Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ανήκω και εγώ δυστυχώς στην Forthnet. Πριν από ένα περίπου μήνα και ενώ είχα πάρει το καινούργιο εξοπλισμό από την Forthnet (Huawei ZXHN H108L) συνδεόμουν περίπου στα 13 mbps και ξαφνικά μία μέρα αποσυνδεόταν και έπειτα από τότε συνδέεται max περίπου στα 7000. Δήλωσα βλάβη ήρθε ο τεχνικός και μου απάντησε ότι η γραμμή δεν έχει κάποιο βραχυκύκλωμα και ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια η ταχύτητα σύμφωνα με την απόσταση από το dslam.Συν ότι τις τελευταίες 2 μέρες όταν μιλάμε στο τηλέφωνο ακούμε παράσιτα και ούτε ακούμε ούτε μας ακούνε καλά. Γιατί ξαφνικά μειώθηκε η ταχύτητα μου σχεδόν στα μισά? Μπορώ να κάνω κάτι μπας και ανέβει λίγο η ταχύτητά μου?

image

Δημοσ.

Μ αρέσει που μερικοί πάνε να υπερασπιστούνε την xειρότερη ελληνική εταιρία Internet. Φίλε αν μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις τα κερατα σου σπάστο και γύρνα σε OTE να ησυχάσει το κεφάλι σου,  Η μόνη εταιρία που ότι προβλημα εχεις σε αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια.  Πραγματικά αυτά τα 10-15 ευρώ που δίνεις παραπανω στον ΟΤΕ αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent. Σου μιλάει ένας καμένος από ACN, HOL, FORTHNET, TELLAS. Μόνο ΟΤΕ φίλε ...

• Like 1
Δημοσ.

@petranethe για δωσε μας τα στατιστηκα σου απο το ρουτερ να δουμε ποσο καλος ειναι και ο οτε  :P , θελω να παω και εγω προς τα εκει, για πες μας την εμπειρια σου ?

Δημοσ.

Μ αρέσει που μερικοί πάνε να υπερασπιστούνε την xειρότερη ελληνική εταιρία Internet. Φίλε αν μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσεις τα κερατα σου σπάστο και γύρνα σε FORTHNET να ησυχάσει το κεφάλι σου,  Η μόνη εταιρία που ότι προβλημα εχεις σε αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια.  Πραγματικά αυτά τα 10-15 ευρώ που δίνεις παραπανω στον ΟΤΕ  ΔΕΝ αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent. Σου μιλάει ένας καμένος από ACN, HOL, OTE, TELLAS. Μόνο FORTHNET φίλε ...

• Like 1
Δημοσ.

εγω απο οτε πηγα  4νετ,ξανα οτε καιι ξααννα 4νετ εδω και αρκετα χρονια...
ειναι  πως θα σου κατσει τελικα....και πολλα παιζουν ρολο σε μια συνδεση υποψιν....

εχω Bandwidth (Up/Down)   1,020 / 20,236  & SN Margin (Up/Down)   15.0 / 6.5
και φιλος στα 300 μετρα απο μενα σερνεται η συυνδεση...αντε βγαλε ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...