Terminus Knight Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Έκανα φορματ χθες στο λάπτοπ μου και όταν τον είχα κάποια στιγμή ξαφνικά κλείνει και αυτό το έκανε πολλές φορές τον αφήνω λίγο να κρυώσει και μετά τον ανοίγω και κατεβάζω ένα πρόγραμμα για την θερμοκρασία του υπολογιστή και έλεγε ότι ο ανεπεξέργαστης έπιανε 85 βαθμούς αυτό μπορεί να φταίει στο λογισμικό που του έβαλα????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.......
Terminus Knight Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 HWMonitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ποιός είναι ο φορητός ακριβώς; τι λειτουργικό τρέχει; πότε του έκανες τελευταία φορμάτ; πότε τον έχεις καθαρίσει τελευταία;δες απο την διαχείριση εφαρμογών ποια χρησιμοποιεί περισσότερο τον επεξεργαστή. HWMonitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Αυτό μόνο μετράει, όπως το θερμόμετρο μετράει μόνο την θερμοκρασία του σώματος και δεν σου προκαλεί πυρετό. Τι προστασία έχεις για ιούς και σκουλήκια; 1
Terminus Knight Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Είναι dell inspiron n5040 δεν τον έχω καιρό για να χρειαστεί να του κάνω φορμάτ απλός ήθελα να του περάσω τα win 8.1 χθες το εμφάνισε το πρόβλημα με την άνοδο της θερμοκρασίας....... Ποιός είναι ο φορητός ακριβώς; τι λειτουργικό τρέχει; πότε του έκανες τελευταία φορμάτ; πότε τον έχεις καθαρίσει τελευταία;δες απο την διαχείριση εφαρμογών ποια χρησιμοποιεί περισσότερο τον επεξεργαστή. Αυτό μόνο μετράει, όπως το θερμόμετρο μετράει μόνο την θερμοκρασία του σώματος και δεν σου προκαλεί πυρετό. Τι προστασία έχεις για ιούς και σκουλήκια; το αβαστ εχω το φρεε........
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 τον έχεις πάρει καινούργιο; είναι εντός εγγύησης;το ανεμιστηράκι το ακούς να δουλεύει;ακούγεται πολύ;
Terminus Knight Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 καινουριο τον ειχα παρει τελος του 2012 το ανεμιστηρακι δουλευει σαν τρελο και κανει θορυβο.......
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 καινουριο τον ειχα παρει τελος του 2012 το ανεμιστηρακι δουλευει σαν τρελο και κανει θορυβο....... με την dell μίλησες;
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το πιθανότερο είναι ότι θα στον φτιάξουν πριν προλάβεις να πεις υπερθέρμανση bios είχες δει αν είχε βγει κάποιο ποιό καινούργιο;
Terminus Knight Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 οχι το ποιο πιθανό να φταίει το φορματ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα drivers που δεν ξέρω ποιο είναι η να θέλει θερμοαγώγιμη πάστα.......
Terminus Knight Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το πιθανότερο είναι ότι θα στον φτιάξουν πριν προλάβεις να πεις υπερθέρμανση bios είχες δει αν είχε βγει κάποιο ποιό καινούργιο; βασικα τωρα που το ειπες μπηκα στο σιτε της dell και ειχε μια εκδοση του bios για win8 και την εγκατεστησα τωρα δεν ξερω τον εχω κλεισει τον υπολογιστη για να κρυωσει λιγο.......
arc Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 καινουριο τον ειχα παρει τελος του 2012 το ανεμιστηρακι δουλευει σαν τρελο και κανει θορυβο....... Για τόσο καιρό χρήσης είναι πολύ σημαντικό να του κάνεις ένα καλό καθαρισμό. Δοκίμασε επίσης να χρησιμοποιήσεις κάτι να «σηκωθεί» ένα πόντο από το τραπέζι. Π.χ. βάλε τρια cd στις γωνίες ή έστω δυο τρία στυλό. Χρησιμοποίησε τον λίγο και δες αν σβήνει τόσο συχνά όπως μέχρι τώρα. Οτιδήποτε βάλεις απο κάτω πρόσεχε να μη καλύπτει τις εισόδους αέρα του ανεμιστήρα
Terminus Knight Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εχω ψυχτρα δεν ειναι αυτο το θεμα μετα απο το φορματ που του εκανα ανεβασε ξαφνικα μεγαλη θερμοκρασια και δεν ξερω απο τι ειναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα