Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας με λένε Μαριζέτα.

Από προγραμματισμό γνωρίζω ελάχιστα εως τίποτα (αν και έχω κάνει λίγο java, c++, c )

Θέλω να μάθω να σχεδιάζω layouts για εφαρμογές android. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα να ξεκινήσω να το δουλεύω.

Ευχαριστώ  :-D

• Moderators
Δημοσ.

Android SDK

Μπορείς να φτιάχνεις UI για εφαρμογές χωρίς να προγραμματίζεις κάτι (αν και θα πρέπει να έχεις μια γενική ιδέα για το πώς δομείται μια εφαρμογή android (πχ τα ονόματα των κουμπιών, labels κλπ μπαίνουν σε ξεχωριστό strings αρχείο κι όχι κατ' ευθείαν πάνω στα κουμπιά, labels κλπ)). Τα UI προφανώς δε θα κάνουν τίποτα, αλλά μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον άλλον για να προσθέσει τον κώδικα.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό με ενδιαφέρει, τον κώδικα θα τον προσθέσει άλλος.

Το θέμα είναι πως με το eclipse προσπαθούσα και εγώ, αλλά με έχει μπερδέψει αρκετά μπορώ να πω.

Αν έχεις κάποιον οδηγό για το eclipse που μπορεί να με βοηθήσει στα layouts μου λες!

Ευχαριστώ!! :-D

• Moderators
Δημοσ.

Δες το DroidDraw. Εμένα δε μου φορτώνει γιατί το μπλοκάρει η ασφάλεια του browser, αλλά απ' ό,τι διαβάζω από άλλους είναι πιο user friendly απ' το eclipse.

Δημοσ.

Να φανταστώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα τα layouts να σχεδιαστούν από διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που θα γραφτεί ο κώδικας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...