KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, επειδη δεν εχω ιδεα τι ακριβως κοιταμε σε ψηφιακες για να δουμε αν οντως ειναι καλη, μπορειτε να μου προτεινετε καποια οσο πιο οικονομικη γινεται? Τωρα λογικα για τα pixel οσο πιο πολλα τοσο καλυτερη? Θελω να βγαζει αρκετα καλες. Επισης ποια η διαφορα μιας απλης με μιας επαγγελματικης των 1000-2000 ευρω? Ποιες ειναι οι διαφορες τους? Budget μεγιστο 100 ευρω. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από KoKoPsOpSaRoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Να σου προτεινω δεν μπορω γιατι εχω σταματησει να παρακολουθω την αγορα των φωτογραφικων μηχανων. Γενικοι κανονες ομως ειναι: Τα megapixel ειναι marketing. Ειναι απλα το μεγεθος της εικονας και δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα της. Αυτο που εχει σημασια ειναι η ποιοτητα του φακου και του αισθητηρα. Οι διαφορες μεταξυ των απλων compact και των slr επαγγελματικων μηχανων ειναι παρα πολλες, Ενδεικτικα: Δυνατοτητα αλλαγης φακων, ποιοτητα υλικων, Ρυθμισεις που εχει στη διαθεση του ο χρηστης, ποιοτητα φακων, ποιοτητα φωτογραφιων. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις καποιες που ειναι κοντα στο budget σου και να ψαξεις για τα review τους σε σελιδες σχετικες με το αντικειμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μαλιστα, καταλαβα τι εννοεις. Σε ευχαριστω για τα tips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οι διαφορες ειναι αντιστοιχες fiat-porsche.Καλυτερη αποκριση,καλυτερα φρενα κοκ. Αλλα μην ξεχναμε οτι εαν πισω απο το τιμονι του πρωτου καθετε ο Σουμαχερ και πισω απο το δευτερο η θεια Μαρικα σε στριφτερη διαδρομη θα πονταρα στο fiat. H μηχανη δεν κανει τον φωτογραφο,απλα τον διευκολυνει να αποδωσει την εικονα που θελει να βγαλει ευκολοτερα. Για αυτο παντα λενε μεγαλυτερη σημασια εχει ο φωτογραφος>φακος>σωμα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2014 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Προτεινω αυτην, την οποια μαλλον θα παρω και εγω απο Μαιο (για το video κυριως). http://www.skroutz.gr/s/2881190/Samsung-WB250F.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+wb250f https://www.youtube.com/results?search_query=samsung+wb250f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα