jkarakasinio Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια θα θελα καμια ιδεα κ απο σας!! εχω ενα μπαρακι στην ζακυνθο κ χω φαει τον κοσμο να βρω ενα ψυγειακι red bull η shark η guiness η τελοσπαντων καταλαβατε περιπου τι στυλ εννοω κ μιλαμε δεν γινεται τιποτα!!οι εμποροι πλεον με το ζορι ποτηρια πια δινουν!! κοιταξα στο ιντερνετ ειδα καποια πολυ ωραια κυριως σε αγγλια αλλα δε στελνουν ελλαδα!! ουτε καν στο ebay δεν εχουν με προορισμο ελλαδα!!να το ξεχασω η εχετε καμια ιδεα;;; Sent from my iPhone using Insomnia ατο μοναδικο που βρηκα ηταν ενα μικρο της coca cola που το χει μια σελιδα στο ιντερνετ γυρω στα 300€!!! Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια θα θελα καμια ιδεα κ απο σας!! εχω ενα μπαρακι στην ζακυνθο κ χω φαει τον κοσμο να βρω ενα ψυγειακι red bull η shark η guiness η τελοσπαντων καταλαβατε περιπου τι στυλ εννοω κ μιλαμε δεν γινεται τιποτα!!οι εμποροι πλεον με το ζορι ποτηρια πια δινουν!! κοιταξα στο ιντερνετ ειδα καποια πολυ ωραια κυριως σε αγγλια αλλα δε στελνουν ελλαδα!! ουτε καν στο ebay δεν εχουν με προορισμο ελλαδα!!να το ξεχασω η εχετε καμια ιδεα;;; Sent from my iPhone using Insomnia ατο μοναδικο που βρηκα ηταν ενα μικρο της coca cola που το χει μια σελιδα στο ιντερνετ γυρω στα 300€!!! Sent from my iPhone using Insomnia Αν το θέλεις οπωσδήποτε πες στην εταιρεία να το πληρώσεις αφού δε το δίνουν πλέον δωρεάν
jkarakasinio Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια θα θελα καμια ιδεα κ απο σας!! εχω ενα μπαρακι στην ζακυνθο κ χω φαει τον κοσμο να βρω ενα ψυγειακι red bull η shark η guiness η τελοσπαντων καταλαβατε περιπου τι στυλ εννοω κ μιλαμε δεν γινεται τιποτα!!οι εμποροι πλεον με το ζορι ποτηρια πια δινουν!! κοιταξα στο ιντερνετ ειδα καποια πολυ ωραια κυριως σε αγγλια αλλα δε στελνουν ελλαδα!! ουτε καν στο ebay δεν εχουν με προορισμο ελλαδα!!να το ξεχασω η εχετε καμια ιδεα;;; Sent from my iPhone using Insomnia ατο μοναδικο που βρηκα ηταν ενα μικρο της coca cola που το χει μια σελιδα στο ιντερνετ γυρω στα 300€!!! Sent from my iPhone using Insomnia Αν το θέλεις οπωσδήποτε πες στην εταιρεία να το πληρώσεις αφού δε το δίνουν πλέον δωρεάν το θεμα ειναι σε ποιον να το πω!!χιλια mail εχω στειλει κ ακρη δε βγαζω!!! Sent from my iPhone using Insomnia
kage Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 μηπως δεν κανεις πωλησεις γι αυτο σε γραφουν? βρες ποιος τα εισαγει και ρωτα απευθειας εκει..redbull αποθηκη-γραφεια ειναι στο ελληνικο. η guinness ανηκει στην diageoτα αλλα βρες ποιος τα εισαγει-αντιπροσωπευειhttp://mremax.com/79.jpg
bluesattack Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Eχεις βαλει αγγελιες ? Καπου θα υπαρχει μεταχειρισμενο.. 1
Gigamestin Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 http://www.ebay.com/bhp/red-bull-mini-fridge
kostastnt Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μιλα με τον προμηθευτη σου.. Αν το παιξει δυσκολος πες οτι σου ηρθαν οι αντιπαλοι με καλυτερη τιμη και ψυγειακι δωρο Μεχρι και σε περιπτερα της κακιας ωρας δινουν ψυγειακια.. Sent from my iPhone using Insomnia
jkarakasinio Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εχω φαει τον κοσμο να ψαχνω παιδια κ στο ebay φιλε ολα ταξιδευουν μονο αμερικη!!πολυ συμπαθητικο αυτο που μου εδειξες!!μωρε εκβιασμο θελουν οι εταιρειες οπου γουσταρουν δινουν!!! Sent from my iPhone using Insomnia
parasaser Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 για τι δεν το αγοράζεις από Αμερική με ελληνική μεταφορική που αναλαμβάνει τέτοια πράγματα?
jkarakasinio Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ευχαριστω παιδια θα βαλω κ αγγελιουλα!!!ολα τα ψυγειακια τετοιου ειδους που βρηκα στο ebay αλλα κ σε sight κυριως σε uk δεν τα στελνουν ελλαδα!!! Sent from my iPhone using Insomnia ποσα θεματα πρεπει να συμπληρωσω ωστε να μπορω να γραψω κ στις αγγελιες;;; Sent from my iPhone using Insomnia
gamanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν δεν το θέλει ο αποπάνω, με ψήνει αλλά για λίγο αργότερα, το καλοκαιράκι του '18 2
Razor_7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αν δεν το θέλει ο αποπάνω, με ψήνει αλλά για λίγο αργότερα, το καλοκαιράκι του '18 το θέμα είναι να σε παγώνει όχι να σε ψήνει. 1
panayiotisgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα