Προς το περιεχόμενο

Warnings

Karelia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ότι δεν πάει καλά στον υπολογιστή, για ότι πάει να γίνει κατι στραβό συνήθως βγάζει. ( Εμφάνιση ιού, άνοδος θερμοκρασίας τησ μητρικησ...κ.α)

Δημοσ.
Για ότι δεν πάει καλά στον υπολογιστή, για ότι πάει να γίνει κατι στραβό συνήθως βγάζει. ( Εμφάνιση ιού, άνοδος θερμοκρασίας τησ μητρικησ...κ.α)

Πες μου ότι κάνεις πλακα... :shock:

Δημοσ.
Τι ειναι τα warnings και γιατι εχω ενα ?

Δες στο e-mail σου, αυτό που έχεις δηλώσει στο προφίλ. Θα πρέπει να έχεις λάβει ένα e-mail από το insomnia που σου παραθέτει το post για το οποίο έλαβες το warning.

Δημοσ.
Τι ειναι τα warnings και γιατι εχω ενα ?

Δες στο e-mail σου' date=' αυτό που έχεις δηλώσει στο προφίλ. Θα πρέπει να έχεις λάβει ένα e-mail από το insomnia που σου παραθέτει το post για το οποίο έλαβες το warning.[/quote']

Όλο και κάτι παραπάνω έχεις και ξέρεις εσύ :wink: :lol: :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα warnings είναι "προειδοποιήσεις" που δίνει κάποιος moderator όταν κάποιο μέλος παραβαίνει έναν κανόνα στο forum. Δεν δίνονται "για το παραμικρό". Δίνονται για να προειδοποιηθεί το μέλος ότι έκανε κάποιο λάθος και (ει δυνατόν) για να μην επαναλάβει αυτό το λάθος.

Όταν ένας χρήστης φτάσει τις 5 προειδοποιήσεις, του απαγορεύεται αυτόματα η συμμετοχή στην Insomnia (ban).

Σε ιδιαίτερα σοβαρά παραπτώματα (πχ αναζήτηση warez, προσωπική επίθεση κατά άλλου μέλους, spamming) το μέλος μπορεί να τιμωρηθεί κατευθείαν με ban.

ΥΓ:

Ισως γιατί μερικοί Leibniz-clones μοιράζουν "έτσι" warnings??

Εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα τι ακριβώς υπονοείται εδώ. Μήπως ενδιαφέρεσαι να το εξηγήσεις; :?:

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse kai apo to ban den tha iparxei epistrofi??as poume meta apo deka meres ktl??

Αν όλα πάνε καλά, σε λιγότερο από 10 ημέρες, μαζί με κάτι αλλαγές στο υπόλοιπο forum, θα μπουν σε ισχύ οι νέοι, ανανεωμένοι κανόνες για το forum. Τα μέλη θα ειδοποιηθούν. Σε αυτούς προβλέπεται και προσωρινό ban (για ορισμένο χρονικό διάστημα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...