Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σε ποια λίστα; Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό. Εδώ πάντως δεν δείχνουν να συμφωνούν τα στοιχεία οτι το χασίς είναι "βαρύτερο" της ηρωίνης https://en.wikipedia.org/wiki/Substance_dependence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλά ο άλλος έφτασε στο σημείο να βλέπει δράκους με τα τσιγάρα, κι εσείς ψάχνετε τη λίστα;Και νερό να έπινε με αυτό το ρυθμό, θα είχε πρόβλημα με τα νεφρά του σήμερα. (κι αυτό στη λίστα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν εβλεπα δρακους λολ εννοω οτι εφυγα απο τους δρακους σχημα λογου δλδ . Μπερδευτηκα με την λιστα επειδη εγραφα και για το αλκοολ γραψτε λαθος. το αλκοολ ειναι πανω απο την ηρωινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αστα αυτά. Ξανακύλισες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 καλά το ότι μπορεί να ήταν πιο εξαρτησιογόνο από την ηρωίνη δε λέει κάτι για την ηρωίνη προφανώς όλα το ίδιο σκατένια είναι μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 <p>Αστα αυτά. Ξανακύλισες.</p> Ναι οκ οτι πεις. Ο μονος λογος που εκτιθομαι δημοσια ειναι για να ακουστει και το αλλο ακρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εαν υπαρχει καποιος αμεσος τροπος να δουμε εαν ειναι καποιος υπο την επηρρεια ναρκωτικων ή οχι, τυπου αλκοτεστ, ειμαι υπερ. Δεν μπορεις τον αλλον να τον αφηνεις να οδηγαει μαστουρωμενος. Κατα τα αλλα το αλκοολ θεωρειται το νουμερο 1 ναρκωτικο που προκαλει βλαβες σε τριτους.Με τη διαφορα οτι το αλκοολ επιτρέπεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ηθελα μονο μπαφο καθημερινα εκανα 3-4 γρ μονο για μενα Το παράκανες,έπινες για 3 -4 άτομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Με τη διαφορα οτι το αλκοολ επιτρέπεται με τη διαφορά οτι με το αλκοόλ υπερεκτιμάς την δυνατότητα σου στην οδήγηση και τρέχεις και οδηγάς πολύ ποιο επικίνδινα άρα σε καθιστά επικίνδυνο ενώ με το χασίς συμβαίνει το αντίθετο , θα πας ποιο αργά και προσεκτικά μέχρι αηδίας. αααν αποφασίσεις τελικά να οδηγήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θα γραψω απο την πρωσοπικη μου εμπειρια στο χασις λοιπον καποτε ειμουν με εναν μπαφο συνεχεια αναμενο.. Βασικά αν έκανες το ίδιο πράγμα με αλκοόλ αντί για μπάφο θα λέγαμε πως είσαι αλκοολικός (και ελπίζω να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό όσοι δεν έχουν γνωρίσει αλκοολικό). Χαίρομαι που κατάφερες να βγεις από την τρύπα και να κάνεις καλά τη ζωή σου, αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη χρήση και την κατάχρηση. Δεν ξέρω πώς ακριβώς έχεις στο μυαλό σου το "μην υποστηρίζετε τα ναρκωτικά", αλλά να σου φέρω ένα παράδειγμα. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου, άμα τους πω πάρτε λεφτά να κεράσετε μπύρες την παρέα, υποστηρίζω το αλκοόλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Γιατί να μην υποστηρίζει κανείς το αλκοόλ δηλαδή, μια χαρά μας έχει βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά όλα είναι θέμα ατόμου , ούτε το αλκοόλ μας φταίει ούτε τα ναρκωτικά , εμείς φταίμε , ο καθένας που θα τα γαμήσει οι καταχρήσεις φταίνε όχι οι ουσίες , που ακόμα κ καταχρήσεις να κάνεις αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου πάλι δεν κινδυνεύεις ούτε καταστρέφεις τη ζωή σουεχει τεράστια διαφορά η χρήση ουσιών για διασκέδαση με τη χρήση ουσιών για να "πνίξεις / κρύψεις τον πόνο σου" ή να κουκουλώσεις προσωρινά τα ψυχολογικά σου που μόνο χειρότερα θα γίνουν έχεις ψυχολογικά θέματα? πας σε ιδικό , ούτε self meditation ούτε τίποτα . Σου λέει ο άλλος έχει κατάθλιψη (απόπειρες αυτοκτονιών στο παρελθόν) και πίνει μπάφους κάθε μέρα , τον γιάτρεψαν @@ μπλε γιάτρεψαν , το πρόβλημα είναι εκεί , κουκουλωμένο , έτοιμο να βγει στη φόρα χ 10 άλλος πίνει που κ που κανα τσιγάρο με την παρέα και μαλακίζονται , σπάνε πλάκα , αν δεν πιει για μήνες, πούτσ@ του, σκοτίστηκε ( τα τελευταία 6-7 χρόνια)δεν τα λέω για να τα πω , γνωρίζω δεκάδες περιπτώσεις και ναι υπάρχουν άτομα που δεν θα έπρεπε καν να ακουμπάνε ουσίες όχι επειδή θα τους προκαλέσουν πρόβλημα , επειδή οι ίδιοι έχουν ήδη πρόβλημα και θα χειροτερέψουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 defacer δεν μπορω σε καμοια περιπτωση να υποστηριξω ουσιες περασα πολλα . Και εγω αμα ειχα παιδι θα του εδινα λεφτα να πιει ενα ποτο με την παρεα του δεν θα δαιμονοποιουσα την κοινωνικη χρηση αλκοολ . εγω δεν θα πιω ουτε ενα ποτο γιατι ξερω πολυ καλα οτι θα με γυρισει στα μπουκαλια.. θα φρονιζα το παιδι μου να ειναι ενημερο για το τι εστι Χρηση καταχρηση . Σαν γονιος δεν θα ηθελα να το εβλεπα στην κατασταση μου ΠΟΤΕ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δηλαδή christopher0016 εσύ πιστεύεις οτι κατέληξες στην κατάχρηση επειδή δεν είχες σωστή ενημέρωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Οχι φυσικα οι κυριοι λογοι ηταν αλλοι σοβαροτεροι δεν θελω να τους αναφερω. Η ενημερωση ηταν κατι που δεν ειχα μονο παραπληροφορηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα