Finn Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,Έχω ένα πρόγραμμα που εκτυπώνει αναφορές (όνομα επώνυμο χρέωση κτλ) και θέλω να κάνω λίγο πιο custom την εκτύπωση.Συγκεκριμένα στην καρτελα κάθε πελάτη έχει πολλά πεδία από διεύθυνση Τ.κ μέχρι τηλ και email. Εγώ θέλω να προσθέσω στην εκτύπωση και μερικά από αυτά.Τα πάντα απ ότι βλέπω είναι σ ένα αρχείο xml στο οποίο δηλώνεται η βάσηΚαι μετά επιλέγονται δεδομένα από αυτή όπως φαίνεται παρακάτω <RecordSource>SELECT firstname, lastname, Address1, Address2, SUM(quantity * (taxratepercentage/100*amount+amount))+tip+total2ndtax AS invoiceTotal FROM booking, customer, invoiceLine WHERE booking.id = invoiceLine.bookingID AND booking.CustomerID = customer.ID GROUP BY firstname, lastname, Address1, Address2, tip, total2ndtax ORDER BY lastname, firstname</RecordSource> Εγώ αντικαθιστώ τα fromDate και toDate με Address1,Address2 τα οποία είναι ήδη στον ίδιο πίνακα της ίδιας βάσης. Πχ το fromDate το κάνω Address1(ακριβώς έτσι το γράφει στην βάση) αλλάζω και όπου αλλού είχε fromDate και γράφω Address1 αλλά το θέμα είναι ότι δε κάνει print την τιμή του Address1 όταν ζητήσω εκτύπωση. Απλά είναι κενό το πεδίο.Καμία ιδέα; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από Finn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα