papaSiri Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πόσο θα χρέωνες για ένα custom ? Εάν είναι αυτή η δουλειά σου
thpon Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου δείξει 2 διαφορετικές ιστοσελίδες αλλά με το ίδιο template;
cyclo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Είμαι σε συζήτηση με επαγγελματία για στήσιμο εμπορικής ιστοσελίδας με 100+ προϊόντα. Όλοι οι επαγγελματίες που έχω μιλήσει ως τώρα μου προτείνουν το e-shop ως καλύτερη λύση επειδή θέλω να βάλω περιγραφές σε όλα τα προϊόντα αλλά με ανενεργή την λειτουργία ηλεκτρονικής αγοράς, δηλαδή σε μορφή web. Έχω κάποιες απορίες. 1) Όντως χρειάζομαι e-shop πλατφόρμα; 2) Η custom πλατφόρμα είναι υπερβολική για μια μικρή εταιρεία; Τι πρέπει να προσέξω στις έτοιμες πλατφόρμες; 3) Wordpress, joomla ή κάτι άλλο; Θέλω να είναι κυρίως όμορφο και να μπορώ να το διαχειρίζομαι πολύ εύκολα. το eShop έχει σταματήσει να περπατάει στο ελλάντα από τότε που κοπήκαν οι πιστωτικές κάρτες. μαζί με τις τράπεζες πήρε σβάρνα και τα eshop. άλλο πράγμα είναι το eshop, και άλλο είναι το b2b όμως... Αυτό που χρειάζεστε, δηλαδή αναλυτική παρουσίαση προϊόντος χωρίς τη δυνατότητα αγοράς από το site, είναι ένα απλό e-commerce website. Όσοι σας λένε ότι χρειάζεστε eShop, πείτε τους να σας δείξουν το πιο πετυχημένο eshop τους, και τι τζίρους κάνει. 1
thpon Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Τι διαφορά έχουν; Νόμιζα πως είναι το ίδιο.
papaSiri Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Προσέξτε γιατί στο τέκος θα σας πουλήσουν δυναμικό site!!!!!! Κ όχι στατικό Άλλος ένας ευτυχισμένος πελάτης Έχει πεθάνει το eshop???? Που ζείτε;;;;; Τι σχέση η πεσμενη χρήση της πιστωτικής κάρτας με την αυξητική πορεία πωλήσεων Μέσω ίντερνετ στην Ελλάδα. Όπου το 80% είναι με αντικαταβολή κ όπου οι έλληνες δε ξέρουν κόμα τι είναι το 3DS κουράστηκα εγώ, φανταστείτε ο άνθρωπος που πτοσπαθεί να φτιάξει μία απλή σελίδα.
thpon Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί, είναι λογικό ο καθένας να έχει την άποψή του γιατί βλέπω πως το θέμα ιστοσελίδα είναι πάρα πολύ σύνθετο και συνήθως δεν μπορείς να ξέρεις ακόμα και ο ίδιος τι θες. Το χειρότερο είναι πως κυκλοφορούν πολλοί ερασιτέχνες έξω παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους επαγγελματίες. Έτσι την έπαθα με τον προηγούμενο.
cyclo Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί, είναι λογικό ο καθένας να έχει την άποψή του γιατί βλέπω πως το θέμα ιστοσελίδα είναι πάρα πολύ σύνθετο και συνήθως δεν μπορείς να ξέρεις ακόμα και ο ίδιος τι θες. Το χειρότερο είναι πως κυκλοφορούν πολλοί ερασιτέχνες έξω παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους επαγγελματίες. Έτσι την έπαθα με τον προηγούμενο. Welcome to the club:D σύνηθες φαινόμενο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συνθέσεις μόνος σου τις λειτουργικές απαιτήσεις που θα ήθελες να έχει η ιστοσελίδα σου.. (Αν θέλεις βοήθεια εδώ είμαστε), και να αρχίσεις να παίρνεις προσφορές. Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να μαζέψεις το υλικό σου σε μία γωνία, οτιδήποτε και αν επιλέξεις στο τέλος, το υλικό είναι απαραίτητο.
thpon Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εννοείς φωτογραφίες κείμενα κτλ; Τα έχω έτοιμα όλα αυτά. Η ιστοσελίδα λείπει. Αρχίζω να καταλήγω σε έτοιμο template λόγω του ότι δεν θέλω να δεσμευτώ με τον developer, δεύτερον το κόστος είναι μεγάλο για κάτι τέτοιο ενώ δεν το χρειάζομαι, τρίτον δύσκολο να βρεις καλό custom. Έχω διαβάσει για e-shop, wordpress, κάποιο e-commerce (δεν έχω ιδέα ποια η διαφορά τους). Ποιο είναι πιο εύχρηστο ως προς εμένα;
papaSiri Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι θα είσαι σίγουρος μόνο αν στην αναλάβουμε να στη φτιάξουμε εμείς στο τέλος... Ξεκινάτε παιδιά ......
thpon Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αν μπορείτε Έχω αποκλείσει custom λύση και τώρα απλά σκέφτομαι ποια πλατφόρμα είναι ιδανική. Είναι και πολλές . . .
pOLoS Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εννοείς φωτογραφίες κείμενα κτλ; Τα έχω έτοιμα όλα αυτά. Η ιστοσελίδα λείπει. Αρχίζω να καταλήγω σε έτοιμο template λόγω του ότι δεν θέλω να δεσμευτώ με τον developer, δεύτερον το κόστος είναι μεγάλο για κάτι τέτοιο ενώ δεν το χρειάζομαι, τρίτον δύσκολο να βρεις καλό custom. Έχω διαβάσει για e-shop, wordpress, κάποιο e-commerce (δεν έχω ιδέα ποια η διαφορά τους). Ποιο είναι πιο εύχρηστο ως προς εμένα; αφού δεν έχεις σκοπό να κάνεις online πωλήσεις δεν υπάρχει λόγο να το φτιάξεις με κάποιο ecommerce cms το wordpress είναι πολύ εύκολο στη διαχείριση και στην εκμάθηση ( έχει mobile admin και app για να το διαχειρίζεσαι εύκολα και από το κινητό), έχει plugin για ότι χρειαστείς και τεράστια κοινότητα μπορείς με custom post types και custom fields να φτιάξεις τις σελίδες διαχείρισης των προϊόντων με ότι πεδία χρειάζεσαι
cyclo Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Πόσο θα χρέωνες για ένα custom ? Εάν είναι αυτή η δουλειά σου ναι, επειδή είναι λίγο αόριστο... θα δώσω πραγματικά παραδείγματα. http://www.myliftdoors.gr(440 + Φ.Π.Α.) http://www.innovatechlift.gr(440€ + Φ.Π.Α.) http://new.mysatellite.gr(400€ + Φ.Π.Α.) http://websoft.gr(800€ + Φ.Π.Α.)
thpon Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Υπάρχει προοπτική για το μέλλον και επίσης μου χρειάζεται το B2B στο παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα