Προς το περιεχόμενο

mini fridge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα θελα καμια ιδεα κ απο σας!!

εχω ενα μπαρακι στην ζακυνθο κ χω φαει τον κοσμο να βρω ενα ψυγειακι red bull η shark η guiness η τελοσπαντων καταλαβατε περιπου τι στυλ εννοω κ μιλαμε δεν γινεται τιποτα!!οι εμποροι πλεον με το ζορι ποτηρια πια δινουν!!

κοιταξα στο ιντερνετ ειδα καποια πολυ ωραια κυριως σε αγγλια αλλα δε στελνουν ελλαδα!! ουτε καν στο ebay δεν εχουν με προορισμο ελλαδα!!να το ξεχασω η εχετε καμια ιδεα;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

ατο μοναδικο που βρηκα ηταν ενα μικρο της coca cola που το χει μια σελιδα στο ιντερνετ γυρω στα 300€!!!

Δημοσ.

εχω ενα μπαρακι στην ζακυνθο κ χω φαει τον κοσμο να βρω ενα ψυγειακι red bull η shark η guiness η τελοσπαντων καταλαβατε περιπου τι στυλ εννοω κ μιλαμε δεν γινεται τιποτα!!οι εμποροι πλεον με το ζορι ποτηρια πια δινουν!!

κοιταξα στο ιντερνετ ειδα καποια πολυ ωραια κυριως σε αγγλια αλλα δε στελνουν ελλαδα!! ουτε καν στο ebay δεν εχουν με προορισμο ελλαδα!!να το ξεχασω η εχετε καμια ιδεα;;;

ατο μοναδικο που βρηκα ηταν ενα μικρο της coca cola που το χει μια σελιδα στο ιντερνετ γυρω στα 300€!!!

Αν το θέλεις οπωσδήποτε πες στην εταιρεία να το πληρώσεις αφού δε το δίνουν πλέον δωρεάν

Δημοσ.

Αν το θέλεις οπωσδήποτε πες στην εταιρεία να το πληρώσεις αφού δε το δίνουν πλέον δωρεάν

το θεμα ειναι σε ποιον να το πω!!χιλια mail εχω στειλει κ ακρη δε βγαζω!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

μηπως δεν κανεις πωλησεις γι αυτο σε γραφουν?

βρες ποιος τα εισαγει και ρωτα απευθειας εκει..
redbull αποθηκη-γραφεια ειναι στο ελληνικο.

η guinness ανηκει στην diageo
τα αλλα βρες ποιος τα εισαγει-αντιπροσωπευει
http://mremax.com/79.jpg

$_12.JPG

Δημοσ.

Μιλα με τον προμηθευτη σου.. Αν το παιξει δυσκολος πες οτι σου ηρθαν οι αντιπαλοι με καλυτερη τιμη και ψυγειακι δωρο ;)

Μεχρι και σε περιπτερα της κακιας ωρας δινουν ψυγειακια..

Δημοσ.

εχω φαει τον κοσμο να ψαχνω παιδια κ στο ebay φιλε ολα ταξιδευουν μονο αμερικη!!πολυ συμπαθητικο αυτο που μου εδειξες!!μωρε εκβιασμο θελουν οι εταιρειες οπου γουσταρουν δινουν!!!

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια θα βαλω κ αγγελιουλα!!!ολα τα ψυγειακια τετοιου ειδους που βρηκα στο ebay αλλα κ σε sight κυριως σε uk δεν τα στελνουν ελλαδα!!!

ποσα θεματα πρεπει να συμπληρωσω ωστε να μπορω να γραψω κ στις αγγελιες;;;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν το θέλει ο αποπάνω, με ψήνει αλλά για λίγο αργότερα, το καλοκαιράκι του '18

το θέμα είναι να σε παγώνει όχι να σε ψήνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...