Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα, ακολουθώ -ΠΙΣΤΑ- τον οδηγό του trustfm για την δημιουργία div-x και αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα: Όταν τρέχω το swiftavs, για φορτώσω αρχείο d2v, εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα λάθους: could not load your source properly, you have to edit your settings manually. Γιατί εμφανίζεται και τι κάνω? Ευχαριστώ,
trustfm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Kane thn exhs dokimh : Fortwse to d2v sto gknot kai pes mou an fwrtw8ike . Meta pes mou an sto fortwse h an ebgale la8os . An bgalei la8os 3anakane to d2v swzontas to se allo path .
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Έβγαλε λάθος: file is not valid dvd2avi project (v1.76) avi or avs file! Θα δοκιμάσω σε άλλο path και σου λέω. Ευχαριστώ
trustfm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 bale to dvd2avi.exe se allo path kai kane to exhs 1) ftiaxe ena d2v kai swse to sto sto c:/ 2)ftiaxe ena allo d2v xwris na kleiseis to dvd2avi sto c:/test/ to 2oi d2v prepei na einai swsto . Pes mou an sou doulepse
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Έβαλα το dvd2avi.exe σε άλλο path και μου ανοίγει μεν αλλά μου βγάζει Error loading lame_enc.dll Έκανα αυτό που είπες αλλά επιμένει. Αν μπορείς δέστο και τα λέμε πάλι το βράδυ κατά τις 9 Ευχαριστώ
trustfm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 akou sou fwrtwse to d2v ????? an nai tote balto sto swiftavs kai ka8arises ! apla to gknot sto pa gia na doume an ontws ekei htan to problhma . Fortwnontas to d2v to kalo sto swift eisai ok .
Snolly Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Συγγνώμη που διακόπτω μα δεν έχω βγάλει ακόμα v2.51 στο SwiftAVS. Oh no! Was I programming in my sleep again?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Sorry Snollygoster, πολύ. ΔΕΝ θα ξανακάνω λάθος. Trustfm ΔΕΝ μου φόρτωσε πουθενά.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Sorry Snollygoster, πολύ. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ΔΕΝ θα ξανακάνω λάθος. Πέρα απο αυτό έχεις καμιά πρόταση ή απλά μου την είπες???? Trustfm ΔΕΝ μου φόρτωσε πουθενά. Κανένα απο τα δύο .
Snolly Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Καλά coolare πλάκα κάνω... Κάνε ένα copy paste τις 20 πρώτες γραμμές του d2v αρχείου!
ViPeRMaN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 pedia otan otan pao na anixo to SwiftAVS mou bgazi to exis minima lathous: Application has generated an exception that could not be handeld Process id=0xaa8(2728),Thread id=0xaac(2732). Click OK to terminate the application. Click CANCEL to debug the application xanakatevasa ta;AviSynth_252,dotnetfix ke swiftavs_110 alla to provlima paramenei!!! ti protinete?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα, το πρόβλημα ήταν στο dvd2avi, χρησιμοποιώντας αυτό του GKnot όλα ΟΚ. Ευχαριστώ και τα λέμε στο επόμενο πρόβλημα που σίγουρα σύντομα θα αντιμετωπίσω.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα, τελικά κατέβασα το dvd2avi ξανά και το πρόβλημα λύθηκε χμμμμ..., με μία διαφορά: Δεν μπορώ να δω στο preview του swiftavs το αρχείο που έφτιαξα. Παρ΄ολα αυτά, ανοίγει στο VDMod. Είναι πρόβλημα??? trustfm?? Ευχαριστώ,
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Καλημέρα, λοιπόν...... α. Το VDMod μου έβγαλε warnings στο 2nd pass-(video codec produced delay while trying to flush codec B-frame delay! Ignoring to avert possible infinit loop). Ο Bsi, όταν φορτώνω τα αρχεία και πατάω Generate μου βγάζει invalid file name, ενω μου δείχνει οτι τα αρχεία άνοιξαν επιτυχώς! Τι κάνω??? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.