Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-24MN43D-PZ-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF-LG-HXD750BB-500GB,99452,397554,640433.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

*στο Σκρουτζ ξεκινάνε από 173 ευρώ μέχρι 240, αλλά χωρίς τον σκληρό δίσκο!!

zoomviewer_st1

LG 24MN43D-PZ

Η οθόνη LG 24MN43D Personal TV παρέχει πάντα καθαρές εικόνες με ομαλή αλλαγή στα χρώματα.
Σας επιτρέπει να απολαύσετε άνετα ταινίες δράσης, να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να παίξετε παιχνίδια δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:LG
Μοντέλο:24MN43D
Τύπος:Monitor-TV
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαγώνιος Οθόνης:24"
Τεχνολογία Οθόνης:LED
Μέγιστη Ανάλυση:1920 x 1080
Αναλογία διαστάσεων:16:9
Φωτεινότητα:250 cd/m2
Δυναμική Αντίθεση:5.000.000:1
Χρόνος Απόκρισης:5 ms
Ενσωματωμένα Ηχεία:5.0 W x 2
Κωδικοποίηση Σήματος:MPEG-4
VESA:100 x 100
HDMI:1
VGA:1
Scart:1
Component RGB:1
Composite Video:1
USB:1 x USB 2.0
Διαστάσεις:556.5 x 186.7 x 413.8 mm
Βάρος:3.800 Kg
Εγγύηση:2 Έτη On Site

• Like 2
Δημοσ.

Χαχά με πρόλαβες ήθελα να κάνω το πρώτο μου post για ευκαιρίες στο site αλλά μέχρι να την παραγγείλω και να έρθω να ποστάρω με είχες προλάβει πολύ καλή τιμή πάντως αν αφαιρέσεις και την αξία του σκληρού δίσκου που είναι και usb 3.

Δημοσ.

Μα IPS είναι το monitor σύμφωνα με τις περιγραφές!

Άκυρο στο skroutz το περιγράφει σαν IPS, τέσπα αν δεν μαρέσει ας είναι καλά το MEDIAMARKT που μπορείς το το επιστρέψεις :P

Δημοσ.

Καμια οθονη που ειναι και τηλεοραση δεν κανει για παιχνιδια.

Σε αναλυση δεν πανε πανω απο 1920Χ1080 ακομα και η 27αρα που εχω 27MA53D 1920X1080 ειναι συν οτι η καλυτερη ειναι 5ms ενω για παιχνιδια θελεις 2ms και κατω.

Δημοσ.

Φυσικα μια χαρα ειναι για παιχνιδια δεν κανει.

Εγω εχω αλλαξει τουλαχιστον 10 LG που ειναι tv-monitor και ποτε δεν τις ειχα παρει για οθονη υπολογιστη αλλα μονο για τηλεοραση.

Τωρα εχω στο παιδικο μια 2352 ips και μου περισσευει μια 27MA53D που η θα την βαλω στην κουζινα η θα την σουταρω.

Δημοσ.

αν και δεν είχα ποτέ 2ms οθόνη ότι παιχνίδια έχω παίξει μέχρι στιγμής (max payne το τελευταίο, assasins creed το τελευταίο , planetside 2 ) δεν είδα κανένα κόλλημα σε μια αντίστοιχη samsung 24 ara monitor tv 5ms , κάρτα γραφικών έχω μια gtx 670 οπότε πού φαίνονται αυτά τα 2 ms ? 

το παρατηρήσατε ότι άλλαξε η προσφορά και τώρα αντί για την lg έχουν το αντίστοιχο samsung monitor μαζί με τον σκληρό τον lg ? (btw αυτό το monitor έχω που αναφερόμουν και νωρίτερα)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα με αυτα που γραφετε μερικοι θα μας τρελανετε. Δηλαδη τα ips panels που εχουμε πολλοι ( dell u και p) που εχουν 8ms αποκριση , με βαση τα λεγομενα σας, δεν κανουν για παιχνιδια; Το ειδαμε και αυτο. :P

• Like 2
Δημοσ.

ποια αξίζει πιο πολύ κατα την γνώμη σας ? η lg που είχε αρχικά η ή samsung που έχει τώρα με τον σκληρό εγω πήρα την lg αλλά το σκέφτομαι κα ιγια thn samsung επειδή είναι ίδια με αυτήν που έχω και είχα σκοπό να τις κάνω dual display.

Δημοσ.

Καλα θα ειναι καποια στιγμη καποιο παλικαρι που θα εχει χρονο και γνωριζει αρκετα πραγματα στον τομεα των panel να κανει εναν οδηγο η ενα θεμα η οπως θελετε πειτε το με τις διαφορες των panel τα υπερ και τα κατα ωστε να μην λεει ο καθενας μας οτι θελει η τι πιστευει η ποιο ειναι καλυτερο.

Ισως να υπαρχει κατι αλλα δεν εψαξα και πολυ για να σιγουρευτω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...