BELL Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εχω τον corsair force gt sata 3 στα 60Gb και παρακατω παραθετω τις τιμες του απο το τεστ μετρησης Επισης εχω την Asus p5k για μητρικη. Υπαρχει δυνατοτητα να αυξηθουν οι τιμες?διοτι βλεπω στο net οι δυνατοτητες του ειναι μεγαλυτερες (και ναι γνωριζω οτι ειναι sata 2 η μητρικη μου)
Occultist Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Στο net προφανώς βλέπεις καλύτερες τιμές λόγω sata3. Από εκεί και πέρα μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση με τους εξής τρόπους : α) Ελευθερώνοντας κάποιο χώρο στο δίσκο. β) Ενεργοποιώντας AHCI mode. γ) Με εγκατάσταση του intel rapid storage technology - αν το επιτρέπει η μητρική σου.
BELL Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 για sata 3 βλεπω τιμες 600mb/s. Φυσικα και δεν περιμενω να εχω τετοιες ταχυτητες, αλλα το write speed θα ηθελα να ανεβει. ωστοσο θα δοκιμασω αυτα που ειπες και επανερχομαι κατεβασα απο την asus το αντιστοιχο της intel που μου περιεγραψες (στην επιλογη sata) αλλα δεν κανει εγκατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα