Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουφ :-(

χθες που τανοιξα το ρημαδι αρχισε να μου βγαζει οτι τα W7 δεν ειναι αυθεντικα(που ειναι ) και κατω δεξια το ρολοι "τρεχει" σαν τρελο , και ολες τις εργασιες τις κανει "fast forward" σε τρελες ταχυτητες και μετα απο λιγο τα φτυνει βγαζει μπλε οθονη με error και κανει ρισταρτ μονο του

που το γκουγκλαρω δεν βρισκω κατι παρομοιο τι διαολο ειναι :devil:

να πω οτι ειχε θεματακια πριν κανα μηνα κολλουσε στην αρχη στην επιφανεια εργασιας και τουκανα φορματ

απο τοτε δεν ειχε βγαλει κατι σοβαρο

Δημοσ.

τι ακριβως ανοιξες? αναλυτικα. τα w7 θελουν ενεργοποιηση. αλλα η μπλε οθονη παιζε απο διαφορα θεματα. πες τι εκανες ακριβως.

Δημοσ.

δεν το "ανοιξα"  :-D 

τοκλεισα το βραδυ ολα καλα και την επομενη  αρχισε αυτο με το ρολοι και γενικα ολα να τα κανει με εξωφρενικες ταχυτητες και μετα κολλαγε πεταγε αυτην την μπλε και εκανε ρισταρτ

ενεργοποιηση w7 πρεπει να ειχε γινει οταν τα περασα παλι μετα το φορματ πριν κανα 3βδομαδο δεν μουχε βγαλει κατι

επισης δεν αναγνωριζε κατι εξωτερικους που τουβαζα μουβγαζε αγνωστες συσκευες usb

Δημοσ.

εκτός από το λειτουργικό τι άλλο εγκατέστησες; και οδηγούς πέρασες καθόλου;για ιούς τι έχεις;

Δημοσ.

τους οδηγους τους περασα τοτε πριν 3 βδομαδες περιπου δεν ειχε βγαλει προβλημα απο τοτε

ιους ειχα το avast τωρα που το λες δεν με αφηνε να το ενεργοποιησω απο χθες

μαιλware bytes που το σκαναρα δεν βρηκε κατι

εχω κανει ηδη φορματ αλλα τπτ παλι το ιδιο το ρολοι και γενικα σαν τρελο

στο BIOS που μπηκα η ωρα δειχνει νορμαλ

Δημοσ.

πόσο χρόνο σου αφήνει μέχρι την μπλε οθόνη προλαβαίνεις να κάνεις κάτι; από τι αποτελείται το σύστημα σου;

Δημοσ.

προλαβαινω για πες καμια ιδεα

το μεγαλυτερο θεμα ειναι αυτο με το ρολοι και οτι "σπινταρει" τις διαδικασιες δεν ξερω πως να το πω πιο απλα δεν το εχω ξαναδει

και δεν βρισκω κατι παρομοιο νετ

πχ του κανω scan με το mailware bytes και μουβγαλε οτι ολοκληρωθηκε σε 188 ωρες κατι τετοιο :ph34r:

ειχα την προφυλαξη οθονης σε 1 λεπτο και την εβγαζε μετα απο 1 sec

Δημοσ.

bios έχεις δει αν έχεις το τελευταίο;δοκίμασε να μπεις σε safe mode να δεις αν θα έχει κάποια διαφορά και τρέξε και κάποιο antivirus απο cd ή στικάκι ή δοκίμασε και κάνα dr.web

Δημοσ.

με το φορματ δεν θα ειχε σβηστει αν υπηρχε ιος;

ναι αλλά μέσα στο μήνα που πέρασε από τότε μπορεί να ξανακόλησες 

Δημοσ.

AMD Athlon II X2 245

Μητρικη ASUS

Μνημη 4GB

nvidia GT 240

βρηκα ενα συναδελφο 

http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/trela-77829.html

γινετε η εγκατασταση και μολις ανοιγει ο υπολογιστης ολα δουλευουν σαν τρελα!!! το ρολοϊ που ειναι στην πλαινη μπαρα γυρναει ασταματητα, ... ειναι σαν να του εχω βαλει τουρμπο

η μπλε οθονη μετα το φορματ δεν βγαινει πια 

μπαινω και νετ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...