redhotstef Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Τα εχεις μπερδεψει λιγο στο μυαλο σου φιλε μου. Οταν μεγαλωσεις, θα μαθεις.. Αλλο τα ζομπι, αλλο τα πνευματα/φαντασματα, αλλο οι εξωγηινοι, αλλο οι βρικολακες πχ. Να μου εβαζες μια φωτο με εξωγηινους να πω, και θα σου εκανα Like. Αλλα ελεος δηλαδη. Eιμαστε και τεχνολογικο φορουμ μη χεσω. Τη σωστη και πιο πιθανη απαντηση την εδωσε ο nvel. 1
drake. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Κάποιοι δεν αντέχουν στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι,όταν διαβάζουν κάτι τέτοιο ο εγκέφαλος τους το απορρίπτει αμέσως γιατί έτσι τους βολεύει μην τυχόν είναι αλήθεια και ξυπνήσουν από τον μικρό κόσμο τους 2
alex_000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το να πιστεύει κάποιος ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι είναι το λιγότερο άκυρο με βάση τα στοιχεία που έχουμε, και μπορεί να συνδεθεί κυρίως με τραγικό θρησκευτικό φανατισμό. Το να πιστεύει κάποιος ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται την γη ή την σελήνη, με βάση τα ίδια ακριβώς στοιχεία είναι επίσης, σχετικά άκυρο και μπορεί να συνδεθεί κυρίως με συνωμοσιολογικό φανατισμό. 2
drake. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Η θεωρία του κ.Λιακόπουλου http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9437.html 1
redhotstef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 τα πιστευει αυτα που γραφει; Δεν γινεται να πιστευεις σε κατι για το οποιο γνωριζεις τοσες λεπτομεριες. Αυτο ειναι αδυνατο, εκτος και αν ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο. +Εγω πιστευω στο Θεο αλλα Δεν γνωριζω τιποτα για αυτον, οσο και νομιζουν πως Ναι, τα ξαδερφια του Ιαχωβα, του Χριστου, των Ελ, του Αλαχ, των Ταδε και των ταδε.
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Η θεωρία του κ.Λιακόπουλου http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9437.html Τώρα μιλάμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα