thleorasakias Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 εχω 6 μηνες 24mb συνδεση μονο για ιντερνετ τηλεφωνικη συσκευη δεν χρησιμοποιω ενω λειτουργουσε αψογα η γραμμη βεβαια δεν επιανε 24 αλλα μονο 4.8 mb και download με 650 k/b εκανε την δουλεια της...Ξαφνικα αρχισανε αποσυνδεσεις κα8ε 5 λεπτα ολη μερα πηρα τηλ ηρ8ανε οι τεχνικοι....μου ειπανε οτι εχει προβλημα η γραμμη και υπαρχει αποσταση απο το τηλεφωνικο κεντρο...τους λεω και εγω 6 μηνες λειτουργουσε αψογα δεν ειπαν τιποτα τελοσπαντων μου ειπαν η μονη λυση ειναι υποβαθμιση στα 4mb για να σταθεροποιηθει η γραμμη...και ρωταω απο περιεργεια ειναι δυνατον να λειτουργουσε αψογα τοσο καιρο και να μου πουν τωρα η μονη λυση ειναι υποβαθμιση?
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 μπορει να εγινε κατι στο ζευγαρι που εχεις από τον οτε.κανονικα θα πρεπε να παει βλαβη στον οτε μηπως και σου αλλαξουν ζευγαρι(μπορει να επαθε οτιδήποτε από καποια βλαβη).αν ο οτε το φτιαξει τοτε όλα καλως.αν δεν το φτιαξει επειδή θεωρει ότι όλα είναι οκ τοτε πολύ απλα σε ριχνουν σε ταχυτητα με αλλαγη profile ή σου αλλαζουν πακετο.αν εχεις τα νεα Kv και μπορεις να βαλεις vdsl είναι και αυτό μια λυση
thleorasakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 πουλινος μου το αλλαξε το ζευγος εγινε υποβαθμιση στα 4mb και μετα απο μια εβδομαδα πεφτει μια φορα την ημερα...Ο τεχνικος μου ειπε οτι ειμαι μακρυα απο το κεντρο και στην περιοχη που ειμαι πρεπει να βαλουν καινουργια καλωδιωση κλαψτα χαραλαμπε
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 πουλινος μου το αλλαξε το ζευγος εγινε υποβαθμιση στα 4mb και μετα απο μια εβδομαδα πεφτει μια φορα την ημερα...Ο τεχνικος μου ειπε οτι ειμαι μακρυα απο το κεντρο και στην περιοχη που ειμαι πρεπει να βαλουν καινουργια καλωδιωση κλαψτα χαραλαμπε αν δεν θελουν να ασχοληθουν παραπανω τοτε δυστυχως θα αρκεστεις σε αυτο.μπορει να εκανε μονο αλλαγη απερχομενου και οχι κεντρικου και για να μην τρεχει να σου ειπε οκ σε βαζω στα 4 και τερμα,.κανεις δεν μπορει να ξερει τι μπορει να εχει γινει.
thleorasakias Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 τελικα λυθηκε το προβλημα απιστευτο αφου και με την υποβαθμιση συνεχιστηκε το προβλημα και ενω ειχαμε δοκιμασει με τους τεχνικους τα παντα μου ηρθε μια ιδεα να συνδεσω το ζτε με καλωδιο ethernet και αυτο ηταν ολα λειτουργουν ρολοι ειχε προβλημα το ασυρματο του ρουτερ τσακαλια τα παιδια του οτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα