Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να βάλω έτοιμη υδρόψυξη σ'αυτό το κουτί;

AMD Expert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να μεταφέρω το σύστημα της υπογραφής μου στο κουτί Coolermaster Elite 361 (Gigabyte H87-D3H,Core i5 4570,R9 270X Dual-X,CX430M)

Elite361_PH1.jpg

1.jpg

yZiTQ.jpg

6.jpg?1698395922

Λόγω του περιορισμένου χώρου ψύκτρες σαν την Hyper 212 δεν χωρούν. Μπορώ να βάλω κάποια φθηνή υδρόψυξη στο πάνω μέρος (έχει μέρος για 12άρη ανεμιστήρα) όπως την Coolermaster Seidon 120V?

27a.jpg

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από AMD Expert
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειλικρινά πες μου. Ποιος ο λόγος να έχεις τέτοιο σύστημα και να το βάλεις σε τέτοιο κουτί, στο οποίο θα βάλεις ΑΝ βάλεις υδρόψυξη πάνω σε side panel με ότι αυτό σημαίνει.

Επίσης εκεί που δείχνεις ότι σκοπεύεις να τη βάλεις, είναι η θέση για το τροφοδοτικό αν δεν απατώμαι. Που θα μπει το τροφοδοτικό;

Ειλικρινά πες μου. Ποιος ο λόγος να έχεις τέτοιο σύστημα και να το βάλεις σε τέτοιο κουτί, στο οποίο θα βάλεις ΑΝ βάλεις υδρόψυξη πάνω σε side panel με ότι αυτό σημαίνει.

Επίσης εκεί που δείχνεις ότι σκοπεύεις να τη βάλεις, είναι η θέση για το τροφοδοτικό αν δεν απατώμαι. Που θα μπει το τροφοδοτικό;

το τροφοδοτικό μπαίνει πλαγιασμένο,μπροστά. 

5.jpg?1075519746

Ο λόγος είναι η φορητότητα. Είμαι 14 και ορισμένες φορές πάω στο χωριό μου/στο εξωχικό κλπ. Η μετακίνηση του PC είναι λιγάκι ζόρικη (είναι κάπως μεγάλο) και υπάρχει και κάτι άλλο...

...πρέπει να βρω ένα project να ασχολούμαι για το πάσχα :D

το τροφοδοτικό μπαίνει κάτω απο τη 5.25" και αναπνέυει απο τη γρίλια στο side panel .

Ακόμα και να χωρέσει εκεί η AIO που δε παίζει μιας και οι αποστάσεις είναι ντε φάκτο τι θα κάνεις με τη ροή αέρα;

Θες να ασχοληθείς με προτζεκτ; Μαζί σου και εγώ και είμαι και πολύ πιο τρελή, αλλά κάνε κάτι που να αξίζει.

• Like 1

το τροφοδοτικό μπαίνει κάτω απο τη 5.25" και αναπνέυει απο τη γρίλια στο side panel .

Ακόμα και να χωρέσει εκεί η AIO που δε παίζει μιας και οι αποστάσεις είναι ντε φάκτο τι θα κάνεις με τη ροή αέρα;

Θες να ασχοληθείς με προτζεκτ; Μαζί σου και εγώ και είμαι και πολύ πιο τρελή, αλλά κάνε κάτι που να αξίζει.

Airflow..χμ...αν χωρέσει πάνω,δεν θα είναι αρκετοί οι εξής ανεμιστήρες? :

2x 80mm στο πίσω μέρος για exhaust

1x 80mm μπροστά για intake

1x120mm στο side panel για intake

και η υδρόψυξη για exhaust στο πάνω μέρος. Μια σκέψη που μου πέρασε στο μυαλό είναι το modάρισμα το κουτιού έτσι ώστε να δέχεται ακόμη έναν 12άρη ανεμιστήρα στο side panel.

Σ'αυτήν την φώτο ένας άνοιξε 2η τρύπα για 14άρη ανεμιστήρα και μετέτρεψε την υπάρχουσα για 14άρη

IMG_7058.jpg

Οι θερμοκρασίες θα'ναι όντως τόσο χάλια; Μήπως μια Low-Profile ψύκτρα όπως η Scythe Shuriken Rev. B αξίζει περισσότερο; https://www.skroutz.gr/s/417208/Scythe-Shuriken-Rev-B.html

με έχασες :P

δε μίλησα για το aiflow του κουτιού, αλλά για το air flow στο σημείο που έλεγες να τη βάλεις που δε μπαίνει.

Λοιπόν άκου τη γνώμη μου και αν θες με ακούς, αν όχι άρχισε να πετσοκόβεις.

Αφού σε ενδιαφέρει η φορητότητα πάρε ένα κουτί με χειρολαβές.

CM scout, Corsair C70 κλπ. Επένδυσε στο κουτί και δε θα χάσεις.

Θες να τους κάνεις αλλαγές; Οσες θές και θα έχεις και ένα πιο ποιοτικό κουτί για να ασχοληθείς.

με έχασες :P

δε μίλησα για το aiflow του κουτιού, αλλά για το air flow στο σημείο που έλεγες να τη βάλεις που δε μπαίνει.

Λοιπόν άκου τη γνώμη μου και αν θες με ακούς, αν όχι άρχισε να πετσοκόβεις.

Αφού σε ενδιαφέρει η φορητότητα πάρε ένα κουτί με χειρολαβές.

CM scout, Corsair C70 κλπ. Επένδυσε στο κουτί και δε θα χάσεις.

Θες να τους κάνεις αλλαγές; Οσες θές και θα έχεις και ένα πιο ποιοτικό κουτί για να ασχοληθείς.

Λιγάκι ακριβά όμως ρε συ :/ Αν αφήσουμε την ιδέα για υδρόψυξη, και βάλω μια καλή Low-Profile ψύκτρα αέρα θα έχω θέμα με θερμοκρασίες; Κάναμε πρόσφατα build με CM Elite 130 σε φίλο και τώρα θέλω πιο μικρό σύστημα (κρατώντας την επεκτασιμότητα του ATX,δηλαδή να μπορώ να έχω κάρτα wifi/crossfire/κάρτα ήχου κλπ) 

Λιγάκι ακριβά όμως ρε συ :/ Αν αφήσουμε την ιδέα για υδρόψυξη, και βάλω μια καλή Low-Profile ψύκτρα αέρα θα έχω θέμα με θερμοκρασίες; Κάναμε πρόσφατα build με CM Elite 130 σε φίλο και τώρα θέλω πιο μικρό σύστημα (κρατώντας την επεκτασιμότητα του ATX,δηλαδή να μπορώ να έχω κάρτα wifi/crossfire/κάρτα ήχου κλπ) 

περίμενε κάποιον άλλον γιατί θα δώσω μία κλασική απάντηση που δίνω σε τέτοιες περιπτώσεις :)

• Like 1

περίμενε κάποιον άλλον γιατί θα δώσω μία κλασική απάντηση που δίνω σε τέτοιες περιπτώσεις :)

...ελπίζω..να μην είναι "καυστική" :P

offtopic

το τροφοδοτικό σου δεν είναι λίγο μικρο? οκ παίζει αλλά θα είναι όλη ώρα στην τσίτα θα ζορίζεται.

όσο για το κουτί  +1 karmen1983.

η κοπελιά που σου απάντησε έχει αρκετή εμπειρία. άκου μια σωστή γνώμη.

• Like 1

Με λιγα λογια χρειαζεσαι:

1.Κουτι φθηνο,αλλα οχι φτηνιαρικο(ας πουμε ~50ευρω) που να δεχεται ΑΤΧ μητρικη.

2.Φορητοτητα

3.Καλο airflow ωστε να μπορει να γινει crossfire μελλοντικα χωρις να χτυπανε 100ρια οι καρτες

4.Χωρο για εγκατασταση ΑΙΟ υδροψυξης.

Οπως το βλεπω με τις φτωχες μου γνωσεις και βιαστικα βιαστικα,απο τις 4 συνθηκες μπορουν να ικανοποιηθουν οι 2.Επελεξε τι θελεις λοιπον ωστε να μπορεσουμε να βοηθησουμε ,χωρις να προσπαθουμε να βγαλουμε λαγους απτο καπελο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...