smoke0man2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπερα και απο εμενα , εχω παρατηρησει οτι τωρα τελε4 καθως εκανα φορματ σε κατι λαπτοπ φιλων μου...παρολο που είχαν τοποθετήσει αυθεντικα κλειδια ενεργοποίηση ς .... κατι πήγαινε στραβα.. και ελεγε οτι χρειάζεται αλλο κλειδί... λογο οτι αυτα ειναι ψεύτικα μηπως ξέρετε η γνωρίζετε την απάντηση κλειδι στο ερωτημα μου?
Spawn123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Υπάρχει κάποια ενημέρωση την οποία δεν συγκρατώ αυτή τη στιγμή, που ενώ είναι καλή διότι καμια φορά μπορεί να βρεί ότι τα Windows σου είναι μούφα από το μαγαζί, μπορεί όμως να κάνει και λάθος και ενώ όντως είναι αυθεντικά, να μην τα αναγνωρίζει έτσι.
smoke0man2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εαν τα ξανα βαλω μετε λειτουργουν κανονικα.. απλα επειδη αυτο μπορεο να δημιουργήσει δυσφήμησεις στην δουλεις απλα ρωτησα ..μηπωε καποιος ξερει
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Συγχαρητηρια σε οποιον δεν εχει προβλημα με παρανομες μεθοδους activation των Windows, αλλα να ειστε σιγουροι πως δεν θα το συζητησουμε εδω το συγκεκριμενο. 1
smoke0man2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πρωτα απο ολα δεν ειναι παράνομες λλωστε τ διευκρίνησα πιο πανω, γ αυτο μ κανει εντύπωση
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πρωτα απο ολα δεν ειναι παράνομες λλωστε τ διευκρίνησα πιο πανω, γ αυτο μ κανει εντύπωση Προφανως δεν αναφερομαι σε καποιο απο τα μηνυματα που παραμενουν στο thread, αλλα στο μηνυμα που εσβησα. Το οποιο -επισης προφανως- ειδες, μια και ευχαριστησες το μελος που το ποσταρε (μηνυμα το οποιο επισης διαγραφηκε για να διατηρηθει η συναφεια του thread). /back on topic
smoke0man2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Τι να πω ? Τελος παντων ...οποιος θελει ας με βοηθήσει .να ειστε ολη καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα