Pitzimpitzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ουφ χθες που τανοιξα το ρημαδι αρχισε να μου βγαζει οτι τα W7 δεν ειναι αυθεντικα(που ειναι ) και κατω δεξια το ρολοι "τρεχει" σαν τρελο , και ολες τις εργασιες τις κανει "fast forward" σε τρελες ταχυτητες και μετα απο λιγο τα φτυνει βγαζει μπλε οθονη με error και κανει ρισταρτ μονο του που το γκουγκλαρω δεν βρισκω κατι παρομοιο τι διαολο ειναι να πω οτι ειχε θεματακια πριν κανα μηνα κολλουσε στην αρχη στην επιφανεια εργασιας και τουκανα φορματ απο τοτε δεν ειχε βγαλει κατι σοβαρο
pesis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 τι ακριβως ανοιξες? αναλυτικα. τα w7 θελουν ενεργοποιηση. αλλα η μπλε οθονη παιζε απο διαφορα θεματα. πες τι εκανες ακριβως.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 δεν το "ανοιξα" τοκλεισα το βραδυ ολα καλα και την επομενη αρχισε αυτο με το ρολοι και γενικα ολα να τα κανει με εξωφρενικες ταχυτητες και μετα κολλαγε πεταγε αυτην την μπλε και εκανε ρισταρτ ενεργοποιηση w7 πρεπει να ειχε γινει οταν τα περασα παλι μετα το φορματ πριν κανα 3βδομαδο δεν μουχε βγαλει κατι επισης δεν αναγνωριζε κατι εξωτερικους που τουβαζα μουβγαζε αγνωστες συσκευες usb
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 εκτός από το λειτουργικό τι άλλο εγκατέστησες; και οδηγούς πέρασες καθόλου;για ιούς τι έχεις;
Pitzimpitzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 τους οδηγους τους περασα τοτε πριν 3 βδομαδες περιπου δεν ειχε βγαλει προβλημα απο τοτε ιους ειχα το avast τωρα που το λες δεν με αφηνε να το ενεργοποιησω απο χθες μαιλware bytes που το σκαναρα δεν βρηκε κατι εχω κανει ηδη φορματ αλλα τπτ παλι το ιδιο το ρολοι και γενικα σαν τρελο στο BIOS που μπηκα η ωρα δειχνει νορμαλ
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 πόσο χρόνο σου αφήνει μέχρι την μπλε οθόνη προλαβαίνεις να κάνεις κάτι; από τι αποτελείται το σύστημα σου;
Pitzimpitzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 προλαβαινω για πες καμια ιδεα το μεγαλυτερο θεμα ειναι αυτο με το ρολοι και οτι "σπινταρει" τις διαδικασιες δεν ξερω πως να το πω πιο απλα δεν το εχω ξαναδει και δεν βρισκω κατι παρομοιο νετ πχ του κανω scan με το mailware bytes και μουβγαλε οτι ολοκληρωθηκε σε 188 ωρες κατι τετοιο ειχα την προφυλαξη οθονης σε 1 λεπτο και την εβγαζε μετα απο 1 sec
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 bios έχεις δει αν έχεις το τελευταίο;δοκίμασε να μπεις σε safe mode να δεις αν θα έχει κάποια διαφορά και τρέξε και κάποιο antivirus απο cd ή στικάκι ή δοκίμασε και κάνα dr.web
Pitzimpitzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 με το φορματ δεν θα ειχε σβηστει αν υπηρχε ιος;
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 με το φορματ δεν θα ειχε σβηστει αν υπηρχε ιος; ναι αλλά μέσα στο μήνα που πέρασε από τότε μπορεί να ξανακόλησες
Pitzimpitzidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 εχω κανει 2-3 φορματ απο χθες εκει ειναι το περιεργο οτι δεν λυθηκε το προβλημα
Captain Nemo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 δες αν έχεις το τελευταίο bios και πες μας τα κομμάτια του υπολογιστή
Pitzimpitzidis Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 AMD Athlon II X2 245 Μητρικη ASUS Μνημη 4GB nvidia GT 240 βρηκα ενα συναδελφο http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/trela-77829.html γινετε η εγκατασταση και μολις ανοιγει ο υπολογιστης ολα δουλευουν σαν τρελα!!! το ρολοϊ που ειναι στην πλαινη μπαρα γυρναει ασταματητα, ... ειναι σαν να του εχω βαλει τουρμπο η μπλε οθονη μετα το φορματ δεν βγαινει πια μπαινω και νετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα