CowMeGG Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος στο forum και δεν ήξερα που να ανοίξω το Θέμα ... Το άνοιξα εδώ... Με συγχωρείτε αν έκανα κάποιο λάθος. Το Ποντίκι όταν το αγόρασα ήταν σε άριστη κατάσταση.Με τον καιρό άρχισε να μου παρουσιάζει πρόβλημα. Όταν ήθελα να αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο έπρεπε να κάνω ένα scroll up με την ροδέλα και μετά να πατήσω Alt & Shift γιατί ? Γιατί η ροδέλα έχει κολλήσει και έκανε συνέχεια scroll down συνέχεια... Σήμερα άνοιξα το PC και πλέον κάνει scroll down και στον browser μου ... Αν δεν το σταματήσω εγώ δεν σταματάει μόνο του Μπορείτε να μου προτείνει κάτι ?
Demon Lord Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Να το δοκιμάσεις σε άλλο pc και να το πας πίσω. Αλλά δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει το scroll up/down με την αλλαγή γλώσσας. 2
kataramenos32 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Θα σου προτεινα να το πας πισω και να μην ξαναπαρεις τιποτα απο τουβλο x 6
InfernoN Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι μην ξανά πλησιάσεις turbo x για το καλό σου από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις.
panos2171 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτό ακριβώς θα λεγα κι εγώ συν να πας να το πετάξεις και να μην ασχοληθείς καθόλου μ αυτό.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Φιλε μου αφησε το παθημα να σου γινει μαθημα. Δωστο δρομο στον καδο ετσι οπως ειναι και μην ξαναπαρεις -τιποτα- που να φερει το ονομα τουβλο-Χ απανω του. Ειναι κοροιδια περα για περα. Παρε κατι σοβαρο και επωνυμο για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.
tolisk99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Το συγκεκριμένο ποντίκι είναι ένα από τα χειρότερα TurboX και παρουσιάζει όλο προβλήματα. Καλύτερα να έπαιρνες κάποιο άλλο αν όχι άλλης μάρκας, άλλο μοντέλο. Υπάρχουν πολλά καλά ποντίκια TurboX
KiriosD Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Οτιδήποτε Turbo-X είναι να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στη θάλασσα
Giorgos09 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εγω ηδη εχω αλλαξει 3 φορες το δικο μου ιδιο. Το τεταρτο παραδοξως εχει κρατησει πανω απο χρονο.
CowMeGG Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Να το δοκιμάσεις σε άλλο pc και να το πας πίσω. Αλλά δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει το scroll up/down με την αλλαγή γλώσσας. Προσπάθησε να αλλάξεις γλώσσα κάνοντας ασταμάτητα scroll down και θα δεις ότι δεν μπορείς ... τουλάχιστον έτσι γίνεται σε εμένα Σας ευχαριστώ παιδιά
@topos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ισως να μπορεις ν το ανοιξεις καθαρισεις,περασεις καθαριστικο επαφων κοκ...Αλλα μαλλων για το συγκεκριμενο δεν αξιζει.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 μην ασχοληθείς καν. πάρε ένα φτηνό επώνυμο ποντίκι και θα είσαι οκ. παλιότερα είχα πάρει ένα Logitech των 5 ευρώ, κράτησε 6 χρόνια. για να καταλάβεις διαφορά επώνυμου-ανώνυμου.
Giorgos09 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγω ηδη εχω αλλαξει 3 φορες το δικο μου ιδιο. Το τεταρτο παραδοξως εχει κρατησει πανω απο χρονο. Το αλλαξα και αυτο τελικα. Δε πειραζει. Ειναι σα να εχω εγγυηση για παντα αφου καθε φορα μου δινουν καινουριο. 1
magic4spell Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μένω έκπληκτος.... Βγάζουν τα TOURBO-X ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ? Δεν το πιστεύω....
parlapipator Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν είναι εντός εγγύησης πήγαινέ το πίσω και άλλξε τους την πίστη. Turbo-x μην ξαναπάρεις ποτέ. Ξέρω είναι δελεαστική η τιμή τους και είναι και το Πλαίσιο από πίσω, αλλά είναι κινέζικο φασόν και τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα