Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα pc που πηρα πριν κανα χρονο και θελω να του κανω μια αναβαθμηση γιατι τον πηρα ετοιμο και δεν ειναι και πολυ ικανοποιητικος για gaming δηλαδη τον λογο που τον θελω τα specs του ειναι αυτα:

CPU: Intel Core i3 2120 3,3 GHz

Ram: 4gb DDR3 και αλλη μια 1gb DDR3 που εβαλα εγω

MOBO: Foxconn 2ABF

GPU: 1gb AMD Radeon HD 7450

PSU: 350w

και λειτουργικο εχει windows 7 home 64 bit

δεν εχω αρκετα λεφτα να παρω καινουργια οποτε θελω να βαλω μια MSI Radeon HD 4830 

την παιρνει? και αν ναι θα δουλεβει καλυτερα?

Δημοσ.

την καρτα την εχω απο αλλο pc και θελω να την βαλω στο καινουργειο για να μην χαλασω λεφτα τωρα θα παρω καλυτερη αργοτερα οθονη εχω syncmaster EX2220 για τροφοδοτικο θα σε γελασω δεν ειναι τιποτα σπουδαιο 350w και το ειχε μεσα το pc οποτε δεν νομιζω οτι ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

φιλε ασε και την οθονη και την καρτα γραφικων και κανε κατι για το τροφοδοτικο σου αν θες τη γνωμη μου,η 4830 ειναι αρκετα καλυτερη απο αυτην που εχεις αλλα τραβαει 95w σε max load,η sapphire λεει για minimum 450w τροφοδοτικο.τωρα οτι δικο σου ειναι και 350w και μαρκα με εκαψες οποτε δεν ξερω ποσο καλα θα σου δουλεψει...

Δημοσ.

αν δεν θες να δώσεις καθόλου λεφτά και ρωτάς αν κάνει και αν είναι καλύτερη η 4830 ναι. και φυσικά το τροφοδοτικό βάλεις δεν βάλεις την κάρτα βάλτο πάνω στο μηχάνημα αν και πιστεύω θα το έχεις αρκετά χρόνια πάλι είναι καλύτερα από το να αφήσεις το άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...