα**σανε γιατί έκαναν αίτηση φορητότητας μια φορά το χρόνο στην Wind-Cosmote, λέγοντας στην Vodafone (η οποία έπαιρνε τηλέφωνο "η καημένη" να ρωτήσει τι έφταιξε) ότι του κάνανε και καλά δώρο το Iphone  ή το S4 κτλ, με αποτέλεσμα να του απαντούν σας το κάνουμε κι εμείς δώρο αρκεί να μείνετε σε εμάς. Συγκεκριμένα ξέρω έναν τύπο που το χει κάνει κανονικά business με τρεις συνδέσεις 65αρες και δουλεύει μια τον ένα και μια τον αλλο και παίρνει τα κινητά τζάμπα και τα μοσχοπουλάει. Καλά όλα, αλλά προφανώς σιχτίρισαν οι άνθρωποι με την κατάσταση. Τι περιμέναμε δλδ; Να το παίξουμε ελληναράδες εξυπνάκηδες (ουστ ρε εγώ τους πιάνω τον κώλο) και κανείς να μην αντιδράσει; Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας...

υ.γ. βλακεία της Vodafone, δεν είναι τρόπος αυτός, ας το κάνει μόνο σε νέα συμβόλαια κατόπιν ενημέρωσης του εντολέα και ας αλλάξει ελαφρώς πολιτική σχετικά με τα προαναφερθέντα...

Δημοσ.

Άντε να δούμε τι άλλο τέλος θα πληρώνουμε για να μιλάμε στο κινητό. ...Χμμμ... Σκέφτομαι κάτι σε φάση ότι για όσα scrolls θα κάνουν οι χρήστες κινητών αφής πάνω στην οθόνη τους θα πληρώνουν πάγιο σκρολαρίσματος  κάπου στα 10 ευρώ ανά 40 σκρολαρισματα.Χμμ , ναι αυτό μου φαίνεται λογικότερο 

Δημοσ.

ετσι και αλλιως εκει μας παν.σε λιγο λεφτα καπουτ για φαι το κινητο θα σκεφτουμε?

παλια καλα χρονια

Κι όμως... ο σύγχρονος νεοέλληνας φαΐ μπορεί να μην έχει αλλά κινητό θα έχει.. και smarthone μάλιστα! Σφαλιάρες που θέλουμε όλοι..

Δημοσ.

Ας κάνουν δικαστήριο και ας προσπαθήσουν να πάρουν τα 15 ευρώ. Αυτά είναι για τους αδαείς.

Δημοσ.

Ένα ευχετήριο ραβασάκι πρώτα για τα μέλλοντα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Vodafoneklemenos , κατοίκου Tinpatisame στην οδό patatokipselis 19

ΠΡΟΣ

Την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone  Ανώνυμη Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “Vodafone A.E” και με έδρα την Αθήνα, οδό Τζαβέλλα 1-3, Χαλάνδρι, 15238, ΑΤΤΙΚΗΣ, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.                                                        

------------------

Για τη σύμβαση τηλεφωνικής παροχής του αριθμού 694@@@@@ που σας κοινοποιώ, σας  επισημαίνω ότι εντός μηνός από σήμερα πρέπει να μου καταβάλετε όλες παράπλευρες οικονομικές απώλειες και λοιπά έξοδα που διέφυγαν από εμένα, διαφορετικά θα εκδοθεί οπωσδήποτε δικαστική απόφαση και αγωγή εις βάρος σας.

Εκτός των παραπάνω και όπως επισημαίνω να επισυναφτούν και οι καταγραφές των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν με το προσωπικό της εξυπηρέτησης πελατών. Συγκεκριμένα, για αδικαιολόγητες τηλεπικοινωνιακές χρεώσεις (ομιλία και internet). Τα προγράμματα χρεώσεων αλλάζουν κατά βούληση και δεν είναι δυνατός ο έλεγχος χρέωσης και επομένως υπεκφεύγουν χρεώσεις χωρίς να υπάρχει δυνατότητα συγκράτησης της χρέωσης.

Επιπροσθέτως, η επικοινωνία με τις (κυρίες-κυρίες) προσωπικό της εξυπηρέτησης πελατών ήταν επικώς απαράδεκτη.  

Κατόπιν τούτου λόγω της μεγάλης σοβαρότητας του θέματος που έχει δημιουργηθεί.

Σας   ΚΑΛΩ   αμέσως αφότου  θα λάβετε  την επιστολή μου αυτή να αποκαταστήσετε την οικονομική ζημία ειδάλλως θα καταγγελθεί η σύμβαση και θα καταφύγω δικαστικώς εναντίον σας δηλαδή για αδικαιολόγητες τηλεπικοινωνιακές χρεώσεις και για κακή και επικίνδυνη χρήση της σύμβασης με σχετική μήνυση στον αρμόδιο Εισαγγελέα λόγω του ότι υποκλέπτετε από την συναλλαγή και αθέτηση της σύμβασης.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα νόμιμα και εμπρόθεσμα, με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου, στην εταιρεία στην οποία αναφέρεται, αντιγράφοντας το περιεχόμενό της στην έκθεση επιδόσεώς του.        

Tinpatisame       1-  1 - 2014

Ο Αιτών  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...