koularasss Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 εχω και παλιο θεμα αλλα νομιζω αλλου ειναι το προβλημα τωρα.Λοιπον εχω ενα acer apire 5742g και ειχα blue screens και μ εβγαζε μηνυμα για bugcode usb και ετσι εκανα update τους drivers του ποντικιου αλλα μετα απο λιγο καιρο ξαναρχισαν και λεω τωρα,μηπως θελουν οι drivers της καμερας(που ειναι ενσωματωμενη) update?αν ναι μπορει να μου δωσει κανα σιγουρο site για να τους βρω ή να τους ποσταρει εδω?
SPANK Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Εφόσον λεει για usb δεν νομιζω να εχει σχέση με την κάμερα , αυτο στο έβγαλε ξαφνικά ? Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows
koularasss Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 μου τις βγαζει συστηματικα και μιας εκανα update τους drivers του ποντικιου το μυαλο μου παει μονο στην καμερα μιας και το λογισμικο που χρησιμοποιει μου φαινεται απαρχεομενο...το ονομα της ειναι acer crystal eye webcam...
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Απο την στιγμή που η κάμερα σου δουλεύει κανονικα δεν νομιζω να εχει σχέση αν κανεις update , κατι αλλο πιστεύω ειναι και να σου πω την αλήθεια αν ειναι τοσο μεγάλο πρόβλημα και εχεις και καιρό να κανεις format πιστεύω ειναι η κατάλληλη ευκαιρία
koularasss Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 αμα κανω φορματ θα χασω ολα τα αρχεια μου ,για να τα κανω back up ειναι δυσκολο γιατι εχω 500+ gb μεσα στο λαπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα