revolver1990 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Η μακροχρόνια χρήση μαριχουάνας προκαλεί καθυστέρηση στα αντανακλαστικά, αρα φθορά στο νευρικό σύστημα. Και πολλά άλλα που δεν θα μπουμε σε αυτή την συζήτηση. Το χειρότερο που κάνει είναι : Απόσπαση της προσοχής και έλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Θεωρώ οτι οι παρανέργειες τέτοιων νακρωτικών αρχίζουν ΜΕΤΑ την επήρεια. Και καμια φορά λειτουργεί και σαν πέρασμα στα σκληρά νακρωτικά γιατί και αυτό μετά απο καιρό το συνηθίζεις. Πάρτε μέχρι και επινεφρίνη και ότι άλλο θέλετε δεν με ενδιαφέρει. Μην τα διαφιμίζεται μόνο σαν άκακα γιατί δεν είναι. Εδώ στο τσιγάρο επέβαλαν όρους για να πωλείται (αναγραφή βλάπτει σοβαρά κτλ), που τα κέρδη απο την φορολογία είναι τεράστια. Τέτοιου τύπου επειχειρήματα τα ακούμε απο χρήστες ή απο αυτούς που θέλουν να τα πλασάρουν. "Έλα μωρε, πιες ένα τσιγάρο τίποτα δεν κάνει, αύριο θα είσαι εντάξει" "τίποτα δεν σου κάνει, λιγότερο κακό απ το τσιγάρο είναι" "απο αυτό δεν πέθανε κανείς" κτλ.... Δεν είπε κανείς ότι η μαριχουάνα και τα άλλα ναρκωτικά (εγώ σου βάζω μέσα μέχρι και κεταμίνες) δεν είναι άκακα....προφανώς και είναι....και ανάλογα με τον οργανισμό,γονίδια,ηλικία και λοιπά χαρακτηριστικά έχουν και τις ανάλογες παρενέργειες αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι απαγορευμένα ειδικά από την στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθερα το αλκοολ και το τσιγάρο?Είναι τουλάχιστον αστείο στα μάτια μου. Εδώ κυκλοφορούν ελεύθερα φάρμακα που μπορούν να σε εθίσουν με σοβαρές παρενέργειες ή ακόμα και να προκαλέσουν και τον θάνατο και δεν μιλάω για υπερδοσολογία.Όλες οι βενζοδιαζεπίνες ας πούμε είναι επικίνδυνες μιλώντας για φάρμακα όπως τα γνωστά μας Lexotanil,Clonotril,Phenazepam και άλλα...μην προσποιούμαστε τους ηθικούς διδάσκαλους. Ας υπάρξει λοιπόν μια απαγόρευση έως κάποια ηλικία πχ τα 21 χρόνια ή 25 όπου ένα άτομο μπορεί να κρίνει νομίζω τι θέλει να κάνει με την ζωή του....δεν είμαστε προστάτες του καθενός ούτε νταντάδες....Ο καθένας ας παίρνει ότι γουστάρει αρκεί να μην προκαλεί προβλήματα με τις πράξεις του στο κοινωνικό σύνολο. In the UK, 10,000 people are killed every year by adverse drug reactions (ADRs) which happen when the prescription drug supposed to be curing you kills or harms you instead. That is more than the number who die from cervical cancer, taking illegal drugs, cancer of the mouth and passive smoking combined. It's actually more dangerous to visit your doctor than it is to drive your car - in 2004, traffic accidents were responsible for some 3,221 deaths. Yet a further 40,000 people each year are made sick enough by drugs they are taking to be admitted to hospital. Read more: http://www.dailymail.co.uk/health/article-404849/The-legal-drugs-kill-you.html#ixzz2yh793HKc Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δεν είπε κανείς ότι η μαριχουάνα και τα άλλα ναρκωτικά (εγώ σου βάζω μέσα μέχρι και κεταμίνες) δεν είναι άκακα.... Revolver καλά όλα αυτά που λες. Η μόνη μου ένστανση είναι στο παραπάνω. Ξεκινάς ένα post λέγοντας ότι όλοι τα θεωρούν βλαβερά αλλά απαντάς σε κάποιον που έχει quote-άρει αυτό: 3) Δεν έχει αποδειχτεί βλάβη στα εγκεφαλικά κύτταρα από χρήση μαριχουάνας. Για την ακρίβεια, δεν έχει βρεθεί καμία (μηδέν) παρενέργεια από μαριχουάνα, με εξαίρεση σε όσους έχουν κάποιον βαθμό ψύχωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μα δεν απάντησα σε Luci αλλά στον demon13 που δείχνει μια τάση δαιμονοποίησης κάθε ναρκωτικού ανεξαρτήτως επικινδυνότητας. psΟύτε drag dealer είμαι ούτε χρήστης ...... ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πάλι δεν με κατάλαβες. Απαντάς σε κάποιον που απαντάει στον Luci που γράφει στο 3 ότι 'σιγά δεν έγινε και τίποτα' φάση (άρα εννοεί ότι η μαριχουάνα είναι άκακη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Η μακροχρόνια χρήση μαριχουάνας προκαλεί καθυστέρηση στα αντανακλαστικά, αρα φθορά στο νευρικό σύστημα. Και πολλά άλλα που δεν θα μπουμε σε αυτή την συζήτηση. Το χειρότερο που κάνει είναι : Απόσπαση της προσοχής και έλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Θεωρώ οτι οι παρανέργειες τέτοιων νακρωτικών αρχίζουν ΜΕΤΑ την επήρεια. Και καμια φορά λειτουργεί και σαν πέρασμα στα σκληρά νακρωτικά γιατί και αυτό μετά απο καιρό το συνηθίζεις. Πάρτε μέχρι και επινεφρίνη και ότι άλλο θέλετε δεν με ενδιαφέρει. Μην τα διαφιμίζεται μόνο σαν άκακα γιατί δεν είναι. Εδώ στο τσιγάρο επέβαλαν όρους για να πωλείται (αναγραφή βλάπτει σοβαρά κτλ), που τα κέρδη απο την φορολογία είναι τεράστια. Τέτοιου τύπου επειχειρήματα τα ακούμε απο χρήστες ή απο αυτούς που θέλουν να τα πλασάρουν. "Έλα μωρε, πιες ένα τσιγάρο τίποτα δεν κάνει, αύριο θα είσαι εντάξει" "τίποτα δεν σου κάνει, λιγότερο κακό απ το τσιγάρο είναι" "απο αυτό δεν πέθανε κανείς" κτλ.... Πηγές or stfu. Και ναι, λέω ότι η μαριχουάνα είναι άκακη. Έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση, κατέληξε σε "εγώ είχα ένα φίλο στο λύκειο και κάηκε το μυαλό του" απέναντι σε επιστημονικές δημοσιεύσεις. Δε θα ξαναμπώ στο τριπάκι να μάθω σε κόσμο να σκέφτεται κριτικά, άμα έχετε πηγές που κοντράρουν αυτό που λέω, ευχαρίστως να δεχτώ το λάθος μου. Προφανώς με "πηγές" εννοώ επιστημονικές δημοσιεύσεις και όχι άρθρα σε τρομπακτικά και αγιορείτικο βήμα και ντηφενσνετ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thinart Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δεν επικαλειται αυτος την κοινωνικη συνειδηση. Κατακρινει, αυτους που εκ των υστερων θα επικαλεστουν την κοινωνικη συνειδηση, ενω στην αρχη επικαλουνταν την αυτοδιαθεση... Και ποιος μου λέει ότι αυτός δεν είναι φοροφυγάς; Άλλωστε αντικειμενικά είναι πολύ πιθανό! H κριτική του είναι αυθαίρετη ξαναλέώ, δεν ευσταθεί πολιτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πηγές or stfu. Και ναι, λέω ότι η μαριχουάνα είναι άκακη. Έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση, κατέληξε σε "εγώ είχα ένα φίλο στο λύκειο και κάηκε το μυαλό του" απέναντι σε επιστημονικές δημοσιεύσεις. Δε θα ξαναμπώ στο τριπάκι να μάθω σε κόσμο να σκέφτεται κριτικά, άμα έχετε πηγές που κοντράρουν αυτό που λέω, ευχαρίστως να δεχτώ το λάθος μου. Προφανώς με "πηγές" εννοώ επιστημονικές δημοσιεύσεις και όχι άρθρα σε τρομπακτικά και αγιορείτικο βήμα και ντηφενσνετ. Κάποια πράγματα είναι προφανή! Δεν χρειάζονται όλα "αποδείξεις". Οι "αποδείξεις" είναι παντού γύρω μας, στο περιβάλλον σχεδόν του καθενός και φαίνεται αν υπάρχουν ή όχι παρενέργειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Υπάρχουν αρκετές έρευνες που υποστηρίζουν ότι η μαριχουάνα είναι βλαβερή. http://www.palgrave.com/PDFs/9780878935109.pdf http://www.nature.com/news/how-marijuana-makes-you-forget-1.10152 Σαφώς και δεν υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες γι' αυτόν που κάνει 1 μπάφο την εβδομάδα... όπως βέβαια δεν υπάρχουν παρενέργειες γι' αυτόν που κάνει 1 απλό τσιγάρο... Νομίζω ότι είναι προφανές ότι το μονοξείδιο του άνθρακα που εισπνέουν οι καπνιστές μαριχουάνας-τσιγάρου δεν είναι υγιεινό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Και ποιος μου λέει ότι αυτός δεν είναι φοροφυγάς; Άλλωστε αντικειμενικά είναι πολύ πιθανό! H κριτική του είναι αυθαίρετη ξαναλέώ, δεν ευσταθεί πολιτικά. Για οπορτουνιστή σε κόβω εσένα. Οφείλω πάντως να σου δώσω συγχαρητήρια (δεν το λέω ειρωνικά) για το παρακάτω που έγραψες Σαρκαστικό ήταν το σχόλιο, δεν με αφορά η πρόβλεψη της συμπεριφοράς. Η ελευθερία δε συνεπάγεται ανηθικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celt3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πηγές or stfu. Και ναι, λέω ότι η μαριχουάνα είναι άκακη. Έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση, κατέληξε σε "εγώ είχα ένα φίλο στο λύκειο και κάηκε το μυαλό του" απέναντι σε επιστημονικές δημοσιεύσεις. Δε θα ξαναμπώ στο τριπάκι να μάθω σε κόσμο να σκέφτεται κριτικά, άμα έχετε πηγές που κοντράρουν αυτό που λέω, ευχαρίστως να δεχτώ το λάθος μου. Προφανώς με "πηγές" εννοώ επιστημονικές δημοσιεύσεις και όχι άρθρα σε τρομπακτικά και αγιορείτικο βήμα και ντηφενσνετ. Για τις γνωσιακές ανεπάρκειες αλλά και την ψύχωση που ανέφερες απο χρήση κάνναβης-> oxford συγχρονη ψυχιατρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Κάποια πράγματα είναι προφανή! Δεν χρειάζονται όλα "αποδείξεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Και ποιος μου λέει ότι αυτός δεν είναι φοροφυγάς; Άλλωστε αντικειμενικά είναι πολύ πιθανό! H κριτική του είναι αυθαίρετη ξαναλέώ, δεν ευσταθεί πολιτικά.Η σοβαρη (?) απαντηση σου στο "καθενας να αναλαμβανει τις ευθυνες/προνομια και τα κοστη που αυτες/αυτα συνεπαγονται" ειναι οτι εγω ειμαι αντικειμενικα(!!) φοροφυγας? Δεν καταλαβαινω γιατι σε αυτο το forum δεν αρκουμαστε στην απλη ανταλλαγη αποψεων αλλα πρεπει ντε και καλα να αρχισουμε τους χαρακτηρισμους. Πρεπει να αρχισουμε να μετραμε την ισχυ των επιχειρηματων με το γαμωπαναγιομετρο δηλαδη? Ακου "αντικειμενικα" φοροφυγας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δηλαδη η πληρης και εμπεριστατωμενη αποψη σου για τα ναρκωτικα βασιζεται 2 πινακακια και το link απο το οποιο προηλθαν. Fair enough. Εγω ας πουμε λεω, οτι οποιος εχει τα anabolic drugs σε υψηλοτερο harm to others, απο τις κακοψημενες μπριζολες και την χρηση crocs, κατι παιρνει (για να ειμαι και on topic). Κι αν με το harm to others βαλουμε το extreme aggression, jealousy και διαφθορα των νεων που ανεφερες riko, κοψτε σε κανα 14χρονο το facebook να δειτε harm to others και aggressiveness. Όχι, η άποψη μου για τα ψυχοτρόπα είναι πως πρέπει να υπάρχει σωστή ενημέρωση γύρω απο αυτά, ώστε ο καθένας να κάνει συνειδητή επιλογή. Εγώ πχ ενώ μπορώ, δεν θέλω να πάρω οποιουχα. Στο ράφι μου τα έχω και κάθονται. Δεν είναι κάτι που ψάχνω, δεν μου αρέσουν, ξέρω τι ακριβώς κάνουν, πως το κάνουν και το τι γίνεται μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα