ramarg Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Eχουν πολλά προβληματα σαν εταιρια.Θα δυσκολευτουν πολυ εκει στην σονυ με την οριστικη πωληση και αποποιηση των ευθυνων τους στον τομεα των φορητών.
liopyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τρεις υπολογιστές έχουν μέχρι σήμερα αναφλεγεί εξαιτίας της υπερθέρμανσης της μπαταρίας τους [..] Το "causing partial burns to the PC" από το ξένο άρθρο μεταφράστηκε ως "ανάφλεξη". Σκάι, έγκυρη ενημέρωση και ποιοτική ψυχαγωγία! 1
StigmaX Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τραγικό θα ήταν αν δεν σε ενημέρωνε. Από τη στιγμή που αναγνωρίζει το οποίο πρόβλημα κατασκευής και αναλαμβάνει να το διορθώσει δεν βλέπω κάτι κακό. Εν αντιθέσει άλλες εταιρίες είναι που σου λένε @@ες τύπου κρατάς την συσκευή λάθος και κάνουνε τον Κινέζο.... 1
d4mage Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 "Ζητούμε από τους χρήστες να σβήσουν αμέσως τους υπολογιστές τους, να αποσυνδέσουν το καλώδιο από τον υπολογιστή και από την πρίζα και να σταματήσουν να τον χρησιμοποιούν" Εντάξει ρε sony ότι πεις, δεν μας είπες όμως ποιος θα δώσει τα χρήματα στους ανθρώπους τα οποία ξόδεψαν τζάμπα για κάτι τραγικά λάθη τα οποία είναι καθαρά στη δική σας ευθύνη! Τι άλλο θα δούμε ρε γαμώ την τρέλα σας!
d4mage Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Η sony φταιει που εμπιστευτηκε την panasonic.. H sony φταίει που δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου! Θα δουλεύω δηλαδή εγώ χωρίς ένσημα σε μια καφετέρια, θα σκάσει το ΙΚΑ, θα γράψει τον ιδιοκτήτη και αυτός θα γυρίσει και θα μου πει ότι φταίω επειδή δεν πρόλαβα να κρυφτώ ή θα μου πει ότι ευθύνομαι επειδή πέρασα το ΙΚΑ για πελάτες όταν μου κάναν ντου από παντού στο μαγαζί... Ας πρόσεχε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα