Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα τώρα μένει μόνο το lag.....αυτό να δω πως θα το βγάλει.

ναι πραγματι, κινητα των 200 ευρω εχουν lag

ή κινητα γεματα bloatware...

εχεις δει lag σε nexus 5 ή htc one για παραδειγμα?

αγνωστη λεξη

κι εγω βλεπω iphone 4 με ios7 να λαγκαρει σαν τρελο (οχι σπασμενο). θα μου πεις ειναι 4 χρονων κινητο...εε και τα android των 200 ευρω εχουν τεχνολογια 4 χρονων

• Like 1
Δημοσ.

αγνωστη λεξη

κι εγω βλεπω iphone 4 με ios7 να λαγκαρει σαν τρελο (οχι σπασμενο). θα μου πεις ειναι 4 χρονων κινητο...εε και τα android των 200 ευρω εχουν τεχνολογια 4 χρονων

Μιλάς για μοντέλα που είναι high-end και είναι από τα πολύ λίγα τα οποία έχουν υποστήριξη.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το iPhone και το ios (είχα παλιά) τώρα έχω Windows phone των 200 ευρώ και αυτό που ΔΕΝ βλεπω είναι τα lags.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλαρακο εσυ γιατι νομίζεις πως σχεδων όλες οι android συσκευές( high end εποχής iphone 4) δεν δέχονται update πια? διοτι είχαν απο μόνα τους lag κι αν έβαζαν την έκδοση android για τωρινά high end. Η συσκευή οχι θα lagare αλλα crashare κάθε λεπτό. Καλα να λες παλι το iphone δέχτηκε την τελευτευα έκδοση του ios και απλά το ΜΟΝΟ που κανει ειναι lag

Επεξ/σία από Pan726601
  • Like 1
Δημοσ.

αγνωστη λεξη

Εγώ που είχα το samsung s3 τον καιρό που βγήκε και lagare και κάποιες φορές άσχημα τι να πω; Τι έχεις να πεις εσύ;

Δημοσ.

Σε note 3 με 380 εφαρμογες δεν εχω το παραμικρο lag και ας εχω 10+ εφαρμογες ανοιχτες ταυτοχρονα.Τωρα αν θελετε smooth λειτουργια σε κινητα κατω των 200 ευρο δεν θα βρειτε.Ισως κανα wp αλλα εκεινα ειναι μονο για τηλεφωνα η μυνηματα.

• 10 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...