Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ρυθμίσεις του ρούτερ είναι έτσι όπως τις βλέπετε: http://i.imgur.com/NsxIuOk.png

Το πρόβλημα μου είναι πως όσες φορές προσπαθώ να μπω στο δίκτυο ( http://i.imgur.com/l6bpqWW.png) και να δω ή ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες ή τους public φακέλους κάνει επανεκκίνηση το ρούτερ. Γενικά έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα και σε άλλες περιπτώσεις χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία. π.χ πάω να ανοίξω κάποιες πόρτες ή να αλλάξω κωδικό wi-fi. Δεν ξέρω είναι κάποιο update που πρέπει να κάνω; μπορεί να φταίει η σύνδεση μου; το ρούτερ να είναι προβληματικό;

Επεξ/σία από ReputGlory1
Δημοσ.

α.έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα

β.θα το κάνω και θα δω

γ.το τελευταίο έχω αν δεν λυθεί μετά τα παραπάνω θα πάρω την forthnet...

Δημοσ.

α.έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα

β.θα το κάνω και θα δω

γ.το τελευταίο έχω αν δεν λυθεί μετά τα παραπάνω θα πάρω την forthnet...

a.οκ.

β.ναι κλειστο μια.αν δεν το βρεις πες μου να σου πω που ειναι.

γ.ειναι το τελευταιο custom απο forthnet.υπαρχει και το 8.2.6.5 που ειναι generic.απο forthnet περα του να παρεις αλλο ρουτερ δεν νομιζω να σου πουν κατι παραπανω.τα thomson τρωνε κατι τετοια σκαλωματα δυστυχως.

Ps.to upnp ειναι στο toolbox game and application  sharing και μετα configure.κλεισε για αρχη το upnp και μετα το extender security.ενα Reboot μεσα απο το μενου πριν κανεις δοκιμες.

Δημοσ.

υπάρχει πάλι το ίδιο πρόβλημα και αφού το έκλεισα. Να τελειώσουν οι γιορτές τώρα και θα πάρω τηλ. Πάντως δεν δικαιολογείται να μου πουν να αλλάξω ρουτερ, και να μην μου δώσουν δωρεάν το v8 π.χ (λέμε τώρα). Είναι σαν να λένε σας το δίνουμε δωρεάν αλλά μην περιμένετε και πολλά....

Δημοσ.

υπάρχει πάλι το ίδιο πρόβλημα και αφού το έκλεισα. Να τελειώσουν οι γιορτές τώρα και θα πάρω τηλ. Πάντως δεν δικαιολογείται να μου πουν να αλλάξω ρουτερ, και να μην μου δώσουν δωρεάν το v8 π.χ (λέμε τώρα). Είναι σαν να λένε σας το δίνουμε δωρεάν αλλά μην περιμένετε και πολλά....

το v8 δεν το δινουν πλεον.δινουν zte.:P

επισης εγω θα του αλλαζα firmware.θα του βαζα το generic 8.2.6.5.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...