Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα έδινα μια ευκαιρια στο huawei honor 3c με 2GB RAM αν και μπορει να υπαρχει και καλυτερο δεν εχω κανει ενδελεχή ερευνα. Σίγουρα υπάρχει και lenovo σε αυτα τα χρηματα πολυ καλο. Θα σου συνιστούσα να κινηθείς στην αγορά της Κινας εκτός αν καποιος ξερει για κάποιο αξιολογο κινητο δικαρτο και στην εγχωρια αγορά

Δημοσ.

εγω σου προτεινω το xperia m στα 130Ε δεν του λειπει κατι και με 2 χρονια εγγυηση... εκτος αν θες να ασχοληθεις/μπλεξεις με Κινα οπου θα βρεις αρκετα μοντελα με τα γνωστα μειον και συν της αγορας κινητων απο Κινα

Δημοσ.

εγω σου προτεινω το xperia m στα 130Ε δεν του λειπει κατι και με 2 χρονια εγγυηση... εκτος αν θες να ασχοληθεις/μπλεξεις με Κινα οπου θα βρεις αρκετα μοντελα με τα γνωστα μειον και συν της αγορας κινητων απο Κινα

Είναι δίκαρτο το xperia M;

Δημοσ.

Είναι δίκαρτο το xperia M;

Ναι είναι 2καρτο αυτό που σου προτείνει. Εγώ όμως θα σου πρότεινα κάτι καλύτερο κατά την άποψη μου το samsung galaxy core 

https://www.skroutz.gr/s/3606987/Samsung-Galaxy-Core-I8262-8GB.html

που είναι και 2καρτο και είναι πιο γρήγορο και καλύτερο service( το έχω εγώ αυτό). Εάν πάθει κάτι το sony θα πρέπει να το πας σε μια εταιρεία service που λέγεται arvato που είναι 100% απατεώνες και σου επιστρέφουν το κινητό χαλασμένο και διάφορα άλλα πράγματα κτλ ταυτόχρονα έχουν πέσει πολλές καταγγελίες για αυτή την εταιρεία!!( μπες google και διάβασε εάν θες!)ενώ με την saamsung δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

δεν ψάχνω εγώ κινητό, απλά να προσέξει ο φίλος στην επιλογή του αν αποφασισει να αγορασει το xperia m μην παρει αυτό που εχει τη μονη sim. Δεν είχα δει ότι υπήρχει έκδοση στην Ελλαδα με dual.

Δημοσ.

δεν ψάχνω εγώ κινητό, απλά να προσέξει ο φίλος στην επιλογή του αν αποφασισει να αγορασει το xperia m μην παρει αυτό που εχει τη μονη sim. Δεν είχα δει ότι υπήρχει έκδοση στην Ελλαδα με dual

έχει έρθει καιρό στη Ελλάδα, εμένα μου φαίνεται πολύ όμορφα με δυνατά χαρακτηριστικά και για την χαμηλή τιμή που δίνεις για το Xeperia M dual είναι προσφορά

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, έχω το Lenovo Vibe Z K910 εδώ και ένα μήνα και έχω μείνει τρομερά ευχαριστημένος... επιδόσεις Νote 3 σε δίκαρτο , 35Κ σε antutu και τιμή 245€...είναι αμαρτία να μην το πάρεις!

Επεξ/σία από Thanos185
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, έχω το Lenovo Vibe Z K910 εδώ και ένα μήνα και έχω μείνει τρομερά ευχαριστημένος... επιδόσεις Νote 3 σε δίκαιο, 35Κ σε antutu και τιμή 245€...είναι αμαρτία να μην το πάρεις!

Τρομερό τηλέφωνο. Το μόνο κακό η έκδοση 4.2 που φοράει και η μηδενική υποστήριξη απο XDA.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κ γω θα θελα να φοραω την την τελευταια εκδοση android σιγουρα, αφου θα την ετρεχε απροβληματιστα σε σχεση με αλλα τηλεφωνα, παρολο αυτα ομως δεν θεωρω οτι υστερει σε κατι σημαντικο η 4.2, ισα ισα μπορω να πω, λογω συγκρισης με ενος φιλου το ZTE Nubia Z5s me 4.4.4, οτι μου φαινεται κ πιο smooth η 4.2!

Παντως οσον αφορα το XDA μακαρι να βαλουν στο προγραμμα τους την αναβαθμιση του Vibe Z για να ''χαρει'' κ υπολοιπος κοσμακης που τον ενδιαφερει το update! :D

Δημοσ.

Huawei G750 αλλά φτανει τα 300€ το είχα δουλέψει σε κατάστημα Wind και πραγματικά είναι υπέροχη συσκευή και με μεγάλη οθόνη...

Δημοσ.

Παιδιά, έχω το Lenovo Vibe Z K910 εδώ και ένα μήνα και έχω μείνει τρομερά ευχαριστημένος... επιδόσεις Νote 3 σε δίκαρτο , 35Κ σε antutu και τιμή 245€...είναι αμαρτία να μην το πάρεις!

245€ ;;

Εψαξα απο περιέργεια, και το σκρουτζ το δίνει 517€. Ψάχνω λάθος μοντέλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...