Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν παιδί και εγώ ας αναφέρω το άλυτο πρόβλημα μου μπας και βρεθεί καμιά θεική λύση.  Μετά την λήξη της hol που ήταν σχεδόν όλα καλά, ο γλυκός μου πατέρας αποφάσισε να πάμε στην forthnet λόγω του nova. 24αρα κλασσικά κέντρο Αθήνας κτλπ και έχουμε και λέμε. Από την πρώτη μέρα 5-10 αποσυνδέσεις την ημέρα (αντιστοίχως 5-10 ώρες την ημέρα κάθομαι Pc δλδ τουλάχιστον 1 αποσύνδεση την ώρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) , πρώτα τηλέφωνα κάπου στα 10 την ημέρα, μετά δικές τους ρυθμίσεις, τίποτα , ε την προηγούμενη βδομάδα δεν άντεξαν στείλανε τεχνικό ο οποίος έβαλε τα παπαράκια του στην πρίζα και μου κάνει ε ντάξει φυσιολογικές είναι οι αποσυνδέσεις για την εταιρία δεν μπορώ να το αναφέρω ως βλάδη στον οτε, σαν τεχνικός βέβαια όχι δεν το δέχομαι.Ονόμασε τις 10 αποσυνδέσεις / 10 ώρες φυσιολογικές. Πάει και ο τεχνικός ο οποίος φεύγοντας μου είπε να αλλάξω rooter. Χθες άλλαξα rooter μετά από αίτημα μιας βδομάδας της καλής μας εταιρίας forthnet, και τώρα δεν έχω απλά αποσυνδέσεις ΑΛΛΑ έγινε καλύτερο, σέρνεται μισή ώρα πριν την αποσύνδεση. Θα είχα αλλάξει instant εταιρία αλλά είναι και το πρόστιμο του συμβολαίου μιας και είμαστε φρέσκοι σε αυτή την λαμπρή, με μέλλον εταιρία. Αφού είπα την ιστορία μου, ας πω και τα τεχνικά, το τηλέφωνο είναι στο σαλόνι του έχω καινούργιο φιλτράκι, το rooter είναι στο δωμάτιο μου χωρίς φίλτρο μιας και ο έξοχος τεχνικός μας μας είπε ότι δεν χρειάζεται, = 2 τηλεφωνικές πρίζες χρησιμοποιούνται. Έχω το anex rooter, αν ζητήσετε κάτι παραπάνω είναι από κάτω στην photo, αυτά πιστεύω.

Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε εκτός να μου πείτε να αλλάξω εταιρία, it would be great. Ευχαριστώ.post-273896-0-38206400-1397293357_thumb.png

Δημοσ.

Ειμαι στην Κω που ο καιρος ειναι οτι να ναι,οι εγκαταστασεις της πολυκατοικιας που μενω επισης αλλα τοσες αποσυνδεσεις δεν εχω.

Μια αποσυνδεση 1 φορα το μηνα και αμα.

Και ειμαι με ρουτερ thomson tg585 v8.

Θα σου προτεινα να κανεις update το ρουτερ σου και να βγαλεις απο τις μπριζες αυτα τα φιλτρακια κλπ

που σου δινουν και να συνδεσεις κατευθειαν το καλωδιο του ρουτερ με τη πριζα.

Τα δικα μου στατιστικα.

image.jpg

Δημοσ.

Πάρε τους τηλέφωνο και ζήτα να σου ανεβάσουν το profil του snr. Θα χάσεις λίγο σε ταχύτητα , αλλά θα σταθεροποιηθεί περισσότερο η γραμμή σου

Δημοσ.

@infernoN: Φίλε υπάρχει και η προστασία του καταναλωτή (http://www.kepka.org/). Από τη στιγμή που ο πάροχος αδυνατεί να σου παρέχει τις υπηρεσίες που πληρώνεις με τον σωστό τρόπο σίγουρα θα μπορείς να προσβάλλεις το συμβόλαιο. Το θέμα είναι αν ο άρχοντας του σπιτιού (πατέρας) θέλει να αφήσει τη Nova.

Όσον αφορά τις αποσυνδέσεις τώρα. Ο τεχνικός μάλλον μέτρησε το πόσο καθαρή είναι η γραμμή μέχρι το σπίτι σου και αφού σου είπε ότι δεν μπορεί να δηλώσει βλάβη στον οτε σημαίνει ότι η γραμμή σου δεν έχει παράσιτα. Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βάλεις το router σε άλλη μπρίζα ρεύματος και σε άλλη τηλεφωνική υποδοχή.

Συν αυτό που λέει ο guardian, το ότι το snr σου είναι πολύ χαμηλά (6db)

Δημοσ.

Άλλο ένα τηλέφωνο στην forthnet, τους κάνω τι άλλο πρέπει να γίνει για να φτιάξει η γραμμή έχω κάνει τα πάντα, μου λέει θα το αναφέρω (πάλι για 3843902194819439 φορά) στο τεχνικό τμήμα και το ιστορικό σας να δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν μου ανέβασε το snr (το χει ξανά κάνει παιδιά απλά η ταχύτητα από 9 πάει 1,5 για να ναι "σταθερό") δλδ ή σέρνεται ή αποσυνδέσεις, μαχαίρι ή καραμπίνα? Απλά θα προχωρήσω να προσβάλλω το συμβόλαιο και τέλος όπως είπε ο φίλος από πάνω, δεν βλέπω άλλη λύση.

Δημοσ.

το snr της 4νετ τοσο ειναι.

εγω μαλιστα εχω 5.3 και ειμαι σταθεροτατος.

φιλε topic starter, βγαλε το φιλτρακι του τηλεφωνου και καθηστε για λιγη ωρα χωρις τηλεφωνο να δεις αν γινονται αποσυνδεσεις.

Δημοσ.
Δημοσ.

Με πήρανε τηλ και μου ξανά στέλνουν τεχνικό, τι φάση, έχω ένα άλυτο πρόβλημα από τι φαίνεται και χρειάζεται να περάσει όλη η forthnet από το σπίτι μου να το φτιάξουν.

Δημοσ.

οκ! ουτε θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στην φορθνετ μετα το πακετο που ειχα φαει απο τον οτε ..

και ζητημα ειναι να εχω 1-2 αποσυνδεσεις τον χρονο ! μπορει να λεω και πολλες ..

Δημοσ.

Φιλαρακο αν οι εγκαταστασεις εκει που μενεις ειναι οτι να ναι δε φταιει η forthnet.

Πριν τους "αρχισεις" ριξε και μια ματια σε αυτο.

Δημοσ.

Φιλαρακο αν οι εγκαταστασεις εκει που μενεις ειναι οτι να ναι δε φταιει η forthnet.

Πριν τους "αρχισεις" ριξε και μια ματια σε αυτο.

Όλα τα χρόνια που είχα ote,hol μέχρι πριν ένα μήνα, δεν είδα πρόβλημα, ξαφνικά χάλασαν οι εγκαταστάσεις μου?

Δημοσ.

λοιπον φιλε,ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα.πιο παλια με το ρουτερ Thomson tg585 v7 επειδη το ειχα ψιλοδιαλυσει (φθορες στο κυκλωμα λογω απωλειας προστατευτικου καπακιου).ειχα αποσυνδεσεις καθε 3-4 λεπτα(αφου εβαλα και εγω Nova.πριν βαλω Nova καθε 30 λεπτα).και να φανταστεις οτι οταν επαιζα online παιχνιδια ποσο σπαστικο θα ταν να σε πεταει καθε 3 και λιγο.μετα λοιπον,ζητησα διορθωση γραμμης,με απειλη διαλυσης συμβολαιου.μου εφτιαξαν προφιλ για σταθεροποιηση και μετα ειχα πιο πολλες αποσυνδεσεις! (ανα 3-4 λεπτα αφου αλλαξα πακετο οπως προανεφερα).οποτε λοιπον,εκανα τον κοπο και αγορασα καινουργιο ρουτερ,συγκεκριμενα το Source.png Πηγή: NetgearN300 .τη μερα που τελειωσα με την εγκατασταση του ρουτερ,ζητησα με τηλεφωνο διαγραφη προφιλ.δεν ειχα αποσυνδεσεις.τους παιρνω παλι τηλ την επομενη μερα και ητησα προφιλ για μια βδομαδα να χω το κεφαλι μου ησυχο.αφου πηγαιναν ολα τελεια και χρειαζομουνα και περισσοτερο download speed τους πηρα παλι τηλ και ζητησα διαγραφη προφιλ.απο τοτε ΟΛΑ πηγαινουν ρολοι.ελπιζω η απαντηση να σου ειναι χρησιμη :)

Δημοσ.

@InfernoN αφού ο τεχνικός σου λέει ότι η γραμμή δεν έχει πρόβλημα εσύ είσαι συνδεδεμένος χωρίς διακλαδωτή, απευθείας στην πρίζα, αρχικά ανέβασε το snr, και δες το ρούτερ σου, στείλε και ένα μήνυμα στο fb https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...