Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να παραδώσω τρεις ασκήσεις, η 1η αφορά csv, script, η 2η sql και η 3η XML & XSL. Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή εννοείς ότι θα σου πάρει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ (άντε 2 μαζί με το "debugging") για να κάνεις και τις 3 εκφωνήσεις;

Δημοσ.

@sagma666

Ωραία.

Πες μας τώρα και τι έχεις προσπαθήσει, και που κόλλησες.

( παρεμπιπτόντως, η πρώτη αφορά csv; είσαι σίγουρος; )

Δημοσ.

@sagma666

Ωραία.

Πες μας τώρα και τι έχεις προσπαθήσει, και που κόλλησες.

( παρεμπιπτόντως, η πρώτη αφορά csv; είσαι σίγουρος; )

Το πρώτο σκέλος της ερώτησης αφορά τη δημιουργία csv file, το οποίο και έκανα μέσω notepad. To 2o σκέλος όπως και τις άλλες 2 δεν ξέρω πώς να τις κάνω, δηλαδή τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω.

• Moderators
Δημοσ.

Υποθέτω η άσκηση δε μπήκε χωρίς να προηγηθεί το θεωρητικό υπόβαθρο, σωστά; Δεν έχεις στη διάθεσή σου σημειώσεις του μαθήματος που εξηγούν πώς πρέπει να γίνει;

Δημοσ.

Υποθέτω η άσκηση δε μπήκε χωρίς να προηγηθεί το θεωρητικό υπόβαθρο, σωστά; Δεν έχεις στη διάθεσή σου σημειώσεις του μαθήματος που εξηγούν πώς πρέπει να γίνει;

Δεν έχω ποτέ διδαχθεί τίποτα από όλα αυτά. Δεν πρόκειται για σχολή/σχολείο. Από εταιρεία μου ζητήθηκε

Δημοσ.

Δηλαδή είναι κάτι σαν συνέντευξη; Για τι είδους θέση;

Για εξυπηρέτηση πελατών και παρότι έχω ασχοληθεί ακόμη και με Fortran και Pascal, δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω σε αυτές τις ασκήσεις :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Δημοσ.

Για εξυπηρέτηση πελατών και παρότι έχω ασχοληθεί ακόμη και με Fortran και Pascal, δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω σε αυτές τις ασκήσεις :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Τη fortran και την pascal πού τις έτρεχες, σε DOS;

Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με την εξυπηρέτηση πελατών;

Δημοσ.

Τη fortran και την pascal πού τις έτρεχες, σε DOS;

Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με την εξυπηρέτηση πελατών;

Σε devPasal έτρεχα. Δυστυχώς τώρα με την κρίση οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί πάρα πολύ! Βλέπεις τι ζητούν για μια απλή εξυπηρέτηση πελατών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...