Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ιαπωνική Sony Corp κάλεσε τους κατόχους των νέων μοντέλων φορητών υπολογιστών Vaio Fit 11A να σταματήσουν "αμέσως" τη χρήση τους εξαιτίας του κινδύνου υπερθέρμανσης της μπαταρίας.Η εταιρεία αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι έχει αποστείλει 25.905 Vaio Fit 11A σε 52 χώρες από την κυκλοφορία τους τον Φεβρουάριο. Τρεις υπολογιστές έχουν μέχρι σήμερα αναφλεγεί εξαιτίας της υπερθέρμανσης της μπαταρίας τους, η οποία έχει κατασκευαστεί από την Panasonic Corp.

"Ζητούμε από τους χρήστες να σβήσουν αμέσως τους υπολογιστές τους, να αποσυνδέσουν το καλώδιο από τον υπολογιστή και από την πρίζα και να σταματήσουν να τον χρησιμοποιούν", αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Sony εξετάζει τις διαδικασίες ελέγχου και επισκευής που θα προσφερθούν δωρεάν στους κατόχους και νέες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών δεκαπέντε ημερών.

Οι υπολογιστές Vaio Fit 11A είναι ένα νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή που ονομάζεται "multi-flip" και έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε τάμπλετ.

Link.png Site: Skai

Επεξ/σία από devill0
Δημοσ.

Sony, τον πούλο από τα λάπτοπ και γρήγορα

Δημοσ.

Καλα, 26000 κομματια σε 52 χωρες..

Δηλαδη 500 laptop καθε χωρα σε 3 μηνες ειναι λιγο τραγικο ετσι.

Ουτε οταν πρωτοβγηκε η huawei δε πουλησε τοσο λιγα.

Παντως το να σε καλουνε να μην το δουλεψεις για 15 μερες τουλαχιστον, απο τη στιγμη που καποιοι δουλευουν με αυτα ειναι τραγικο.

Δηλαδη πως θα τους αποζημιωσει αν αγορασουν ενα αλλο laptop για να δουλευουν?

• Like 3
Δημοσ.

Με άλλα λόγια η μεγάλη SONY σου λέει παράτα το laptop που αγόρασες από εμάς για δουλειά μέχρι να βρούμε λύση και λύσε κανένα σταυρόλεξο. Και εις άλλα με υγεία :mad:.

Δεν πουλάτε κανένα AIBO καλύτερα...

Και γκρινιάζω γιατί λάθη στην παραγωγή μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε κατασκευαστή αλλά από μια εταιρεία επιπέδου SONY περιμένεις λύση αμέσως και όχι σε 15 μέρες και βλέπουμε.

Δημοσ.

greece_gus, να ξέρεις ότι στην συγκεκριμένη σειρά της SONY η μπαταρία δεν αφαιρείται για να το δουλέψεις μόνο με το τροφοδοτικό ρεύματος. Έχω το μοντέλο με τις 15  ίντσες της ίδιας σειράς Multi flip. Ισχύει άραγε και για το δικό μου η προειδοποίηση μη χρήσης?

Δημοσ.

Έχω το μοντέλο με τις 15 ίντσες της ίδιας σειράς Multi flip. Ισχύει άραγε και για το δικό μου η προειδοποίηση μη χρήσης?

Ψαχτο λιγο με το serial number λεω εγω..

Παντως μπορει να εισαι ενας απο τους 500 στην Ελλαδα (δες το και ετσι, χεχε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...