Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα φορματ χθες στο λάπτοπ μου και όταν τον είχα κάποια στιγμή ξαφνικά  κλείνει και αυτό το έκανε πολλές φορές τον αφήνω λίγο να κρυώσει και μετά τον ανοίγω και  κατεβάζω ένα πρόγραμμα για την θερμοκρασία του υπολογιστή και έλεγε ότι ο ανεπεξέργαστης  έπιανε 85 βαθμούς αυτό μπορεί να φταίει στο λογισμικό που του έβαλα????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.......

Δημοσ.

Ποιός είναι ο φορητός ακριβώς; τι λειτουργικό τρέχει; πότε του έκανες τελευταία φορμάτ; πότε τον έχεις καθαρίσει τελευταία;δες απο την διαχείριση εφαρμογών ποια χρησιμοποιεί περισσότερο τον επεξεργαστή.

Αυτό μόνο μετράει, όπως το θερμόμετρο  μετράει μόνο την θερμοκρασία του σώματος και δεν σου προκαλεί πυρετό. 

Τι προστασία έχεις για ιούς και σκουλήκια;

• Like 1
Δημοσ.

Είναι dell inspiron  n5040  δεν τον έχω καιρό για να χρειαστεί να του κάνω φορμάτ απλός ήθελα να του περάσω τα win 8.1 χθες το εμφάνισε το πρόβλημα με την άνοδο της θερμοκρασίας....... 

Ποιός είναι ο φορητός ακριβώς; τι λειτουργικό τρέχει; πότε του έκανες τελευταία φορμάτ; πότε τον έχεις καθαρίσει τελευταία;δες απο την διαχείριση εφαρμογών ποια χρησιμοποιεί περισσότερο τον επεξεργαστή.

Αυτό μόνο μετράει, όπως το θερμόμετρο  μετράει μόνο την θερμοκρασία του σώματος και δεν σου προκαλεί πυρετό. 

Τι προστασία έχεις για ιούς και σκουλήκια;

το αβαστ εχω το φρεε........

Δημοσ.

τον έχεις πάρει καινούργιο; είναι εντός εγγύησης;το ανεμιστηράκι το ακούς να δουλεύει;ακούγεται πολύ;

Δημοσ.

καινουριο τον ειχα παρει τελος του 2012 το ανεμιστηρακι δουλευει σαν τρελο και κανει θορυβο.......

με την dell μίλησες;

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι θα στον φτιάξουν πριν προλάβεις να πεις υπερθέρμανση :-) bios είχες δει αν είχε βγει κάποιο ποιό καινούργιο; 

Δημοσ.

οχι το ποιο πιθανό να φταίει το φορματ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα drivers που δεν ξέρω ποιο είναι η να θέλει 

θερμοαγώγιμη πάστα.......
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι θα στον φτιάξουν πριν προλάβεις να πεις υπερθέρμανση :-) bios είχες δει αν είχε βγει κάποιο ποιό καινούργιο;

βασικα τωρα που το ειπες μπηκα στο σιτε της dell και ειχε μια εκδοση του bios για win8  και την εγκατεστησα τωρα δεν ξερω τον εχω κλεισει τον υπολογιστη για να κρυωσει λιγο.......

Δημοσ.

καινουριο τον ειχα παρει τελος του 2012 το ανεμιστηρακι δουλευει σαν τρελο και κανει θορυβο.......

Για τόσο καιρό χρήσης είναι πολύ σημαντικό να του κάνεις ένα καλό καθαρισμό. Δοκίμασε επίσης να χρησιμοποιήσεις κάτι να «σηκωθεί» ένα πόντο από το τραπέζι. Π.χ. βάλε τρια cd στις γωνίες ή έστω δυο τρία στυλό. Χρησιμοποίησε τον λίγο και δες αν σβήνει τόσο συχνά όπως μέχρι τώρα. Οτιδήποτε βάλεις απο κάτω πρόσεχε να μη καλύπτει τις εισόδους αέρα του ανεμιστήρα

Δημοσ.

εχω ψυχτρα δεν ειναι αυτο το θεμα μετα απο το φορματ που του εκανα ανεβασε ξαφνικα μεγαλη θερμοκρασια και δεν ξερω απο τι ειναι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...