XMorsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας συμφορουμίτες. Ενδιαφερομαι να πουλήσω ενα xperia sole. Λόγω βλάβης, έγινε αντικατάσταση της συσκευής με νέα, οπότε σκέφτομαι οτι ενδέχεται να μπορώ να το πουλήσω σε ικανοποιητική τιμή, δεδομένου οτι πλέον δεν υφίσταται η επιβάρυνση λόγω μεταχείρισης. Έχει ακόμη εγγύηση, η οποία λήγει φετος στις 29 Αυγούστου. Το γεγονός οτι παρόμοια κινητά σαν το Lumia 520 κυκλοφορούν στα 100 ευρώ με προβληματίζει κάπως, καθώς δεν ενδιαφέρομαι να το πουλήσω κάτω από 75-80 ευρώ. Άντε 60 ευρω το λιγότερο. Τι λέτε? Έχει νόημα να το βγάλω στο σφυρί σε αυτήν περίπου την τιμή? Ή απλώς θα χάσω την ώρα μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. EDIT: Βασικά το μετανιωνω που ειπα τετοια τιμη, κατω απο 100 ευρω δεν βρισκω το λογο να το ξεφορτωθω, καλυτερα να το εχω για καβαντζα. Δυσκολο να το πουλησω τοσο ομως, ετσι? Η μηπως οχι? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από XMorsX
kataramenos32 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Βαλε την αγγελια και δεν αν εχει ενδιαφερον, δωρεαν ειναι
XMorsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Βαλε την αγγελια και δεν αν εχει ενδιαφερον, δωρεαν ειναι Αυτο θα κανω απο αυριο, αλλα ειπα να ακουσω και την γνωμη σας.
GianniSM Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Βαλε την αγγελια και δεν αν εχει ενδιαφερον, δωρεαν ειναι Αυτο θα κανω απο αυριο, αλλα ειπα να ακουσω και την γνωμη σας. Είχα την ίδια ακριβώς περίπτωση, και το πούλησα 100Ε, πριν 4-5 μήνες όμως. Μια αγγελία στο facebook μάζεψε σαν μιρμίγκια το μέλι τους ενδιαφερόμενους. Τα 100 συζητήσιμη μου φαίνεται πολύ λογική σαν τιμή.Σημείωση ζω Κύπρο.
XMorsX Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μάλιστα. Αν τα καταφέρω να το δώσω 100 θα είμαι ικανοποιημενος. Βέβαια όπως λες και εσύ, πριν 5 μήνες σαφώς θα πουλιόταν πιο εύκολα σε αυτήν την τιμή. Ενδέχεται και να μην το πουλήσω, αλλά να το δώσω σε συγγενικό πρόσωπο. Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ.
kataramenos32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Είχα την ίδια ακριβώς περίπτωση, και το πούλησα 100Ε, πριν 4-5 μήνες όμως. Μια αγγελία στο facebook μάζεψε σαν μιρμίγκια το μέλι τους ενδιαφερόμενους. Τα 100 συζητήσιμη μου φαίνεται πολύ λογική σαν τιμή. Σημείωση ζω Κύπρο. Μια χαρα τωρα βεβαια ποιοι ηταν αυτοι που μαζευτηκαν σαν μυρμηγκια για το sole δεν μπορω να καταλαβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα