ChrisN.S. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 και κάπου διάβασα ότι η μία κάρτα υποστηρίζει 3G/2G και η δεύτερη μόνο 2G. Τι να πώ δεν ξέρω.... Ναι έχει δυο κάρτες ή μια για 2g -3g δεδομένα και η δεύτερη μόνο για 2g δεδομένα πάλι. Μόνο στην ασιατική αγορά κυκλοφόρησε με δυνατότητα κλήσεων. Όντως το αναγράφει αυτό μπροστά από τις υποδοχές των σιμ. Με 50% μπαταρία το χρησιμοποίησα κανένα 3ωρο κυρίως για προβολή βίντεο από το YouTube και πλέον η μπαταρία είναι στο 12%. Αφού το έχεις πλέον στα χέρια σου, πες στα παιδιά πως δεν υπάρχει δυνατότητα κλήσεων με αυτό το firmware, ένα παλικάρι πιο πάνω ρωτάει τους χρήστες.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αφού το έχεις πλέον στα χέρια σου, πες στα παιδιά πως δεν υπάρχει δυνατότητα κλήσεων με αυτό το firmware, ένα παλικάρι πιο πάνω ρωτάει τους χρήστες. Μα δεν εχω βαλει καν καρτα σιμ στο ταμπλετ, πως να διαπιστωσω οτι δεν κανει κλησεις; Ασε που δεν το πηρα καν για το 3g του. Απλα καλο ειναι να υπαρχει. 3
ChrisN.S. Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 υπάρχει εικονίδιο-εφαρμογή Phone στο κινητό; έχει dialer; δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα sim μέσα για να το δεις, anyway με γεια σου.
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Όντως το αναγράφει αυτό μπροστά από τις υποδοχές των σιμ. Με 50% μπαταρία το χρησιμοποίησα κανένα 3ωρο κυρίως για προβολή βίντεο από το YouTube και πλέον η μπαταρία είναι στο 12%. δηλαδή με light χρήση 6-7 ώρες όπως διαβάζω και στα reviews.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 δηλαδή με light χρήση 6-7 ώρες όπως διαβάζω και στα reviews.Ακριβώς. Έτσι υπολογίζω και εγώ.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Απο οτι φαινεται ναι. Απο Κωτσοβολο παρελαβε κανενας; Εχω κανει απο Παρασκευη βραδυ παραγγελια και απο εκει αλλα στο ιστορικο παραγγελιων μου λεει οτι εχει παραληφθει.. (το διαβασα και πιο πισω βεβαια αυτο απο αλλο παιδι).
petritis31 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 σε 7 ημερες λεει στον κωτσοβολο οτι θα σου το φερει
someone- Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Και εγώ κάτι είχα διαβάσει όταν έκανα την παραγγελία, Για 7 εργάσιμες. ελπίζω μη φάω κανένα άκυρο..
xristoforos89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 σε 7 ημερες λεει στον κωτσοβολο οτι θα σου το φερει Σε 7 μερες θα ειμαι Κυπρο στο στρατοπεδο. Αν δεν ερθει μεχρι Τεταρτη που φευγω, παιρνει αλλος την παραγγελια μου.
petritis31 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Σε 7 μερες θα ειμαι Κυπρο στο στρατοπεδο. Αν δεν ερθει μεχρι Τεταρτη που φευγω, παιρνει αλλος την παραγγελια μου. στειλε τους email κ πες τους το αλιως κ Αθηνα να εισαι δεν θα σου ερθει κατα πασα πιθανοτητα ως τοτε
someone- Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Σε 7 μερες θα ειμαι Κυπρο στο στρατοπεδο. Αν δεν ερθει μεχρι Τεταρτη που φευγω, παιρνει αλλος την παραγγελια μου. ελα ρε φιλε σοβαρα; επρεπε να το τσιμπησεις απο παμπλικ.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ελα ρε φιλε σοβαρα; επρεπε να το τσιμπησεις απο παμπλικ.Το έχω ήδη τσιμπήσει ΚΑΙ από public.Αλλά το έδωσα ήδη σε μία φίλη. 1
kostakiss Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Πηρα μια ακυρωση απο καταστημα κοτσο , το εβαλαν εκθεσιακο , ειχα κ μια δωροεπιταγη 50€ .. 61€ μου βγηκε :ρ
someone- Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Πηρα μια ακυρωση απο καταστημα κοτσο , το εβαλαν εκθεσιακο , ειχα κ μια δωροεπιταγη 50€ .. 61€ μου βγηκε :ρ τι εννοεις ακυρωση φιλε; δε καταλαβα τι γραφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα